21 December 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLANUL DE FABRICARE A DOSARELOR – Vizionati uluitoarea recunoastere a lui Augustin Lazar despre actul de infiintare a politiei politice. Protocolul dintre servicii si parchete a fost anulat de Procurorul General: “Este adevarat ca a existat un protocol care nu mai exista. Cred ca este si o lipsa a mea, nu am facut mare caz atunci cand am preluat mandatul, sa spun: 'Nu mai exista niciun protocol'. In protocol se discuta despre echipe operative intre Ministerul Public si serviciile de informatii”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

19 January 2017 17:05
Vizualizari: 86084

Iata dovada suprema a existentei statului mafiot de care a vorbit Traian Basescu, care s-a manifestat in ultimul deceniu prin fabricarea de dosare pe filiera SRI-DNA, dar si a altor serviciile de informatii si mari parchete, gratie unui protocol secret semnat intre aceste institutii. Dupa recunoasterea facuta catre UNJR de Departamentul Securitatii Statului, care a confirmat ca in baza unei hotarari a CSAT s-au format echipe mixte magistrati-ofiteri ai serviciilor secrete s-a creat un camp tactic in Justitie care a urmarit deschiderea de dosare penale, inclusiv pentru impiedicarea unor politicieni de a accede in functii importante de stat.


Prezent la sedinta din 18 ianuarie 2017, Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar (foto), a recunoascut ca a existat un protocol secret intre servicii si parchete, care s-a concretizat prin formarea unor echipe mixte de magistrati si ofiteri de informatii, dar ca acest protocol ar fi fost incetat de el personal, cand a preluat sefia Ministerului Public.

Augustin Lazar a marturisit membrilor CSM si reprezentantilor asociatiilor profesionale ale magistratilor care au luat parte la sedinta in care Procurorul General a confirmat existenta protocolului, ca este inadmisibil sa existe o colaborare a procurorilor cu ofiterii de informatii, intrucat nu este permisa de lege imixtionarea celor din urma in anchetele penale. Recunoasterea lui Augustin Lazar este foarte grava si confirma politia politica din ultimul deceniu, care a fabricat sute de dosare finalizate cu achitari si cu distrugeri de destine si cariere a unor personalitati publice.

Recunoasterea lui Lazar trebuie sa conduca automat la formarea unei comisii parlamentare care sa stabileasca cat de mult au penetrat serviciile sistemul judiciar, cati judecatori si cati procurori se fac vinovati de acceptarea intrarii in colaborare cu serviciile de informatii, in conditiile in care Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor interzice acestora sa fie informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii, sub sanctiunea excluderii din magistratura, fiind prevazuta de lege obligativitatea ca fiecare judecator si procuror sa completeze declaratii pe proprie raspundere ca nu sunt informatori/colaboratori sau ofiteri acoperiti ai serviciilor de informatii.

Practic, ne putem afla in situatia in care o ancheta a Parlamentului sa stabileasca faptul ca sute de judecatori si procurori au facut parte ilegal din campul tactic, in special in dosarele rasunatoare de coruptie.

Amintim ca in februarie 2016, prezent la bilantul activitatii DNA pe anul 2015, directorul SRI Eduard Hellvig a confirmat oficial: “SRI aloca resurse umane de cel mai inalt nivel in cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce in sute de echipe operative comune, care reprezinta un parteneriat inter-institutional de succes. Acest standard de excelenta profesionala este replicat in toata tara. Vreau sa ii asigur pe cei din structurile teritoriale ale DNA ca la nivelul conducerii strategice a SRI acordam o atentie deosebita manierei de cooperare la nivel teritorial.

Iata recunoasterile Procurorului General al Romaniei Augustin Lazar:

Prezentam in continuare explicatiile Procurorului General al Romaniei Augustin Lazar sustinute in sedinta Plenului CSM din data de 18 ianuarie 2017, la care au luat parte si asociatiile profesionale ale magistratilor:

"Este adevarat ca a existat un protocol care nu mai exista. Cred ca este si o lipsa a mea, care nu am comunicat, nu am facut mare caz atunci cand am preluat mandatul, sa spun: 'Nu mai exista niciun protocol care sa prevada comisii mixte sau echipe mixte sau nu stiu ce'. A existat un protocol in care se discuta despre echipe operative intre Ministerul Public si serviciile de informatii, insa eu mereu mi-am pus urmatoarea problema: acest protocol nu exista, eu nu mi l-am insusit si nu mergem inainte cu astfel de inginerii, sa zic asa, pentru ca ele nu se gasesc in Codul de procedura penala, Doamne Dumnezeule... Noi anchetam, iar dumneavoastra judecati dupa Codul de procedura penala. Nu exista nimic altceva care sa se numeasca echipa mixta sau nu stiu ce.

Cine a deschis cursul de criminalistica a putut vedea cu usurinta... acum, o sa va cer scuze, eu sunt titularul unui curs de criminalistica, procurorul este cel care coordoneaza o echipa alcatuita din ofiteri ai politiei judiciare. Ofiterii politiei judiciare sunt, potrivit legii, abilitati sa efectueze acte de urmarire care sunt apte, au caracter legal, pot fi prezentate in fata judecatorului, se pot administra probe si sunt luate de mijloace de probe pentru a se da o solutie intr-un dosar. Procurorul nu face parte din echipa, procurorul este coordonatorul, scrie in Codul de procedura penala, conduce si coordoneaza activitatea politiei judiciare. El nu se confrunta cu niciunul dintre membrii din echipa de ofiteri ai politiei judiciare. Ea este alcatuita strict din acei ofiteri. Cine vine din exterior cu mapa la subtioara pentru a aduce informatii acelor care lucreaza nu are ce se adresa nici ofiterilor politiei judiciare pentru ca nu are abilitarea de a efectua impreuna cu ei acte de urmarire penala, ci celui care conduce si coordoneaza aceasta activitate.

Se poate discuta de o echipa daca ne asezam la masa si ei vin cu mapa si ne prezinta mapa activitatii informative din care rezulta anumite infractiuni ca orice alta institutie. Orice institutie, orice functionar public, daca afla despre savarsirea unei infractiuni trebuie sa sesizeze organele competente. Dar nu are ce cauta, si eu as zice ca lucrurile astea mie mi-au fost foarte clare nu de atunci, eu fac de mult timp activitate de urmarire penala, nu are ce cauta operatorul de informatii sa imi conduca ofiterii mei pentru ca eu le spun ce au de facut, si le spun in scris si motivat cum spune Codul de procedura penala, si nu are nici ce sa ma conduca pe mine procuror, in afara de cazul ca, Doamne fereste, eu comit o infractiune. Asa ca imi pot imagina ca a fost o comisie mixta, nu stiu ce si cum, ca si eu as dori sa stiu, dar poate Inspectia Judiciara sa afle de vreo comisie de asta mixa ca a facut cumva anchetele, ca a facut altcineva acte de urmarire in afara ofiterului abilitat si ca a semnat actele prin care a dat dispozitii procesual penale altcineva decat procurorul care trebuia sa o faca.

Eu imi doresc sa va asigur ca sub mandatul meu, de cand mi-am luat acest mandat, am discutat cu colegii mereu: 'daca doriti sa fiti magistrati ai Ministerului Public si doriti sa fiti luati in serios, urmariti-va, supravegheati-va ofiterii de politie judiciara cu ceea ce fac ei, dar sa stiti pas cu pas, si nici nu va substituiti actelor lor, decat in situatiile in care sunt niste cauze mai complexe unde vedem ca politia are dificultati si acolo procurorul personal intra si face un act de urmarire penala'. Dar nu are ce face sa se substituie, si mereu i-am incurajat: 'indepliniti-va atributiile de magistrati ai Ministerului Public pentru ca voi raspundeti de drepturile fundamentale si de ansamblul procesual penal al dosarului'.

In acest context, nu vad locul acestei comisii mixte! Care ce sa faca aceasta comisiei mixta? Nu are ce... Mai ales acum... noi suntem privilegiati ca avem un nou cadrul legal prin care ne arata foarte clar ca ofiterii de informatii nu au atributii nici macar in materie de interceptari, de supravegheri operative, etc., decat in cazul in care avem de-a face cu infractiuni specifice, la securitatea nationala, terorism si alte chestiuni de acest mod. Si, in rest, fiecare procuror care crede, este convins ferm ca este magistrat al Ministerului Public trebuie sa isi conduca anchetele, sa isi conduca ofiterii politiei judiciare si sa nu permita nimanui sa intre in acest spatiu de care el raspunde personal. Aaa, incalca institutional, se trimit prin posta sau vine reprezentantul operatorului de informatii cu mapa la subtioara si prezinta conducerii unitatii ce date cred ei ca au relevante pentru a se desfasura o ancheta. In rest, numai de bine!

Iata textul legal incalcat cu brutalitate in Romania de regimul Traian Basescu, care a pus bazele functionarii unei justitii oculte paralele pe care astazi insusi Traian Basescu o califica drept “stat mafiot”

Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor:

Art. 7 - (1) Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(2) Persoanele prevazute la alin. (1) completeaza, anual, o declaratie autentica, pe propria raspundere potrivit legii penale, din care sa rezulte ca nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(3) Consiliul Suprem de Aparare a tarii verifica, din oficiu sau la sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii ori a ministrului justitiei, realitatea declaratiilor prevazute la alin. (2).

(4) Incalcarea dispozitiilor alin. (1) conduce la eliberarea din functia detinuta, inclusiv cea de judecator sau procuror.

Comentarii

# Camp tactic date 19 January 2017 17:12 +22

Un ofiter SRI in ce calitate se poate intalni cu un procuror DIICOT sau DNA?

# Gabriel date 19 January 2017 18:40 +7

Suspect sau inculpat!

# cobe date 19 January 2017 18:54 +21

In calitate de colegi,unul salariat al sri si celalalt tot asa dar acoperit.

# protocoalele mamii voastre.. date 19 January 2017 17:41 +13

numai protocoale aveti in cap mafiotilor! asa ati incheiat protocoale si cu fantoma avocaturii, asa-zisul unbr desfiintat prin legea 3/1948. cineva va trebui sa explice cum platiti bani unei fantome juridice! toti cei dati afara din justitie tusti in avocatura la tovarasii stalinisti.

# DODI date 19 January 2017 18:01 +24

Cine să îl creadă pe acest limbric care are mari carențe legate de noțiuni elementare de drept, printre care ar fi grațierea. Deocamdată el funcționează teleghidat, reacționând la butoane. Știe prea bine că a fost plantat acolo cu încălcarea legii și scaunul său scârțâie. Așa că mai bine tăcea. Nu s-ar fi simțit damful de usturoi (am folosit un cuvânt nemțesc, poate pricepe și mutulică, specialistul în desant).

# ich date 19 January 2017 18:11 +16

Cititi pe Google..***.Augustin Lazăr, numit procuror general deși avea dosar penal la DNA!,**, si vä dati seama cä asa cum a afirmat *Iohanis face orice ca sä-si ia casele inapoi. Strigä dupä corupti ca sä poatä pune procuror general al Romäniei un corupt santajabil, special adus in aceastä functie.

# Legiuitorul date 19 January 2017 18:14 -22

Articolul pleaca de la o grava eroare cu privire la notiunea de colaborator...serviciul de informatii are obligatia legala sa furnizeze procurorului orice informatie cu privire la.comiterea unei infra tiuni..aceadta nu inseamna ca procurorul e colaboratorul ofiterului de informatii...exemplu.daca ofiterul de informtii afla ca s a pus o bomba la masina unui politician sau magistrat e obligat sa anunte procurorul ....care decshude dosar si organizeaza ancheta sau flagrantul etc.Asta nu insemana colaborator.Colboratorul e cel care penetreaza un mediu in care are acces (in cazul nostru al.justitiei) si da informatii ofiterului despre anumite fapte...ceea ce nu este cazul.Informati va mai intai

# Camp tactic date 19 January 2017 19:26 +14

Eu stiam ofiteri SRI care se laudau prin 2010 ca dosarul este intocmit la SRI iar procurorul doar semneaza si merge in instanta, ca un fel de avocat/reprezentant al SRI.

# unul din lumea cea mare date 19 January 2017 18:27 +11

unde sinteti ba nenorocitii aia care apasati cu transpiratie cu rosu?????!!!!!!aia care erau foarte suparati ca nu vi se maresc salariile si asa nesimtit de mari pentru mermelelile pe care zilnic la comiteti!!!!!ba nenorocitii dracului,sper sa dea dzeu sa li se intimple familiilor voastre ce/i mai rau ca sa va ginditi la nenorocirile pe care voi le considerati normalitate in anormalitatea voastra de criminali fascistoizi!!!!!sper sa se abata toate nenorocirile posibile pe voi si familiile voastre.inshalaaaa!!!!

# Ultimul Charlot date 19 January 2017 18:43 +8

Deja sunt denunturi noi si este pregatit un imens scandal de presa pe tema asta, cu procurorii si judecatorii ce sunt si avocati. Legaturile mafiei avicaturii cu sistemul si magistratii.

# Natalia date 19 January 2017 19:33 +12

Am și eu o întrebare: Domnilor judecători din CSM, domnul PG Augustin Lazăr, a devenit purtătorul de cuvânt al judecătorilor? Astăzi, a explicat lumii întregi cum CSM va da aviz negativ pentru toate proiectele de legi în discuție. Votul nu vă mai include și pe dumneavoastră? A luat dânsul decizia și în numele dv? Sau s-a votat deja în avans în numele dv? Așa de neglijat ați devenit? De ce v-ați dus acolo?

# Tzukel date 19 January 2017 19:43 -12

Oameni buni mai lasati mani******rea , cum se face ca toti cei care au dosare "fabricate " cand ajung la DNA sunt asa de fericiti ca sunt prinsi cu nimicuri , nu cu fapte mult mai grave. In Romania mai toti bugetari o duc bine , au domenii , case de vacanta , conturi in banca , pensii specialesi tot asa Daca tot au dosare fabricate , cum se face ca la dosarele respective sunt probe asa incriminatorii incat nici cei mai buni avocati de ai lor nu reusesc sa le acopere,Cand nu pot sa isi acopere magariile facute devin parlamentari sau senatori Un lucru e bine definit , daca Voiculescu care a fost seful securitati in Romania si cu puternic lagaturi in securitate a ajuns dupa grate , e de inteles ca sistemul cand nu te mai vrea trebuie si nu mai vrea sa sa te indopi din banul public te baga la bulau , ptr ca el cat timp ai facut avere ilegala , sistemul tea inregistrat si filmat

# Ana date 19 January 2017 20:01 +12

Tare mi-e că, procurori&judecători care au lucrat cu serviciul lui Coldea sunt cu miile, nu cu sutele. Cu zecile sunt (poate nici atât) sunt cei rămași cu conștiința curată.

# Charlie date 19 January 2017 22:57 +9

A trebuit sa treaca un an si numai pericolele post-Coldea il fac sa-si aduca aminte. Si si-ar dori sa stie cum s-a ajuns aici. dar nu a intreprins nimic. E cazul sa-l urmeze pe Coldea in timpul caruia memoria si curiozitatea nu-l macinau. 

# Conasul date 19 January 2017 23:43 +5

Asta ne e Nik nou sub soare ca cum ca se fabrica dosare. Asta se știe și se cunoaște de ani buni. Important e ce masuri se iau împotriva celor care fac asta ca vad ca ei sunt lăsați în continuare în fotoliile calde. Unde este momentul 0 de care s-a tot vorbit la PSD și ALDE?!?! Ce s-a crezut ca acest T0 este aceasta nesemnificativa gratiere ridicola?!?! ȘI INCA CEVA GRAȚIEREA NU TREBUIE DATA DOAR DIN CAUZA CONDIȚIILOR DIN PENITENCIARE CI DIN CAUZA ABUZURILOR ,JUDECĂȚILE , LEGILOR TOTAL ILEGALE PRACTIC. CA SA NU MAI ZIC CA CEI CARE DAU VERDICTELE ( judecatorii) sunt marea majoritate mana în mana cu procurorii iar în felul acesta inculpatul nu are nici o șansă, și multe alte motive... în tara asta nu a existat justiție niciodată și nici nu va exista atâta timp cât aceiași oameni rămân în fotoliile și fac legea.

# Referendum date 20 January 2017 00:16 +1

Trebuie sa se facă referendum pe gratiere și amnistie. Dar nu referendum pe nesimțirea asta crasa și insulta asta de gratiere care s-a dat cu DEDICATIE. Sa se facă referendum pe o amnistie si grațiere pt toți romanii care au fost condamnati de sistemul acesta opresiv, abuziv pe legi neconstituționale. Romania are nevoie de o reforma totala în toate instituțiile. DA PENTRU RESETAREA ÎNTREGULUI SISTEM. REFERENDUM PT GRATIERE SI AMNISTIE PT TOȚI ROMÂNII.

# AndreiV date 20 January 2017 09:27 +3

De acord cu referendumul,dar cine initiaza o petitie in acest sens,pentru ca atata timp cat va fi iohannis si partidul lui vom avea mani******rea tinerilor care au iesit si zilele acestea,probabil pe bani ca asa era practica pdlista,si cine stie la ce actiuni de forta vor folosi.Avem exemplul de la colectiv, cand nu le-a pasat ca mor oameni si nimeni nu vrea sa elucideze ce gaze s-au utilizat si de unde provin,desi au avut la inceput declaratiile medicilor care i-au tratat si care au spus ca au fost intoxicati cu cianuri,iar expertiza a scos la iveala si existenta altor gaze.E intradevar cazul sa se faca curatenie generala.Dar nu cu baietii tineri si frumosi,platiti pentru a fi mani******ti.Vedeti,nici acum n-am auzit de amenzi pentru iesire in strada neautorizata.Haideti sa ne unim pentru a ne elibera si a ne reconstrui tara.Mai am o propunere.Sa plateasca cele 100 milioane euro,cei care se opun gratierii persoanelor care nu prezinta pericol social.Organizam si noi un miting la motiuni?

# groza date 20 January 2017 02:08 +6

Basescu a creat un stat dupa chipul si asemanarea sa.Acum vrea sa se dicuulpe.

# AndreiV date 20 January 2017 05:26 +9

Credeti?Eu nu.De ce nu a spus nimic pana acum?Nu si l-a insusit,spune.Oare?Cum putea el sa desfiinteze o hotarare CSAT,desi era ilegala si neconstitutionala?Ce mincinosi sunt toti?Cred ca suntem toti prosti,daca nu se iese in strada,asa cum au scos acum cei interesati pe acei tineri pentru a-i folosi iar ca si la colectiv.Ma intreb ce metode de distrugere vor folosi acum.S-a vazut ca nu le pasa de nimic.Ar trebui sa plateasca cei care au umplut puscariile cu oameni nevinovati,amenda de la ue si despagubirile de la CEDO.Asta asteptam d.le procuror general. Cinste,corectitudine,dreptate, justitie adevarata si corecta prin pedepsirea celor vinovati,indiferent cine sunt si daca fac parte din familiile celor care fac dosare.Stopati politia politica d.le procuror general,inlaturati orice posibilitate de suspiciune. Actionati pentru modificarea tuturor legilor,pentru eliminarea posibilitatilor de abuz si de interpretare cum vor muschii procurorilor.Asa veti deveni credibili.

# Marin ŢULUŞ date 20 January 2017 09:23 0

Dle Procuror Gen., statul de drept nu există în România atâta  timp cât Parchetul ICCJ, este adevărat reprez.de NItu la vremea aceea, a stabilit împreună cu divizia ICCJ că noi av. str. Bota suntem nişte infractori, în timp ce SRL-ul UNBR Ghe Florea este cel care  dă profesia de avocat.Pr. NItu deşi reclamat de mine pt.activitatea de revolutionar închipuit,cu foloase necuv.teren intravilan de 8000 mp,dosar la ICCJ nu a primit solutionare.Aşa cum încă în puterea jud. există magistrati care comit mari abuzuri.Ex. procurorul Bălan de la PCACraiova şi jud Ctin Luis de la Jud Slatina trimisi în judecată de DNA,cel care m-a amendat 6000 lei şi căruia nimeni nu i-a făcut nimic.Salariile mari ale magistraţilor şi pers.auxiliar nu poate fi justificat în raport  cu starea gen. a societăţii rom., ca de altfel,abuzurile care  au dus la mărirea salariilor acestora  prin hot. jud.Clanurile politice cuplate cu unii dintre magistrtaţi s-au răfuit între ele,iar poporul a suferit atâtea nedreptăţi pe ca

# huhu rezea date 20 January 2017 10:49 0

Potrivit Protocolului, s-au inversat rolurile. SRI-știi au devenit colaboratorii procurorilor în instrumentarea dosarelor de corupție. Foarte grav!

# Luca date 20 January 2017 11:01 +5

Aveti dreptate domnule Andrei! Procurorul General nu putea desfiinta o hatarare CSAT, desi era ilegala/neconstitutionala. Nu le pasa de nimic celor din sistemul judicia. Cei din justitie au o abordare fundamental gresita privind drepturile si libertatile omului, respectiv dreptul la libera exprimare etc. Se comporta ca membrii unei caste intangibile, de parca ar fi de-asupra societatii. Sloganul ,,independenta justitiei" nu are alta menire decat aceea de a inhiba orice spirit democratic, este o ..scorneala" a unora care nu vor binele acestui popor. Asa cum spunea dna prof. R. Stanoiu, politica penala nu tine de atributul magistratilor (procurori si judecatori). Contrar Constitutiei, a celorlalte legi si reguli ale unui veritabil stat de drept, vedem ca Procurorul General critica Guvernul, Procurorul Sef al DNA critica Guvernul/Parlamentul, desi nici ei nu sunt scutiti de obligatia de rezerva. Cred ca au intins prea mult coarda.

# livia date 20 January 2017 11:33 +3

Nu stiu daca exista si nu se aplica o lege de pedespire a judecatorilor, dar eu as dori ca judecatorii care nu isi motiveaza sentinta in termenul prevazut de lege, respectiv 30 de zile, sa fie aspru sanctionati. Pai daca nici in "justitie" nu se aplica legea, ce sa mai vorbim de alte domenii? Se stie de ex. ca motivarea in cazul Babiuc a venit dupa ce a ispasit pedeapsa. Poate sa-i sugereze cineva acest aspect, ministrului de resort?

# pelin date 20 January 2017 12:26 +7

Atunci cand vorbim de PROCURORUL GENERAL,anume A.Lazar trebuie sa avem in vedere faptul ca este un santajabil,fiind selectat special si adus in luna aprilie 2016,de la C.A.Alba Iulia desi avea deschis un dosar penal, la S.T.DNA Alba Iulia condus de procuror sef Aureli Danisia Boicean.Reclamant un fost coleg a lui Lazar.Capete de acuzare mai multe infrac.de coruptie.Printr-o combinatie misterioasa fabricata de proc.Marius Iacob,dosarul a ajuns pe biroul doamnei Kovesi care a purces la solutia de NUP.In consecinta individul mai sus amintit care ocupa scaunul PG,este in fapt un papusar,respectiv o nulitate care isi desfasoara activitatea functie de poruncile primite de la matroana Kovesi!Traim in Romania!!!!!!!!

# miting pt schimbarea sistemului mafiot date 20 January 2017 12:44 +4

De acord. Sa organizam si noi cei care dorim schimbarea acestui regim mafiot bazat pe faradelegi si care dorim amnistia si gratierea tuturor oamenilor condamnati in timpul acestui regim un MITING sa aratam si noi ca suntem multi cei care dorim o reala schimbare... Ps: am o propunere : cei care pupa sistemul sa fie identificati si sa plateasca ei amenda de 80_100milioane euro. 

# Marin ŢULUŞ, Olt date 20 January 2017 14:44 +1

Dle Procuror Gen, faceţi o adevărată reformă în aşa fel încât magistraţii corupţi să părăsească sistemul,iar oamenii prejudiciaţi să-şi recapete drepturile.Parchetul ICCJ mai ales  sub  conducerea lui Nitu, a ales împreună cu divizia de la ICCJ  să distrugă av. din str. Bota. .Profesia de avocat nu poate fi dată de SRL-uri , ca de altfel, nici profesia de magistrat.Salarizarea fiecărei profesiei să fie în acord cu importanţa acesteia pt. societatea rom. şi nicidecum în raport de interesele grupurilor de interese oculte. Magistraţii nu-şi pot  mări salariile cum vor muşchii lor- luaţi speţa de la CA Buc.-jud Calin.Am trăit  noi cei din gruparea UNBR Bota sub teroarea statului mafiot şi pt. care luptăm de ani de zile,fără niciun rezultat,aşa cum au făcut şi cetăţenii care au revendicat dreptul de proprietate. Este dovda certă că statul de drept nu există!

# V date 20 January 2017 14:58 +2

Este foarte posibil ca postacii sa se mai potoleasca in urmatoarele 1-2 luni. Taierea de 20% din bugetul SRI creeaza o dilema sensibila in privinta fondurilor de finantare a armatei de postaci. Raman saracii finantati de Soros, care, in curand o sa aiba alte probleme de rezolvat daca este sa-l credem pe dl. Trump. Disperarea este evidenta. De asemenea, va puteti prinde de cine tine postacul, dupa tonul folosit. Cei ai lui Soros sunt mai virulenti si de nivel intelectual mult mai redus decat cei ai SRI-ului. Deja nu se mai vad miile de "pareri independente" pe paginile presedintiei si ale celorlalti actori implicati.

# steluta date 20 January 2017 19:56 +4

LAZAR FACE PE NAIVUL DAR EL TREBUIA SA LE FACA DOSARE PENALE ACELOR PROCURORI SI SECURISTI CARE AU SEMNAT SI APLICAT ACEST PROTOCOL ILEGAL INVENTAT DE CSAT . LAZAR INSUSI CA SI TIBERIU NITU DEVINE PARTAS LA ACESTA ORGIE SECURISTA PENTRU FAVORIZAREA INFRACTORILOR SECURISTI SI A INCALCARII LEGII

# !!! date 20 March 2018 11:05 0

Cu creatorul sistemului mafiot cum rămâne. ??????????? Vezi Șarcozi !!! Nicolas Sarkozy ar putea fi judecat pentru finanţarea ilegală a campaniei electorale

# Nicu date 23 March 2018 01:15 +1

Augustin Lazar este avut la mana. Asta a fost ratiunea principala pentru care a fost numit procuror general, dublata de o imagine meritorie pe care si-a construit-o pe munca altora din dosarele kosonarilor. Nu prindea functia asta, in momentul ala, daca nu era avut la mana. A existat o socoteala foarte precisa. Chiar nu se vede cat de prudent este, cat de atent este sa nu cumva sa o deranjeze pe Codruta Kovesi?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.12.2024 – “Portocala” vrea sa paradeasca un primar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva