16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

1 MILION DE AVOCATI IMPOTRIVA BINOMULUI SRI-DNA – Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene condamna practicile abuzive ale luptei anticoruptie si protocoalele incheiate de sefii SRI George Maior si Florian Coldea cu Laura Kovesi, ICCJ sau CSM: "Cerem organismelor din justitie sa inceteze protocoalele secrete si sa restabileasca independenta sistemului judiciar, distrugand, de asemenea, protocoalele secrete si respectand dreptul cetatenilor romani la un proces echitabil"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

23 May 2018 14:56
Vizualizari: 36072

Un milion de avocati din Europa iau pozitie fata de ingerinta Serviciului Roman de Informatii in Justitia din Romania si isi exprima ingrijorarea fata de modul in care intruziunea SRI a putut afecta dreptul cetateanilor romani la o judecata drepta si independenta. Intr-o Rezolutie adoptata in data de 19 mai 2018 la Bologna, Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene, care reprezinta 250 de baroruri membre, totalizand peste un milion de avocati, ia act de faptul ca existenta protocoalelor a afectat independenta judecatorilor, procurorilor, avocatilor, dar si a Justitiei in ansamblul sau, printre institutiile enumerate de Federatia Barourilor Europene ca avand protocoale cu SRI care au afectat in final cetatatenul, dar si magistratul, aflandu-se Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Judiciara, Inalta Curte de Casatie si Justitie sau Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Acest din urma protocol a fost incheiat intre SRI si PICCJ, in 2009, perioada in care Parchetul General era condus de Laura Codruta Kovesi (foto centru), actual procuror sef al DNA, iar la conducerea SRI se aflau directorul SRI George Maior (foto stanga), in prezent ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, si adjunctul acestuia Florian Coldea (foto dreapta), si a permis crearea de echipe mixte procurori-ofiteri de informatii in vederea efectuarii actelor de urmarire penala in dosarele penale. De la momentul declasificarii Protocolului PICCJ-SRI s-au vazut totodata si efectele produse de intelegerea secreta dintre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii, existand in prezent pe rolul instantelor din Romania mai multe dosare in care s-a stabilit ca actele de procedura penala au fost efectuate de procurori cu sprijinul SRI, probele obtinute in acest mod fiind lovite de nulitate.

Fata de protocoalele incheiate de SRI cu institutiile din Justitie care au afectat in final dreptul la un proces corect si la o instanta independenta al cetatenilor, Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene, prin rezolutia adoptata in 19 mai 2018 la Bologna, cere conducatorilor organismelor din Justitie sa puna capat acestor protocoale secrete, sa distruga aceste protocoale si sa restabileasca independenta sistemului judiciar.

Solicitarea Adunarii Generale a Federatiei Barourilor Europene de a se pune capat protocoalelor din Justitie este perfect intemeiata si totodata corecta, apreciem noi.

Caci, pana la acest moment a fost facuta publica existenta unor protocoale, au fost declasifcate cateva dintre acestea, insa nu se precizeaza niciunde ca prin declasificare efectul a incetat, fiind astfel necesara denuntarea lor de catre conducerea acestor organisme.

Din acest motiv, se impune ca sefii institutiilor care au incheiat protocoale cu SRI sa faca dovada ca documentele pana mai ieri secrete incheiate cu Serviciul de Informatii nu mai produc efecte si nu mai sunt in vigoare. In caz contrar va exista o permanenta suspiciune in randul opiniei publice ca protocoalele, unele publicate deja dupa declasificare, altele doar anuntate, pot fi inca de actualitate si pot inca sa provoace efecte.

Prezentam in continuare Rezolutia adoptata de Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene la Bologna in 19 mai 2018:

La 19 mai 2018, Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene, care reprezinta 250 de barourilor membre cu 1 milion de avocati membri, si-a exprimat profunda ingrijorare cu privire la dreptul de acces al cetatenilor romani la o instanta libera si independenta si la situatia judecatorilor, procurorilor si avocatilor din Romania, tinand cont ca exista o ingerinta in independenta judecatorilor, procurorilor, avocatilor si a administratiei justitiei ca urmare a interventiei Serviciului de Informatii al Romaniei in activitatea judecatorilor si procurorilor prin incheierea protocoalelor de cooperare intre serviciul secret si Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Judiciara, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Curtea de Apel si Parchetul General.

Cerem organismelor din justitie sa inceteze protocoalele secrete si sa restabileasca independenta sistemului judiciar, distrugand, de asemenea, protocoalele secrete si respectand dreptul cetatenilor romani la un proces echitabil.”

Comentarii

# alin date 23 May 2018 16:17 -12

Valeleu ce engleza. Partea finala din ultimul paragraf e horror.

# @Alin lasă engleza.. tu nu simți că puți a sistem date 23 May 2018 19:50 +12

Totul E grav. Abuzurile DNA le ştim bine că sunt la persoane cunoscute însă Mafia DIICOT care e Paznicul statului paralel" e ignorat de TOȚI (aici PUTE a ceva şi mai rău,chiar o parte din cei care apără sau IGNORĂ StatuParalel SUNT LEGAȚI INTRE EI ;-) şi au in buzunare bani murdari din mafia padurilor si taxe de protecție din economia subterană, vămi,clanuri...etc) Dacă se va "săpa" AICI se va găsi o caracatiță cu mii de tentacule care au distrus legea si țara... Inclusiv firmele secrete ale SRI care "incalcă legal" concurența alimentează o armata de acoperiți justițiari, politici şi Media contra legii si democratiei. În DIICOT tăcerea e apărată "la sânge" iar SRI 'spală ochii la proşti cu câteva pagini modificate din protocoalele deja în funcțiune (DAR de ce?nu s-a interzis existența protocoalelor? Pt că in caz de anulare. Vor face ALTELE) Nici CSAT nu prea mai poate face nimic. E coşmar am ajuns o țară de proşti care muncesc pt mafie fiind răsplătiți cu puşcărie.CINE face dreptate? :-*

# Laica date 24 May 2018 02:20 +7

De ce nu se iau masuri? Timp de ani de zile s-a facut justitie ilegal si nu se iau masuri. Singurele masuri luate sunt in cazurile Tariceanu, Ponta, Sova Grebla!? Foarte foarte ciudat. Adica doar unii sa beneficieze iar altii nu??? Si inca se continua cu justitia ilegala, corupta, plina de impostori( care falsifica probe-ce justitie e asta?). Sunteti o bataie de joc la adresa romanilor. Adica prostii fara functii sus puse sa infunde puscariile iar vip-urile ( care au sprijinit panarama asta de justitie) sa fie singurii care beneficiaza( si hai sa fim seriosi, ii vedea cineva la puscarie pe ponta sau pe Tariceanu?). Masurile ? Unde sunt masurile? De ce nu se da rejudecarea tuturor proceselor din ultimii 10 ani? De ce nu se da gratiere si amnistie ? Pt ca cei care trebuie sa ia masuri nu-i intereseaza decat de curul lor. D-aia. Treziti-va romani! E timpul sa cascati ochii si sa lasati naivitatea si prostia la o parte

# Capac date 23 May 2018 21:15 +5

Lingba străine ie grea. Vedem bine că juridicul o ia pe câmpii când se schimbă limba. Poate ne explici cum se face că ambasadele sunt atât de precise în privința legilor în limba română.

# Corneliu date 23 May 2018 16:26 +7

Dar de ce nu se cere declasificarea protocoalelor dintre barourile de avocați și SRI , angajamentele avocaților cu serviciile ? Dar sunt protocoale între tribunale și servicii , între curțile de apell și servicii , se pare judecătorii și servicii și angajamente între judecători și aceste servicii în scopul subordonării actului de justiție ordinelor celor din servicii , cazuri în care legea nu mai contează , contează doar ordinul și interesul personal al acoperitului , colaboratorului ...

# DODI date 23 May 2018 16:27 +17

Corectă poza: niște neica-nimeni care nu văd bine poporul român nici cu ajutorul ochelarilor, se laudă în gura mare peste hotare că fără ei se duce dracului județul. Cea mai faină perspectivă o are slujirea: de la sediul ONU la sediul Târgșor. Poate, pentru a-i face șederea mai plăcută, nu ar strica să solicite reîntregirea SFINTEI FAMILII: slujirea - repetentul coldea și soldatul maior.

# jurist date 23 May 2018 17:12 +8

Sunt 250 de barouri in Europa. Romania are un singur barou si ala este infiintat de Bota. Culmea este ca baroul fara acte monopolizat de securisti isi desfasoara activitatea si nu accepta concurența. tara asta e blestemata sa fie condusa numai de hoti si furata bucata cu bucata. taxe uriase, autoritati formate din personaje dubioase care protejeaza interesele de tip casta mafiota.

# Ionel date 23 May 2018 19:44 -4

Si radeati de mine cand am spus-o pe aia cu „The ducks come from the trucks”!

# Pintea date 23 May 2018 21:36 +1

Na! Un milion de avocati din Europa, dar cati avocati din Romania?

# Mitrel date 23 May 2018 22:16 +10

Intr-o tara normala, semnatarii acelor protocoale nu numai ca ar fi fost imediat demisi din functii si deferiti justitiei, dar ar fi avut deja un stagiu la "mititica", adica ar fi fost " paraditi" in limbajul procurorilor "elitisti" ! Or, la noi, unul e doar transferat pe o inalta functie educativa, alta peroreaza la ONU despre ispravile ei in disputa cu coruptii din Romania, spre a transmite lumii fascicule luminoase izvorate din putul propriei gandiri, iar al treilea murdareste scaunul ocupat candva de un ilustru carturar, om de stiinta si diplomat, trecut de curand in lumea celor drepti ! Este Romania un stat normal ? De drept, nici nu poate fi vorba ! Mult mai multa ordine, legalitate si autoritate (nu si libertate) era in timpul lui Ceasca !

# livia date 24 May 2018 07:06 +2

Aceasta adunare generala a trimis un astfel de material si celor care intocmesc raportul MCV? Asa, ca sa cunoasca si un alt punct de vedere decat cel al ong-urilor sorosiste si al tradatorilor (alo, mandolina!!!) de la Bruxelles. Eventual celor din GRECO...

# profesionalism date 24 May 2018 10:17 +1

Hai serios! Vorbiti de aceiasi avocati care au cerut/incasat zeci de mii de euro de la clienti in toiul circului facut de DNA? Care dezvaluiau strategiile de aparare cui da mai mult, ca Mircea Teis? Care isi lasau clientii sa astepte strangand din pumni in fata tribunalelor? Sau care uitau sa vina la cei din arest preventiv dupa ce isi incasau banii? Mi se face scarba!

# avi avi date 24 May 2018 15:38 -1

Ce vorbesti ,,juristule,, chiar asa? Daca iti este scarba,ia un Emetiral

# jurist date 24 May 2018 20:36 +2

mos avi-uta, prefer sa iau un emetiral ca sa-mi treaca greata. ma intreb ce leac exista ca sa-ti tratam prostia ? cred ca asa o sa ramai ever, inteligent ca râma. :D :D

# avi avi date 24 May 2018 22:28 0

Daca iti trece greata,nu te mai intereseaza chestiunile amintite de tine.Chestia cu Teis este o aberatie demna de crasma din Balesti unde este sediul unui asa zis barou.Te-ai dat de gol mos pompi.Iar ai dat cu bota in balta.Oare greata aia nu iti vine de la terasa cunoscuta unde se intra doar in slapi?

# Laurel date 24 May 2018 22:33 0

Mai mos jurist,leacul de prostie l-ai inghitit tu .Cred ca ai depasit inteligenta ramei.ti-ai depasit conditia. :-*

# lala date 25 May 2018 22:38 +1

ce inseamna avocat prost. posteaza la 22.28 si la 22.33 cu pseudonime diferite. hai fugi ca rage prostia in tine!avi laurel hardy :D

# avi avi date 27 May 2018 14:56 -2

Ce vorbesti,lulo?chiar asa?Tot eu sunt si Stan?Eu nu iti spun sa fugi,desi a doua idee ti se potriveste precum lui mos jurist.

# Gheorghe date 24 May 2018 11:34 0

FAKE NEWS

# Dorina date 24 May 2018 14:05 +1

Trinomul securist tradator!

# Gilu date 24 May 2018 14:07 0

Cel mai greu , va fi pentru dentistii Romaniei deoarece , in scurt timp vor fi obligati sa mearga la reciclare in Coreea de Nord , ca sa - i invete aia acolo cum se extrag dintii , pe nas , fiindca in curand nu va mai avea nimeni curajul sa mai. deschida gura .. Cu asa un regim de protocolicoshi ...

# danndeac date 24 May 2018 14:42 0

acum după aceste dezvăluiri de protocoale dintre...... şi....... vor fi judecătoriii care nu vor ridica excepţia din oficiu ptr avovaţi din U.N.B.R.-Bota. în rest doamne ajută şi să auzim de bine...........

# Dada date 24 May 2018 21:38 0

Prea tarziu cereti, trebuia sa vorbiti de protocoalele UNBR cu institutiile de presiune ale justitiei si parchetelor

# exceptia date 24 May 2018 21:54 +2

singura exceptie din oficiu care se poate ridica in fata judecatorului, se refera la intelectul scazut al unora ca avi-uta!! astia chiar sunt exceptii de la normalitate. sunt râme care chiar gandesc, pe cind avi-utii sunt dusi cu pluta. explicabil daca te gandesti ca avi e un mare consumator de etnobotanice.

# danndeac date 25 May 2018 17:05 0

pînă la urmă se vor desconspira și aceste protocoale și atunci multe capete vor cădea că au distrus multe familii

# Julia date 26 May 2018 10:41 -1

Protocoale privind barurile Figaro - Potra exista?

# lica date 28 May 2018 19:54 +2

Nu. Pentru lipsa protocolului au incercat alții să-i scoată pe tușă!

# Voicu date 26 May 2018 10:45 +4

Daca SRI au avut reprezentatnti in cadrul ANAF trebuie sa va imaginati cum s-au urmarit structurile lui Bota si cu au favorizat straucturile Gheorghe Florea in spalare de bani si deturnari de fonduri de la bugetul Ministerului de Justitie in dosarele penale privind asistenta din oficiu a inculpatilor.

# lică date 28 May 2018 19:58 0

Când va răspunde DNA pentru prăduirea Tării sub supravegherea SRI? Este adevărat că au fost deturnate în interesul unor primari aproape 39% din fondurile de dezvoltare locală în ultimii 5 ani? Și câte altele.

# ganea date 11 June 2018 22:30 0

mos avi-uta mai rezisti? cu protocoalele alea prin care ati vandut clientii cum ramine? mai mincinosilor, o sa pocneasca mamaliga si o sa va arda.

# avi avi date 12 June 2018 07:33 -2

Daca eu sunt mos aviuta ,tu esti ******lica matusalem.Inca nu te-ai lamurit ca avocatii nu au avut protocoale de genul celorla care te referi?Iarasi bagi fitile sa-ti creasca audienta?Noi nu ne-am vandut clientii.In schimb tu, pe vremea cand te dadeai avocat ,i-ai vandut prin inselaciune si , mai ales, prin incompetenta.

# liliana date 18 June 2018 21:04 +2

mictul securistoid avi avi mai respira? aviuta acusi va leaga astia. vine protocolul peste capul vostru si al lui nitu si o sa va vedem la locul unde meritati. ca specialist in drept ma mir ca inca nu se leaga presa de RIL--ul ala ridicol de dubios!sa spui ca astia infiintati sunt inafara legii si voi securistii profesati desi legea v-a desfiintat mi se pare demn de benny hill! cat despre bota prea putin ma intereseaza dorintele tale baubile!!

# baubil date 20 June 2018 22:24 0

liliana ce inseamna sa ai dorinte baubile?esti demna de benny hill .cand ai interferat ultima data cu gramatica limbii romane,cum intrasi in barouri botaniste,cu examen sau a sarit tatucul cu polii/ :zzz

# Monte Cristoooo date 19 June 2018 16:57 0

Stati sa vedeti cand ies la iveala protocoalele dintre securistii ,,avocati''-structura traditionala tolerata si servicii! Rabdareee.....vi se pregateste ceva. Vi se pregatesc lanturile, incet incet...sa aveti timp sa constatati cu ,,mahnire''

# avi avi date 19 June 2018 18:41 -3

Mai mos jurist,nu te potolesti?Ori esti liliana,ori esti Monte Cristoooo ori esti jurist si altele,si altele, (adica pseudonime) tot jalnic esti.Noi nu am avut protocoale de genul celor la care faci referire. Iar daca au existat securisti ,,avocati,, este treaba lor si nu a ta.Te gandesti la lanturi? Bine faci,sunt tot mai aproape de tine.

# @avi avi date 20 June 2018 10:50 +2

Mai obsedatule, nu iti este rusine? Ati facut profesia asta de ras. HUA!
Citeza pe avi avi
Mai mos jurist,nu te potolesti?Ori esti liliana,ori esti Monte Cristoooo ori esti jurist si altele,si altele, (adica pseudonime) tot jalnic esti.Noi nu am avut protocoale de genul celor la care faci referire. Iar daca au existat securisti ,,avocati,, este treaba lor si nu a ta.Te gandesti la lanturi? Bine faci,sunt tot mai aproape de tine.

# surse date 26 June 2018 21:59 +2

sfarsitul gastii vanzatoare de robe marca avi avi e aproape.se pare ca sunt multi suparati pe cumetria traditionala.

# @surse date 29 June 2018 12:47 -2

Sa auzim....
Citeza pe surse
sfarsitul gastii vanzatoare de robe marca avi avi e aproape.se pare ca sunt multi suparati pe cumetria traditionala.

# @@surse date 2 July 2018 20:00 0

sa auziti?? sri nu are palnia buna?... :D :D

# 1000000 -1 date 21 August 2018 17:14 +3

1 milion de avocati mai putin unul fara minte. ghici avi avi cine-i?

# Ipocriti date 19 December 2018 13:22 +2

Mai ipocritilor, nu sefii vostri au incheiat protocoale cu toti escrocii ca sa va pazrasca voua cozonacul? V-ati vandut ca niste lasi sa va apere de avocatii legal, infiintati. Nici acte de infiintare nu aveti.

# Unguru date 22 December 2018 17:09 0

Despre botea ce mai stiti?... Va spun eu!! A fugit din sediul de pe Academiei 4-6 din Bucuresti, sector 3. Îl cauta Politia, Stiati ca foloseste prostia pentru fals si inselaciune?

# Ungur pungur date 22 December 2018 23:12 0

Bota a luat inca 3 clasari, are toate marcile UNBR si toate barourile la OSIM si pe Europa -OHIM, cat de curand il da afara pe Florica !

# jiji date 23 December 2018 11:54 0

@Ungur pungur - ai vrut sa spui ca Bota a luat-o in freza. Nu mai are nimic, doar niste hartii fara valoare juridica, nici la ****** nu le poate folosi. Citeste asta : http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000790615&id_inst=3

# maghiarul date 22 December 2018 20:55 -1

Ca a fugit,este explicabil,dar a fugit in slapi la terasa si s-a impiedicat,a cazut in cap.Ca urmare ,i-a venit mintea la cap si a inteles ca nu a fost, nu este si nici nu va fi,veci pururea, avocat. Asa ca s-a dat la fund.

# cocolino date 24 December 2018 19:06 0

avi, un carnat ceva de la Bota? am auzit ca muriti de foame, cascavalul s-a cam dus...la taticii vostri, securistii pensionari!!!

# avi avi date 25 December 2018 15:30 -1

Esti jenibil,mai acesta.Ca dintoteauna.Cascavalul s-a dus,e drept, dar pentru Bota si gasca (nu mai pot spune,,gasca de pe Academiei,, pentru ca Bota, nemaiavand bani de chirie, a sters-o smechereste de acolo).Eu, de bine, de rau, mai am clienti cu bani si am primit doi porci de Sarbatori,asa ca am ce manca un an intreg. Vezi ca inainte si dupa ,,ceva,, se pune virgula.Mars la scoala primara!

# cocolino date 25 December 2018 21:18 +1

ti-ai declarat la fisc neamurile? ai primit doi porci de Sarbatori? sa nu uiti sa-i treci in cartea de imobil, acum sunteti 3 la asociatie!!! :D :D :D P.S. si baroul s-a inmultit!!!!!!!! :eek:

# Gorgonzola date 26 December 2018 16:28 0

Te oftici ca nu esti tu cap de lista? :-*

# cocolino date 27 December 2018 21:59 +1

in mod sigur ma oftic. cum ai dedus asta? neuronul singuratic, parasit și bolnav a facut sinapsa cu neuronii de la cei doi purcelusi? IQ avi =pigus

# sistematic date 28 December 2018 19:04 0

Cele doua rate lipsite de pene se fierb cu varza de Bruxelles la foc mic,langa un pahar de votka sec. :-*

# gino date 26 December 2018 17:06 +1

cat de nating e acest avi. si-o ia pe toate partile . degeaba zici ca esti avocat, nu ai stofa, esti doar un mic prostovan cu cas la gura, ingamfat si laudaros. esti doar bijuteria familiei.

# avi avi date 26 December 2018 20:17 0

:lol: :lol: Vai,ce umor de IQ subliminal ai , bai acesta,slapar sef la terasa :lol: PS Cu avocatura cum stai?A propos,ce se mai intampla pe Academiei?Ti-ai platit chiria?

# @avi avi date 28 December 2018 16:22 +1

mai luluta a avocaturii, poate iti iei un slap peste ochean. neaparat sa treci pe la veterinar sa faci injectia anti pesta. IQ suliminal??? cred ca nu stii ce inseamna subliminal. oare cum ai absolvit scoala generala? de examen stim, spaga pentru paragrafele care trebuiau memorate, minim 2000 euro/ora la domn profesor. stim avi multe dar suntem in tara escrocilor.

# avi avi date 28 December 2018 21:09 0

mai acesta,slapar sef,unde ai facut gimnaziul?Ai atatea greseli incat bine zic aceia care se ocupa de tine ca ai IQ/ingtelect subliminal. 1.Sper ca stii cine a fost luluta.A fost cea mai puternica femeie din Romania.Asa ca acea comparatie a ta nu ma ponegreste. Din contra.2.Nu poti sa iei un slap peste ochean,decat daca ai ochean si il fvolosesti in acel momentg.3.Nu se fac injectii anti pesta.3,Ti-am zis de atatea ori ca eu nu am dat examen de intrare in avocatura.Ti=am zis si temeiul legal.Dar subliminal cum esti,nu ma asteptam sa iti intre in cap.4.Nu stii nimic mai slapare,ti se pare.Nu ai stiut drept,nu stii drept si nu vei sti .Si nici despre adevatii avocat nu prea cunosti .dar nu mi-ai raspuns la intrebare:ti-ai platit chiria pe Academiei?Si nici cum stai cu ,,av ocatura,,ta de crasma.PS Ar trebui sa-ti fie jena pentru faptul ca te dai la mine.Nu sunt eu ungurul,magiarul,jiji ori gorgonzola,Eu nu folosesc n psedudonime precum faci tu.

# avi avi date 29 December 2018 19:27 +1

iertati-ma fratilor, sunt un pic mai mult dus de acasa... :eek: nu -s intreg la minte si nu stiu ce fac. :-x

# Lola date 29 December 2018 23:00 0

Judecatorii s-au inscris in fals contestând hotararea in dos 54430/299/2012 Trib Buc. definitiva. Nu au caderea de a o contesta, de o ignora, ci doar aceea de a o respecta, eventual de a o executa sau, in caz contrar, de a se inscrie in fals in contra actului prev de art 434 N.C.pr.civ. si art 270 alin (1) N.C.pr.civ. Bota stie ca trebuie sa faca plangere penala impotriva celor care sunt vonovati?

# avi avi date 1 January 2019 16:44 -1

Nu stie,cum sa stie?.Asta habar nu are de drept.Pe de alta parte,l-au lasat si sfatuitorii pe care nu i-a mai putut plati.De aceea cred ca ma confunda cu marele guru,avocatul de crasma sateasca.

# peter date 31 December 2018 16:12 +1

unde putem dona niste banuti pentru amarasteanul ala de avi avi? ne este mila sa-l vedem cersind iar pe la metro. :P

# rememorand date 1 January 2019 16:05 0

donatiile de la 'alba-neagra'se fac fetelor batrane cu crescatorie de pisici.mila este primita la fistecare banut.o mangaiere.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.04.2024 – Inalta Curte a mai ars o data judecatorii din CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva