19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

20 ANI DE INVESTITII IN ROMANIA – Presedintele Camerei de Comert a participat la inaugurarea noilor terminale din Portul Constanta. Mihai Daraban: “CCIR are o relatie mai veche cu DP World, relatie care a facut posibila demararea mai multor proiecte de anvergura in Portul Constanta... Ne bucura faptul ca exista o continuitate in investitiile facute in acest punct strategic al Romaniei, Portul Constanta fiind la ora actuala poate singurul port functional de la Marea Neagra”

Scris de: L.J. | pdf | print

16 May 2024 09:17
Vizualizari: 1489

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR),  Mihai Daraban, a participat miercuri, 15 mai 2024, la inaugurarea terminalelor RO-RO, cele mai importante terminale de la Marea Neagra, construite de catre compania emirateza Dubai Port World (DP World).
Evenimentul a marcat 20 de ani de investitii in Romania a acestei companii, timp in care au fost dezvoltate mai multe proiecte in domeniul logisticii si al conectivitatii."CCIR are o relatie mai veche cu DP World, relatie care a facut posibila demararea mai multor proiecte de anvergura in Portul Constanta, incepand cu anul 2004. Ne bucura foarte mult faptul ca exista o continuitate in investitiile facute in acest punct strategic al Romaniei, Portul Constanta fiind la ora actuala poate singurul port functional de la Marea Neagra. In luna februarie a acestui an am avut o intalnire cu Mohammed al Muallem, vicepresedintele executiv al DP World, prilej cu care am reusit sa stabilim etapele referitoare la extinderea operatiunilor si investitiilor acestei companii in Romania. Acest lucru devine foarte important pentru Romania datorita faptului ca dinamizarea operatiunilor in noul terminal a reusit sa atraga interesul si altor operatori importanti din domeniul transportului naval si al logisticii”, a declarat presedintele CCIR, Mihai Daraban.
Evenimentul a beneficiat de prezenta prim-ministrului Guvernului Romaniei, Marcel Ciolacu, a ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, precum si de prezenta directorului general si presedintele DP World, Sultan Ahmed bin Sulayem, si a presedintelui DP World Romania, Cosmin Carstea.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva