2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

39 AU FOST, 26 AU RAMAS – CSM a fixat interviurile pentru promovarea la Inalta Curte. 26 de judecatori candideaza pentru cele 12 posturi disponibile la instanta suprema. Unii dintre ei au fost respinsi la precedentul concurs. Iata cine sunt judecatorii intrati in ultima etapa pentru promovarea la ICCJ (Tabelul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

30 December 2021 13:23
Vizualizari: 13135

Consiliul Superior al Magistraturii a fixat interviurile pentru promovarea la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Primii magistrati care incearca sa ajunga la instanta suprema se vor prezenta in fata Sectiei pentru judecatori a CSM in 11 ianuarie 2022. Este vorba despre candidatii la Sectia penala a ICCJ.


 

Dintre cei 39 de judecatori inscrisi in concurs, in ultima etapa au reusit sa ajunga 26. Printre ei se numara inclusiv magistrati care au fost respinsi la precedentul concurs de promovare la Inalta Curte, cel din aprilie 2021, precum judecatorul Mihail Udroiu (foto) de la Curtea de Apel Oradea, judecatorul Vasile Bicu de la Curtea de Apel Bucuresti, judecatoarea Marilena Gavris de la Curtea de Apel Bucuresti, judecatoarea Mariana Hortolomei de la Curtea de Apel Bucuresti sau judecatoarea Ileana Ruxandra Tirica, tot de la Curtea de Apel Bucuresti.  

Sunt disponibile 12 posturi de judecatori la ICCJ. Concret:

-pentru cele doua locuri de la Sectia I civila a ICCJ candideaza opt judecatori;

-pentru cele doua posturi disponibile la Sectia a II-a civila a ICCJ candideaza sase judecatori;

-pentru cele patru posturi disponibile la Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ candideaza sase judecatori;

-pentru cele patru posturi disponibile la Sectia penala a ICCJ candideaza sase judecatori;

 

Iata tabelul cu judecatorii care se vor prezenta la interviu in fata CSM pentru promovarea la Inalta Curte de Casatie si Justitie:

 


Comentarii

# Vasile date 30 December 2021 18:29 +1

Daca e marti e ICCJ - pentru unii / unele nesupertitiosi

# Cetateanul date 30 December 2021 22:20 +2

Știe careva unde se semnează listele de susținere pentru cele ce fură din operele altuia și le publică ca ale lor?

# NC date 31 December 2021 12:25 0

Doamna BODEA ADELA COSMINA merita FELICITATA si PENSIONATA! Si daca poate explica cum poate fi sanctionat disciplinar un angajat pentru fapte savarsite in legatura cu serviciul, in perioada cat era internat la un spital de psihiatrie, poate merita si pensia. O fi doamna mare doctor in drept, insa frica de DNA duce la prostie si, cine mai stie, poate chiar la ICCJ. Totusi, daca avanseaza, sa nai citeasca cauzele care duc la nulitatea absoluta a unei sanctiuni disciplinare, poate isi da seama ca aveam dreptul la o judecata a contestatiei in anulare. La domnul Dobrobat cu care a luat decizia doamna Bodea, nu aveam nicio asteptare, dar la doamna .... care este doctor, ma asteptam sa-si dea seama ca macar am dreptul la o judecare a cauzei. Parerea mea, cei cu fricta de DNA, nu au ce cauta la ICCJ. LA MULTI ANI LUJU ! Poate o sa va faceti timp sa studiati si lucrarea de doctorat a doamnei Bodea la anul. Sa va grabiti, sa nu se pensioneze, ca doamna Ghena!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva