18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

59 DE PENSIONARI APROBATE DE CSM – Judecatoarele Andrea Chis si Gabriela Baltag au iesit la pensie. Alti 57 de magistrati au fost eliberati din functie prin pensionare, printre care sase judecatoare de la ICCJ. Sectia pentru judecatori a CSM a respins o cerere de pensionare si a amanat discutarea altor trei solicitari. Cinci judecatori au renuntat sa plece la pensie (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 November 2022 15:47
Vizualizari: 8345

Primul mare val de pensionari in randul judecatorilor s-a incheiat oficial. Sectia pentru judecatori a CSM a dispus joi, 3 noiembrie 2022, eliberarea din functie a 59 de magistrati. Printre ei se numara judecatoarele Andrea Chis (foto dreapta) si Gabriela Baltag (foto stanga) din CSM - care vor pleca dupa terminarea mandatului din CSM, la 7 ianuarie 2023 - precum si sase judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


 

De asemenea, Sectia pentru judecatori a CSM a hotarat amanarea discutarii altor trei pensionari, iar cinci judecatori au renuntat la cererile de pensionare.

In schimb, Sectia pentru judecatori a CSM a decis respingerea unei cereri de pensionare, formulata de judecatoarea Gabriela-Elvira Matyus, presedinta Judecatoriei Jibou.


Iata minuta Sectiei pentru judecatori a CSM:

 Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva