16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

A INCEPUT MARITIME BUSINESS WEEK – Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei: “Maritime Business Week pune Constanta pe harta marilor evenimente ale shippingului mondial”

Scris de: L.J. | pdf | print

26 June 2024 21:58
Vizualizari: 1902

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA Constanta), in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), organizeaza, in perioada 25-28 iunie 2024 Maritime Business Week, eveniment international dedicat industriei maritime care a reunit cele mai importante companii din acest domeniu.


 

Presedintele CCIR si, totodata, presedintele CCINA Constanta, Mihai Daraban (foto), a participat miercuri, 26 iunie 2024, la deschiderea oficiala a Tomis Maritime Expo, parte a evenimentului Maritime Business Week, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale si portuare, precum si de reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat in Romania.
“Maritime Business Week pune Constanta pe harta marilor evenimente ale shippingului mondial. Fara indoiala, acest eveniment are un grad foarte ridicat de internationalizare, cu expozanti din 10 tari, beneficiind totodata de prezenta ambasadorilor din Georgia, Serbia, Grecia, Turcia sau Coreea de Sud. Este un eveniment grandios, cu ajutorul caruia incercam sa gasim solutii viabile pentru Marea Neagra, stiindu-se faptul ca Romania are experienta indelungata in domeniul naval.
Ne dorim, de asemenea, sa atragem noi investitii pentru Romania cu aceasta ocazie, prin care sa ne putem consolida pozitia pe piata globala. In acest sens, amintesc faptul ca tot astazi, in marja Maritime Business Week, s-a desfasurat Forumul International de Afaceri Romania-Georgia, eveniment in cadrul caruia a fost semnat Protocolul de colaborare intre Constanta Port Business Association si EU Georgia Business Council, cu scopul de a demara proiecte de modernizare si dezvoltare a porturilor de la Marea Neagra”
, a declarat Mihai Daraban.
Pe durata a trei zile, participantii la Maritime Business Week vor putea explora inovatiile si tendintele actuale din domeniul maritim, prezentate de companii internationale de renume, in cadrul unei expozitii destinate specialistilor din industrie.  De asemenea, vor fi doua zile de conferinte tematice, cu sesiuni de prezentari si discutii sustinute de experti locali si internationali, ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul maritim si logistic.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva