2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADMITERE IN PROFESIILE JURIDICE - Academia de cursuri Lupu & Partners a lansat o noua sesiune de cursuri de pregatire pentru admiterea in profesiile juridice. Renumiti lectori practicieni, magistrati, cadre didactice universitare, formatori INM si psihologi sustin cursuri de pregatire pentru examenele de admitere in Barou, in magistratura si la INM, la SNG si in Notariat

Scris de: L.J. | pdf | print

13 November 2015 09:37
Vizualizari: 8016

Academia de cursuri Lupu & Partners anunta organizarea unei noi sesiuni de cursuri de pregatire pentru admiterea in profesiile juridice. In acest sens, pe site-ul oficial al Academiei au fost postate informatii referitoare la cursurile ce vor fi organizate pentru sprijinirea viitorilor candidati la examenul de admitere in Barou, admitere in magistratura sau la INM, admitere la Scoala Nationala de Grefieri sau de admitere in Notariat, precum si date despre profesorii, lectorii si magistratii care ii vor pregati pe candidati in vederea promovarii concursurilor.


Academia de cursuri Lupu & Partners evidentiaza ca, datorita profesionalismului si a experientei dobandite de profesorii, lectorii sau magistratii ce vor sustine clasele de pregatire, cursantii vor avea parte de sprijin permanent, prin modalitati practice de abordare a testelor, in intelegerea corecta a modului de interpretare a subiectelor.

Prezentam comunicatul Academiei Lupu & Partners referitor la inscrierea la cursurile de pregatire pentru admiterea in profesiile juridice:

Noii cursanti ai Academiei de cursuri Lupu & Partners s-au intalnit vineri, 6 noiembrie, cu lectorii pregatiti sa ii sprijine in vederea intelegerii corecte a modului de interpretare a subiectelor, prin modalitati practice de abordare a testelor.

Cursurile sunt sustinute de cei mai renumiti lectori practicieni: magistrati si judecatori de cariera in activitate, cadre didactice universitare, formatori INM, psihologi, fiecare avand o vasta experienta atat didactica cat si practica.

Cursurile sunt concepute astfel incat orice persoana, absolventa de studii in domeniu sa poata participa, cu conditia de a-si asuma sa invete si sa depuna eforturi si in particular pentru a sedimenta informatia prezentata la cursuri.

Cursurile se desfasoara in grupe restranse de cursanti pentru ca fiecare sa primeasca atentia si suportul necesar pregatirii pentru examen. Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea locului se va face in ordinea inscrierilor.

Avantajul major al cursurilor organizate de Academiei de cursuri Lupu & Partners consta in experienta si profesionalismul lectorilor, acestia fiind profesori universitari si practicieni de renume, pregatiti sa sprijine cursantii in vederea intelegerii corecte a modului de interpretare a subiectelor prin modalitati practice de abordare a testelor.

Participarea la cursuri nu inlocuieste pregatirea si studiul individual, ci ajuta la completarea ei, crescand semnificativ sansele de succes.

Inscrie-te in primii 10 si beneficiaza de reducere!

Cititi mai multe despre cursurile Academiei Lupu & Partners:

*Curs Complet de Pregatire pentru Admitere in Barou

*Curs Complet de Pregatire pentru Examenul de Magistratura si INM

*Curs Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere la SNG

*Curs Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere in Notariat

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva