25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADVERSARA LUI DRAGNEA CONFIRMA: CONDAMNARE POLITICA – Primarul General al Capitalei Gabriela Firea dezvaluie miza executiei fostului lider PSD Liviu Dragnea: “Liviu Dragnea cred ca era azi in libertate daca s-ar fi retras... Ramanand in fruntea PSD, despre care intotdeauna s-a spus ca este prea mare si ca trebuie sa fie diminuat, adus la o cota mai acceptabila, s-au intamplat multe lucruri” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

31 October 2019 13:49
Vizualizari: 5780

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea (foto dreapta) a fost condamnat politic. Este ideea care se desprinde din declaratiile facute chiar de unul dintre adversarii din PSD ai lui Liviu Dragnea. Ne referim la Primarul General al Capitalei Gabriela Firea (foto stanga).

Invitata la DC News, joi, 31 octombrie 2019, Gabriela Firea a dezvaluit miza condamnarii lui Liviu Dragnea. Mai exact, Firea a sugerat ca executia lui Dragnea a facut parte dintr-un plan mai amplu prin care s-a urmarit reducerea puterii PSD, in conditiile in care acest partid a fost intotdeauna considerat ca fiind unul prea mare, existand opinia ca trebuie adus la o cota mai acceptabila. Cu alte cuvinte, afirmam noi, sa fie mai usor de controlat de anumite zone de influenta deranjate ca forta PSD le strica interesele.


Mai mult, Primarul General al Capitalei a subliniat ca Liviu Dragnea ar fi fost in libertate astazi, daca s-ar fi retras de la conducerea PSD. Or, aceasta din urma afirmatie a Gabrielei Firea nu face altceva, in opinia noastra, decat sa confirme ca fostul presedinte PSD a fost condamnat politic.

Iata dialogul dintre Primarul General al Capitalei Gabriela Firea si jurnalistul Bogdan Chirieac de la DC News privind condamnarea lui Liviu Dragnea:


Gabriela Firea: "A fost un moment de cumpana dupa alegerile europarlamentare, am simtit cu toti un gust amar in urma votului dupa alegerile europarlamentare si dupa ceea ce s-a intamplat cu domnul Dragnea".

Bogdan Chirieac: "L-ati combatut pe Liviu Dragnea, credeti ca a fost condamnat pe drept? L-ati combatut, ati incercat si un puci, era cat pe ce sa va reuseasca".

Gabriela Firea: "Liviu Dragnea cred ca era azi in libertate – cred, nu este o litera de evanghelie juridica – cred ca era in libertate daca s-ar fi retras. Dar ramanand in fruntea PSD, despre care intotdeauna s-a spus ca este prea mare si ca trebuie sa fie diminuat, adus la o cota mai acceptabila, s-au intamplat multe lucruri.

Comentarii

# Homoroceanu Adrian Camil date 31 October 2019 16:19 -1

Rolul de piesa de schimb in angrenajul ce se dorea de către sistemul paralel a fi gripat, a fost din28.X.19 luat de altcineva,de aici schimbarea de directie a respectivei.16.17

# Adrian Camil Homoroceanu date 31 October 2019 19:16 +2

După ce eu am deconspirat -o parțial pe respectiva cu cazul ENG,sistemul subteran a decis că deconspirata are nevoie de -un sprijin experimentat precum Cosmin Gușă adus în PSD de santajatul P.Stanescu pt. ca PSD- ul sa devina din nou captiv ca în perioada Ponta ora19.09 ziua31.X

# semiramida date 1 November 2019 16:00 +1

Te rog să lași harneala, madam! Liviu Dragnea ar fi fost astăzi liber dacă ar fi avut sânge în cojones și voi,cohorta de pesediști, nu i-ați fi băgat în cap ideea stupidă să nu îl demită pe caricatura aia de așa-zis președinte bruxellezo-berlinez, turistul din Sibiu. Ar fi fost liber și guvernul PSD, condus de o altă madamă nonconflictuală, nu ar fi fost demis, dacă nu v-ați fi bătut voi joc și nu ați fi urinat cu dispreț pe votul pe care românii vi l-au dat, pentru a actiona pentru ei și în interesul României. Dar voi ați făcut alba-neagra cu toți golanii și prostituatele cocoțați în funcții politice. Eu zic că ar trebui să aveți băgăjelul pregătit, fiindcă după 24 noiembrie cred că se va dezlănțui jihadul.... Si iarăși trebuie să spun: România, trezește-te.

# Curveata confirma ! date 4 November 2019 23:49 +1

Dragnea a fost inchis ca vroia , exact cum a convenit Ceausescu cu amerilocii, gazele si petrolul sa se faca 50% - 50% intre proprietari (romanii) si exploratori (ameroilocii). Milogii Planetei ( https://www.usdebtclock.org/) e smecheri acum , iau dat o sapca la bou si vor totul ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva