1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADVERTORIAL – Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. isi mareste echipa! Compania cauta maturatori stradali si soferi categoriile B, C, D si E pentru parcul auto... Societatea a urcat pe podium in 2023 la Gala Topul National al Firmelor, organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, obtinand locul III la categoria Servicii, grupa Colectarea deseurilor nepericuloase, pentru rezultatele economice din 2022

Scris de: L.J. | pdf | print

9 February 2024 13:42
Vizualizari: 1333

Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. isi mareste echipa! Aceasta este in cautare de maturatori stradali si soferi categoriile B, C, D si E pentru parcul auto al companiei. Candidatii sunt asteptati sa aplice  incepand cu 1 martie 2024.Exista profilul candidatilor ideali? Acestia ar trebui sa isi doreasca sa lucreze in una din cele mai performante societati de salubrizare din tara, tinand cont de faptul ca societatea a reusit sa urce pe podium anul anterior la Gala Topul National al Firmelor, organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, obtinand locul III la categoria Servicii, grupa Colectarea deseurilor nepericuloase, pentru rezultatele economice din 2022, in prestigiosul clasament al companiilor.


Cum ar suna descrierea jobului de maturator stradal?


Sa manifeste grija deosebita in manuirea si utilizarea materialelor si echipamentelor, asigurandu-se ca in urma sa cetatenii Sectorului 5 se pot bucura din plin de curatenie pe strazi si orice alte spatii publice, intrucat legatura cu cetatenii acestui sector este fundamentala, conform reprezentantilor societatii, disponibilitatea catre dialog, receptivitate, calm, tact in relatiile de serviciu este o constanta in viata de zi cu zi a angajatilor acesteia.


Cum ar suna descrierea jobului de sofer in cadrul companiei?


In acest caz, conducatorii auto vor fi prezenti pe traseu, asigurandu-se de colectarea deseurilor, conform procedurilor de lucru, si transportarea la operatorii autorizati in vederea eliminarii acestora. Li se transmite viitorilor cadidati faptul ca existenta unui atestat de sofer profesionist transport marfa, constituie un real avantaj.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva