13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DNA, PE CAPUL LUI NICUSOR – Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins la Primaria Capitalei. Parchetul anunta: „Procurorii efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in cursul anului 2015. Sunt efectuate perchezitii in birouri situate dintr-o institutie publica din municipiul Bucuresti”

Scris de: V.B. | pdf | print

20 April 2022 13:23
Vizualizari: 3911

Batai de cap pentru Primaria Capitalei, condusa de Nicusor Dan (foto). Miercuri, 20 aprilie 2022, chiar la prima ora, Directia Nationala Anticoruptie a facut perchezitii la institutia administrativa.Presa a relatat ca descinderea DNA ar fi avut legatura cu mai multe angajari fictive din primaria lui Nicusor Dan.

La randul lui, parchetul anticoruptie, intr-un comunicat emis cateva ore mai tarziu, s-a limitat sa anunte ca dosarul vizeaza fapte ce ar fi fost comise in anul 2015.


Iata comunicatul DNA:


Ca raspuns la solicitarile formulate de reprezentanti ai mass media, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in cursul anului 2015.

In cursul zilei de 20 aprilie 2022, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in birouri situate dintr-o institutie publica din municipiul Bucuresti.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”.

Comentarii

# Carcotasul de serviciu date 20 April 2022 18:24 +29

Dupa 7 ani..., documentele sunt prin arhive nu mai stau in birouri... :o ;-) ;-) :lol: 8)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva