4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AFARA DIN MAGISTRATURA CU MIRANCEA, PAPICI SI BOCSAN! - Iata motivatia Inaltei Curti, care i-a demascat pe procurorii Lucian Papici si Gheorghe Bocsan cum au inscenat un dosar fara probe unor politisti de frontiera. Judecatorul Dumitru Mirancea de la CAB (fost procuror) a condamnat fara probe, la cererea procurorului Bocsan, dovedindu-se executant de serviciu al DNA. Cati astfel de judecatori exista in sistem? (Decizia)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

22 October 2013 16:42
Vizualizari: 18366

De trei ani Lumeajustitiei.ro a semnalat in mod sustinut un abuz incomensurabil comis de procurorii Gheorghe Bocsan si Lucian Papici (foto stanga) in privinta a patru politisti de frontiera, trimisi in judecata prin rechizitoriu (vezi facsimil) pentru o luare de mita de 700 USD, intr-un dosar lipsit de orice probe, dar in care cei doi magistrati au fabricat o serie de acuzatii, cu incalcarea grava a legii. Mai mult, in pofida semnalelor noastre privind acest dosar fabricat, in care procurorul Bocsan, sustinut de Papici, a efectuat o ancheta profund ilegala la Istanbul, unde a audiat fara comisie rogatorie si fara interpret autorizat cativa martori turci – chiar la sediul firmei denuntatorului, un afacerist turc cu mari afaceri in Romaniala fond, judecatorul Dumitru Mirancea (foto dreapta) de la Curtea de Apel Bucuresti, fara nicio proba, cu rea-credinta, fara sa trimita in Turcia citatiile pe care le-a dispus si care au ramas atasate la dosar, i-a condamnat abuziv pe cei patru ofiteri de politie la pedepse de cate 2 si 3 ani de inchisoare, cu suspendare. Care a fost mobilul acestei inscenari? Nici macar politistii de frontiera nu-l cunosc, dar exista banuiala legitima ca in 2010 cand a fost reactivat in forta acest dosar dupa trei ani in care nu s-a facut absolut nimic in el, ca DNA ar fi vrut sa puncteze o „realizare” pe zona securizarii frontierelor, pentru ca Guvernul Boc-Basescu sa inregistreze progrese la capitolul Schengen.


De retinut, ca procurorul Gheorghe Bocsan (foto 2) a incercat la momentul inculparii arestarea celor patru politisti, pe care i-a retinut. A comparut la Curtea de Apel Bucuresti ca procuror de sedinta, unde a tinut o pledoarie demna de marii inchizitori spanioli, insa din fericire pentru acuzati acestia nu au fost arestati intrucat au avut norocul sa aiba parte de un judecator cu adevarat impartial si profesionist in persoana magistratului Viorica Costiniu.

Papici si Bocsan au trimis patru ofiteri nevinovati in judecata, cu rea-credinta

Dupa trei ani de anchete si procese infernale, Inalta Curte de Casatie si Justitiei a dat verdictul final. Judecatorii Lavinia Lefterache, Corina Jijiie si Lucia Rog i-au achitat pe toti cei patru politisti de frontiera in baza art. 10 lit c) C.p.p. – fapta nu a fost comisa de inculpati, verdict care reprezinta o recunoastere a faptului ca procurorii DNA nu au avut probe, dar s-au pretat din interese numai de ei stiute, sa distruga destinele a patru ofiteri si sa produca daune insemnate familiilor acestora si statului roman.

La ora cand scriem acest articol, cei patru ofiteri de politie au fost repusi in drepturi, reincadrati pe functiile din care au fost suspendati pe durata procesului, fiecare dintre acestia primind in medie circa 300.000 lei, contravaloarea salariilor neincasate in cei trei ani de suspendare. Ofiterii au formulat insa si actiuni civile contra statului roman, pentru acordarea de daune morale si materiale, pentru repararea prejudiciului ce le-a fost produs de cei doi procurori DNA de rea-credinta Lucian Papici si Gheorghe Bocsan. Intarim faptul ca acesti procurori au fost de vadita rea-credinta intrucat, in esenta, la denuntul afaceristului turc cu bussinesuri di granda in Romania, dupa trei ani de la o presupusa fapta de mita de 700 dolari din Aeroportul Baneasa, in care nu s-a facut nimic in dosarul deschis, procurorul Gheorghe Bocsan, la indemnul sefului sau Lucian Papici s-a deplasat in luna mai 2010 la Istanbul si s-a apucat sa faca ancheta. A audiat mai multi martori turci, unde credeti, chiar la firma patronului lor, denuntator in cauza si care era dornic sa se razbune pentru ca politistii de frontiera au impiedicat in mai multe randuri patrunderea in tara a unor asa-zisi muncitori turci, care veneau chipurile la munca in Romania, afectandu-i astfel afacerile.

Cum pot exista in sistemul judiciar judecatori ca Dumitru Mirancea de la CAB? Mirancea e fost procuror

Cand dosarul a ajuns la judecata, la Curtea de Apel Bucuresti, acesta a fost repartizat judecatorului Dumitru Mirancea, magistrat cunoscut pentru afinitatile fata de DNA, el fiind la baza fost procuror. Desi i s-au enumerat toate ilegalitatile procurorilor DNA, ancheta ilegala din Turcia pe care era bazata toata acuzarea, judecatorul Mirancea i-a condamnat pe politisti la 2 si 3 ani inchisoare, cu suspendare. Suntem convinsi ca daca existau cat de cat probe in dosar, pedeapsa ar fi fost cu executare. Frapeaza faptul ca judecatorul Mirancea, desi a fost sesizat ca martorii turci audiati la Istanbul de Bocsan, fara comisie rogatorie sunt mincinosi sau nu exista ca persoane reale, acesta a acceptat cu greu sa-i audieze, desi era obligat de lege sa o faca. In final, desi a dispus prin incheiere citarea martorilor turci la adresele lor din Turcia, citatiile nici nu au mai plecat de la dosar, ele fiind facute pe formulare de citare obisnuite, in limba romana, care au ramas cusute la dosar cu tot cu dovada de comunicare. Groaznic!

Insasi esenta motivarii sentintei de condamnare date de judecatorul Dumitru Mirancea, vorbeste de la sine despre faptul ca acest judecator dovedeste ca el gandeste in continuare ca un procuror:

Aparatorii inculpatii au invocat si aspectul ca audierea martorilor cetateni turci s-a facut de catre procuror, care s-a deplasat in Turcia, fara sa fie respectate dispozitiile legale si fara sa fie de fata si avocatii inculpatilor. CEDO s-a pronuntat in sensul ca in cadrul procesului pot fi folosite si acele probe care au fost obtinute fara respectarea stricta a dispozitiilor legale, daca se coroboreaza cu celelalte probe ale cauzei. Citam din motivarea sentintei din 24 februarie 2011: „...Aparatorii inculpatilor au invocat si aspectul ca audierea martorilor cetateni turci s-a facut de catre procuror, care s-a deplasat in Turcia, fara sa fie respectate dispozitiile legale si fara sa fie de fata si avocatii inculpatilor. CEDO s-a pronuntat in sensul ca in cadrul procesului pot fi folosite si acele probe care au fost obtinute fara respectarea stricta a dispozitiilor legale, daca se coroboreaza cu celelalte probe ale cauzei. Vinovatia inculpatilor este dovedita cu probele administrate in cauza, in primul rand cu declaratiile denuntatorului A.K., ale traducatorului G.F., ale celorlalti martori cu inregistrarile telefonice si cu celelalte probe administrate in cauza. Astfel, martorul A.K., cel care i-a invitat pe cetatenii turci, a aratat in declaratiile date ca acestora li s-au cerut bani pentru a li se permite intrarea in tara si a nu li se crea probleme. De asemenea, martorul traducator G.F., in declaratiile date, a mentionat ca inculpatii, in calitate de politisti de frontiera, au solicitat cetatenilor turci bani si in final au primit suma de 700 USD de la acestia pentru a le permite sa paraseasca tara”.

In aceste conditii, Mirancea i-a condamnat pe politisti, pentru el nefiind importanta aflarea adevarului, ci servirea intereselor DNA. Ce este mai grav e ca acest magistrat judeca in continuare!

Motivarea Inaltei Curti: nu exista probe. Fapta nu a fost comisa de politisti

Prin decizia penala nr, 480 din 11 februarie 2013 (Dosar nr. 5008/2/2010) judecatoarele Lavinia Lefterache, Corina Jijiie si Lucia Rog au admis recursurile celor patru politisti: Guiu Lucian Catalin, Micu Iustin Robertino, Barbor Bogda si Grama Danut Ion, dispunand achitarea acestora in baza art. 10, litera c) – fapta nu a fost comisa de inculpati. Intr-o motivare de zeci de pagini – pe care o puteti citi atasata la finalul articolului – judecatorii ICCJ au retinut: „Concluzionand, Inalta Curte constata ca probatoriul administrat in cauza nu sustine invinuirea adusa... aceasta concluzie a procurorului este lipsita de orice fundament... din probele analizate rezulta cu certitudine faptul ca inculpatii Micu Iustin Robertino Barbor Bogdan si Grama Danut Ion nu au fost cei care l-au anchetat pe cetateanul turc si nici nu au fost prezenti in incaperea in care acesta a fost audiat, astfel ca nu puteau fi autorii faptei pentru care s-a dispus trimiterea in judecata... se constata asadar ca in cauza nu au fost administrate probe de natura a inlatura prezumtia de nevinovatie... ICCJ constata intemeiate criticile formulate de catre inculpati, concluzia primei instante de retinere a vinovatiei acestora nefiind sustinuta din punct de vedere probator

* Cititi aici decizia de achitare definitva a Inaltei Curti - fapta nu a fost comisa de inculpati

* Cititi aici motivarea stramba a judecatorului Dumitru Mirancea de la CAB, care a dat condamnari pe nedrept

* Analizati aici citatiile prin care judecatorul Mirancea a inteles sa ii convoace pe martorii admisi in cauza, dovada suprema a "erorii" sale

Comentarii

# Marinaru date 22 October 2013 17:41 +79

Orice judecator promovat din procuror are acelasi comportament.Procurorul-judecator Stanciu este un bun exemplu pentru EI si priviti cum se inconjoara tot de EI(ICCJ,CSM).Nu inteleg de ce adevaratii judecatori TAC !? 

# ASOCIA\'IA VICTIMELOR MAGISTRA\'ILOR DIN ROM\\NIA date 22 October 2013 19:19 +2

Care \"adevăraţii judecători\" ? Există aşa ceva ? Preşedinte A.V.M.R., Neagu Rodica.

# Tudor Raneti date 23 October 2013 15:21 0

E un nume bun. Nu vreti sa-i dati in judecata mai degraba decat sa protestati?

# marion date 23 October 2013 14:12 +15

da, e plina cj de astfel de executanti, altfel cum se explica cum este purtat prin procese un om , 8 ani, pe motive de opozitie politica, sustragandu-se documente de la dosar ca sa-l poata condamna, desi fusese ACHITAT de CA Brasov, insa la curtea suprema sunt stapanii inelelor, care aveau ordin sa condamne cu executare, asa ca pt practica UNITARA, marca RO, din ACHITAT DEVII CONDAMNAT CU EXECUTARE, sunt multe astfel de cazuri ar trb vorbit si cu avocatii care au fost supusi multor presiuni, daca n-or face si ei parte din sistemul de condamnare....mai rau ca-n anii 50, mult mai rau....iti fac dosar si te duc in instanta la judele care stiu sigur ca asculta ordine dna...si condamna.......asta dupa 3 amanari de sentinta, ca nu pica completu ......rusine, n-o sa crapati pana nu platiti, jigodiilor care distrugeti oameni nevinovati, in timp ce hotii de miliarde care au vandut si distrus o tara timp de 20 ani, se lafaie in functii inalte si continua sa distruga destine......da Doamne

# ADIO, DNA! date 27 October 2013 14:14 +47

 Adevarata problema e asta: BOCSAN NU A FACUT NICIO ANCHETA IN TURCIA. In martie 2010, sefii lui l-au trimis in ”delegatie”, in Turcia, sa-si faca de cap, pe banii DNA, cu conditia sa ”ticluiasca” cateva declaratii, stand de vorba cu niste notite (a se vedea declaratia martorului turc CB, publicata de Luju, la 17 aprilie 2012). Pe scurt, ”fabricarea” dosarului a fost precedata de o fapta de coruptie (dare si luare de mita), savarsita de ”marii luptatori contra coruptiei” MORAR SI PAPICI si avand ca obiect bani publici (cca. 6000 Euro). Deci, cum vor raspunde acesti corupti? DNA isi va intocmi propriul dosar penal si se va trimite singura in judecata?

# Tarkan date 22 October 2013 18:00 -77

Intamplator un politist coleg cu cei patru mi-e vecin, el mi-a zis cum a fost tarasenia cu turcii-cica astia patru militieni si alti frontieristi obisnuiau sa-si traga ciubucuri de la doritorii de intrat pe meleagurile noastre.militienii isi autostabileau tariful dupa vorba si dupa portul plimbaretului, respectiv 10,20 de dolari de la amaratii de amarati, pana la sute de dolari de la accesorizatii cu cristale swarovski.ghinionu turcaletilor a constat in faptul ca erau imbracati scump, militienii au inceput sa-si recite mizeriile obisnuite cu,,asta nu-i voie, asta e ilegala, de ce nu purtati sapca,,. turcii astia nu erau turci de rand de baclavale si saraili ci erau turci de mare angajament cu industrii tari in spate de milioane si miloane de parai, si deci au zis ca pas, sictir militieni corupti, se intorc la casele lor. jegurile de militieni au inebunit de oftica pe chestia asta si au continuat mizeria pana la jeg. incredibil cum trei vaci de Curte Inalta n-au inteles chestiunea

# Fratele lui Tarkan date 22 October 2013 22:52 +67

Hai, sictir, TarKane! Tu nu esti vecin cu politistii de frontiera, ci cu serviciul local de diversiuni si dezinformari. Turcii aia erau niste amarati, mizerii reciti tu, singurul jeg pe aici esti tu si, pe deasupra, cum bine zici, mai esti si innebunit de oftica (fiindca veni vorba, vezi ca innebuni se scrie cu doi n, vaca proasta ce esti!) P.S. Ai dreptate, tu nu esti turc de rand, tu esti turc de mare angajament, adica ai intrat pe meleagurile noastre sa stai capra, cu unelte tari in dos. Gresesc, BOCSANE?

# Ezoteric date 23 October 2013 01:59 +58

Da,ma,toti iau spaga,numai voi nu. Dar de probe ai auzit ? Hai sa bagam lumea la puscarie ca am auzit ca se intampla ceva ! Asta face mirancea si alti bolnavi mintali ca tine care si ar baga si mamele in puscarie pe banuieli ca sa aiba cariera lor penibila. Pentru o pensie grasa in timpul careia nu vor iesi pe strada de frica sa nu ia un sut in curul lor basinos.

# DOREL date 23 October 2013 10:05 +61

Pentru sefii lui Tarkan: Cand mai dati drumul pe strasse unor ipochimene ca asta, aveti si voi grija sa aiba 7 clase si sa nu aiba alccolemia mai mare de 0,2 la mie ! Postatcul vostru de serviciu povesteste din alt film, penru ca: cei 3 politisiti nu au facut decat sa constate fapta, au intocmit actele premergatoare si au chemat echipa operativa a SRI si pe anchetatorii din directie, dupa aia doar i-au izolat pe suspecti, mai departe decizia a apartinut sefilor din directie. Iar cel de-al patrulea politist, era in concediu la mare la acel moment ! Asa ca, Tarkan al vostru va face (iar) de rasul curcilor ! Si, b): faptul ca Mirancea a dat o hotarare de condamnare dovedeste ca nu e decat un alt Tarkan, probabil ca din aceiasi companie ! Parerea mea ...

# Marius date 22 October 2013 18:30 +45

Presedintele a ajuns sa schimbe rolul celor doua componente ale justitiei penale : procurorii i-au cotropit pe judecatori si s-a format o corcitura murdara. Cotropirea s-a facut prin numirea unor procurori devotati pe post de judecatori (ex. Stanciu si jumatate din sectia penala a ICCJ), prin segmentul judecatorilor fosti militieni sau securisti (ex. Mustata, Carstea, etc), prin sotiile judecator ale unor procurori. prin santajarea judecatorilor patati, ciubucari si betivi de catre grupul de procurori devotati, etc. Varful nucleului care coordoneaza la vedere aceasta structura este Papici, coordonat din umbra de Zarie, consilierul nevazut al presedintelui.

# unul din lumea cea mare date 22 October 2013 18:35 +47

de ce doar afara din magistratura politie si mai stiu eu de unde !!!!!!!!de ce nu si puscarie????!!!!!!!!!!de ce nu si drepturile de pensie pierdute???isi permit aia din societatile asa zis democratice sa faca ce face un papici aici?va spun eu ca NU caci se gindeste de 3/4 ori inainte sa faca ilegalitati tocmai pe motiv de pensie si puscarie.

# Alex date 22 October 2013 18:51 +39

Din pacate sunt foarte multi judecatori executanti de serviciu ai DNA iar Luju a prezentat mereu astfel de cazuri (Livia Stanciu, Ioana Bogdan, Ionut Matei, Cerbu,  Mustata, Mirancea, etc. ). Dosarele DNA ajung ca prin minune \"aleatorie\" tocmai la aceste complete si ar trebui demascati si cei desemnati sa faca astfel de repartizari cu dedicatie.

# Ilie date 22 October 2013 19:05 +49

Ticalosia s-a facut atunci cand maCACoveica si marinarul ei iubit au decis ca procurorii sunt magistrati si ca sunt egali cu judecatorii. In felul asta, mentalitatea de santinela a procurorilor a invadat spatiul judecatorilor, care ar trebui sa fie impartiali.

# ASOCIATŢIA VICTIMELOR MAGISTRAŢILOR DIN ROMÂNIA(A.V.M.R.) date 22 October 2013 19:15 +11

Iată procurorii-infractopri. Nu ne este însă ruşine nici cu judecătorii-infractori... de care s-a vorbit în alte articole. Preşedinte A.V.M.R., Neagu Rodica(tel.0743242121).

# ASOCIATŢIA VICTIMELOR MAGISTRAŢILOR DIN ROMÂNIA(A.V.M.R.) date 22 October 2013 19:20 +11

Iată procurorii-infractopri. Nu ne este însă ruşine nici cu judecătorii-infractori... de care s-a vorbit în alte articole. Preşedinte A.V.M.R., Neagu Rodica(tel.0743242121).

# Daniela date 22 October 2013 19:43 +31

Sa nu generalizam. Dar pot spune ca exista si judecatori executanti si procurori executanti care, atunci cand cei care nu sunt executanti de ordine incep sa deranjeze, imediat au grija sa-l execute. Lucrez in sistem si stiu foarte bine ce vorbesc. Si noi si restul oamenilor asteptam ziua cand acestia vor fi demascati si trimisi acolo unde le este locul, alaturi de cei care i-au creat, in frunte cu basescu, macavei, morar .....

# unul din lumea cea mare date 22 October 2013 21:01 +17

pentru daniela//in sfirsit cineva care are curajul sa recunoasca.....din pacate prea tirziu,noi justitiabilii stim deja si am simtit tot pe pielea si banii nostri

# abominabil date 22 October 2013 22:06 +8

Achitarea ca achitarea, slava Domnului ca s-a finalizat asa. Acum, chiar daca baietii aia ar fi solicitat mita, totusi mi se pare strigator la cer modul cum s-a derulat procesul: audieri la Istanbul fara niciun fel de acoperire, martorii necitati desi era essentiala audierea lor, inlaturare de probatoriu fara nicio motivare, etc. Asa ceva e inadmisibil. Cum va raspunde procurorul care a plecat la Istanbul de capul lui?

# io date 23 October 2013 13:41 +42

procurorul a plecat in vacanta in antalya. cred ca e evident

# Pa ilie date 22 October 2013 22:08 -28

Mai ILIE, cred ca esti un frustrat.Punct.

# d. date 22 October 2013 22:25 +46

cred ca bocsan si papici sunt tarrrree fericiti acum :)  mai obedienti ca ei, nici ca se există... :)))

# Dora date 23 October 2013 00:35 +54

Este inadmisibil ce se imtampla!Si cand te gandesti cat s-a victimizat Papici in ultima perioada.Ba Kovesi l-a ridicat in slavi si Basescu a intervenit pentru el.Cne le da inapoi acestor oameni anii in care s-au zbatut si au suferit impreuna cu familiile lor.Daunele pe care trebuie sa le incaseze o sa le platim tot noi?Ministerul Finantelor trebuie sa intre in legalitate si sa initieze actiunea in regres.Cat o sa mai platim pentru mizeriile pe care le fac aceste specimene?

# unul din lumea cea mare date 23 October 2013 01:18 +7

pentru dora//tocmai din aceste cauze am sustinut ca sa li se ia pensiile celor din magistratura(ma refer exclusiv la judecatori caci ei sint singurii magistrati) si la napircile de procurori si de politisti si la cei din toate categoriile de salariati publici,mai mult sustin si raspunderea materiala(cea adevarata si nu complicata)simplificata la maximum ai gresit ai platit!!!!!si asta nu la nesfirsit,ai dat 2 decizii aiurea platesti si pe linga,exclufderea din magistratura si procurorii (deci napircile si viperele sa nu mai zica,ai cale de indreptare in apel si recurs,cum?ca s/a bagat si reforma in justitie)in felul acesta nu o sa mai existe atitea condamnari cedoeu raspund pentru ce fac sa raspunda si ei(si eu nu/s platit din bani publici!!!!)cu cit mai mult se indreapta gunoiul spre terminarea mandatului(si nu neaparat ca se termina el !!!) cu atit zvircolirile intestine ale justitiei se vor acutiza,aveti rabdare si o sa se vada scandaluri mari cit casa!!!!! prorocesc eu asta!!

# Dora date 23 October 2013 00:36 +37

Felicitari judecatorilor ICCJ pentru aceasta sentinta!

# Tabacaru Catalin date 23 October 2013 04:34 +9

In 2011, am fost trimis in judecata de catre  procurorul Radu dimitriu din  cadrul DIICOT Bacau de asemeni pe probe false. In timpul cercetarii judecatoresti, dandu-si seama ca probele false au fost deconspirate prin raspunsuri oficiale din partea unor institutii, depune la dosar un proces verbal de indreptare a erorilor materiale din timpul urmaririi penale.Din cauza abuzurilor si falsurilor acestui procuror ma judec de 5 ani de zile.

# Tudor Raneti date 23 October 2013 15:44 +5

Nu se mai spune procurori ci porcurori, figurativ animale care se balacesc in propriile fecale penale, si au facut o cocina din procuratura romaneasca. Distrug tot ce nu pot fura. Cetatenii in ochii procurorilor psihopati sunt VICTIME. Cauta forumul asociatia magistratilor si foloseste-te de exemplul dat de mine, plangeri penale impotriva porcurorilor psihopati mitomaniaci. O sa afisez si chemarile in judecata in curand

# Tabacaru Catalin date 23 October 2013 05:02 +9

In 2011, am fost trimis in judecata de catre  procurorul Radu dimitriu din  cadrul DIICOT Bacau de asemeni pe probe false. In timpul cercetarii judecatoresti, dandu-si seama ca probele false au fost deconspirate prin raspunsuri oficiale din partea unor institutii, depune la dosar un proces verbal de indreptare a erorilor materiale din timpul urmaririi penale.Din cauza abuzurilor si falsurilor acestui procuror ma judec de 5 ani de zile.

# Tabacaru Catalin date 23 October 2013 05:47 +8

In 2011, am fost trimis in judecata de catre  procurorul Radu dimitriu din  cadrul DIICOT Bacau de asemeni pe probe false. In timpul cercetarii judecatoresti, dandu-si seama ca probele false au fost deconspirate prin raspunsuri oficiale din partea unor institutii, depune la dosar un proces verbal de indreptare a erorilor materiale din timpul urmaririi penale.Din cauza abuzurilor si falsurilor acestui procuror ma judec de 5 ani de zile.

# Pol date 23 October 2013 08:25 +20

Atata timp cat nu vor raspunde administrative macar, dar si material pentru solutiile de KKT pe care le dau in dosare, acesti pseudo-magistrati din subsolul parchetului (din lemn) vor face la fel. Iar noi ne vom striga neputinta si ne vom cere dreptatea pe net , pe la antene sau pe sticla afumata si imbibata de wiski cu 4 cuburi ice(berguri).....Le dorim sa manance mai putin rahat ca e prea dulce si le face rau la diabet! Intrebare: la scuipat se zice SICTIR? Ca sa stiu daca-l mai folosesc!

# fanel date 23 October 2013 10:11 -13

hai sa nu mai facem comentarii cu cuvinte urate pentru ca s-a dat o decizie la cedo care priveste comentariile de pe on line, asa ca, atentie mare!

# paul date 23 October 2013 11:18 +13

Ştiţi care este problema: Ce fac magistraţii care sunt oneşti, cinstiţi şi profesionişti? Că no-r fi toţi vânduţi satanei?

# Tudor Raneti date 23 October 2013 15:45 +4

Toti. Oficial ies in lume cu o cifra de principiu: minim 80%. Gandeste-te ca cei care au cunostinta de faptele penale ale colegilor lor, si nu le denunta, comit infractiunea de omisiunea organelor judiciare. Deci, toti

# paul date 23 October 2013 21:23 0

Dl. Tudor: Mai avem vreo şansă?

# Laur date 23 October 2013 20:04 -57

Ce faceti voi miroase a manipulare. In primul rand ati adus in discutie un dosar la care sentinta s-a dat cu foarte mult timp in urma. Ideea este ca voi cautati anumite dosare. Poate lumea ar trebui sa stie ca si procurorii mai pierd procese din cauza probelor insuficiente sau a lipsei de procedura. Asta nu inseamna abuz sau ca inculpatii sunt nevinovati. In tara asta multi scapa de pedepse si datorita coruptiei. E plin Parlamentul de ei...dar asta nu inseamna ca sunt nevinovati. Daca acei corupti ies cu fata curata dintr-un dosar inseamna ca procurorii au abuzat? Hai sa fim seriosi, numai spalatii pe creier mai cred asa ceva

# Lui Laur date 23 October 2013 22:03 +58

Baietas, daca nu cunosti, nu vorbi. Decizia judecatoreasca s-a redactat cu o saptamana in urma. Ca la ICCJ se motiveaza si dupa juma de an, se stie, da adevarul juridic despre acest dosar abia acum s-a aflat! Si foarte bine a facut Luju ca a publicat hotararea!

# Pentru comentatorul „Lui Laur” date 25 October 2013 22:42 +50

Am trei observatii: 1) ”Laur” nu e baietas, ci ”fetita” (prima fetita cu cap de mort, care se crede magistrat si se autointituleaza ciumafaie); 2) nu vorbeste asa din nestiinta, ci fiindca asa i-a spus Elodia, sa spurce tot in jur, altfel ea moare si dispare DNA-ul;  3) ”Laur” n-are creier, dar, oricum, in mod preventiv, i se fac spalaturi periodice, la fel ca si celorlalti fosti sau actuali delegati in functii la DNA – asa ca el/ea functioneaza conform programului, e inutil sa-i explici ceva.  

# dory date 24 October 2013 00:04 +12

Judecătorii sunt de vină. Privesc cu mîinile încrucișate la piept cum se năruie statul de drept și ideea de dreptate. Nu mai au niciunii conștiință?

# ucu date 25 October 2013 19:36 +28

Chiar nu exista \"ace de cojoacele\" unor JEGURI basisto-macovisto-kovesisto, precum acest NIMENI numit si pomenit (vesnica pomenire sa-i dea D.zeu) de toata media ,cu numele gretos de Papici (sau PUPICI-in curul lui base !).??????

# ADIO, DNA! date 27 October 2013 13:56 +53

Adevarata problema e asta: BOCSAN NU A FACUT NICIO ANCHETA IN TURCIA. In martie 2010, sefii lui l-au trimis in ”delegatie”, in Turcia, sa-si faca de cap, pe banii DNA, cu conditia sa ”ticluiasca” cateva declaratii, stand de vorba cu niste notite (a se vedea declaratia martorului turc CB, publicata de Luju, la 17 aprilie 2012). Pe scurt, ”fabricarea” dosarului a fost precedata de o fapta de coruptie (dare si luare de mita), savarsita de ”marii luptatori contra coruptiei” MORAR SI PAPICI si avand ca obiect bani publici (cca. 6000 Euro). Deci, cum vor raspunde acesti corupti? DNA isi va intocmi propriul dosar penal si se va trimite singura in judecata?

# Mirancea nu scapi tu asa usor pt actul de profunda coruptie date 13 September 2014 22:50 +3

Si in flacarile iadului te voi urmari coruptule Mirancea pentru faptul ca l-ai achitat ilegal pe masonul hidos si ticalos Borza Remus Adrian

# gfghfghjkkjhgfd date 14 September 2014 00:09 +1

Da' chiar asa ai impresia tu Miranceo si cu boratura de Borza ca nu mai exista barbati in tara asta? Da' unde va inchipuiti Belzebutilor pe mosia Anticristilor Masoni? Uite Miranceao ca de la la Borza nu mai am nicio pretentie el fiind demult un suflet pierdut: https://www.youtube.com/watch?v=bUiuIYeSB6s http://filmehd.net/valkyrie-2009-filme-online-subtitrate.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva