18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ALEGEREA PRESEDINTELUI SI VICEPRESEDINTILOR EUROCHAMBRES - Delegatia CCIR a votat, la Bruxelles, noua conducere Eurochambres. Mihai Daraban, presedintele CCIR: “Dorim sa continuam implicarea Romaniei si, implicit, a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in optimizarea activitatii Eurochambres dar si a World Chambres Federation, in beneficiul comunitatii noastre de afaceri. Totodata situatia actuala impune mai mult ca oricand sa strangem randurile”

Scris de: L.J. | pdf | print

17 November 2023 12:33
Vizualizari: 1821

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, si secretarul general al CCIR, Ovidiu Silaghi, au participat in 15 noiembrie 2023 la Adunarea Generala Eurochambres, intrunita pentru alegerea presedintelui si vicepresedintilor organizatiei.In marja Adunarii Generale Eurochambres, delegatia CCIR a avut o serie de intrevederi cu presedinti ai Camerelor de Comert din Turcia, Serbia, Republica Moldova, Georgia, Polonia si Ucraina.

Temele de discutie au vizat dezvoltarea relatiilor dintre comunitatile de afaceri cu tarile partenere si consolidarea unor proiecte economice comune si de sustinere intr-o perioada de criza globala.

Referitor la acest subiect, presedintele CCIR, Mihai Daraban, a declarat:


Dorim sa continuam implicarea Romaniei si, implicit, a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in optimizarea activitatii Eurochambres dar si a World Chambres Federation, in beneficiul comunitatii noastre de afaceri. Totodata situatia actuala impune mai mult ca oricand sa strangem randurile”.

 

In cadrul Adunarii Generale Eurochambres, Vladimir Dlouhý a fost reales in functia de Presedinte al Eurochambres, pentru mandatul 2024-2025. In functia de vicepresedinte au fost alesi: Wouter Van Gulck, Director General, Camera de Comert din Belgia, Juho Romakkaniemi, CEO, Camera de Comert din Finlanda si Aigars Rostovskis, Presedintele Camerei de Comert din Latvia.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva