22 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ALEGERI PENTRU CSM: PRIMELE REZULTATE – Judecatoarea Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj a intrat in faza nationala. Lupea a obtinut 31 de voturi, cu sase mai multe decat minimul necesar. Judecatorul Mihai Ghica a trecut de Tribunalul Cluj. Presedinta AMR Andreea Ciuca a fost votata in unanimitate de colegii sai de la Curtea de Apel Targu Mures. Judecatoarea Roxana Dan de la Judecatoria Cluj-Napoca mai asteapta o saptamana

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 April 2022 11:12
Vizualizari: 5816

O veste excelenta pentru magistratura vine de la Cluj. Judecatoarea Adina Daria Lupea (foto 1) de la Curtea de Apel Cluj a reusit sa treaca in faza nationala la alegerile pentru viitorul Consiliu Superior al Magistraturii.


 

Lupea a fost desemnata joi, 28 aprilie 2022, drept candidat pentru noul CSM. Concret, Lupea a obtinut 31 de voturi “pentru”, cu sase peste minimul necesar. Drept urmare, Adina Daria Lupea va participa la cea de-a doua faza a alegerilor, cea care se va desfasura la nivel national, urmand sa afle in 22 iunie 2022 daca va fi sau nu membru CSM.


#rezist are candidat


Pe de alta parte, gruparea magistratilor activisti si #rezist a primit la randul ei o veste buna. Judecatorul Mihai Ghica (foto 2) de la Tribunalul Cluj a intrat in faza nationala a alegerilor pentru CSM, reusind sa obtina 49 de voturi din partea colegilor sai.

In schimb, judecatoarea Roxana Dan (foto 3) de la Judecatoria Cluj-Napoca a avut parte de o surpriza neplacuta. Aceasta se vede nevoita sa mai astepte o saptamana, dupa ce alegerile nu au putut avea loc din lipsa de cvorum.


Ciuca nu a avut emotii


De asemenea, in faza nationala a alegerilor pentru CSM a ajuns si judecatoarea Andreea Ciuca (foto 4), presedinta Curtii de Apel Targu Mures si a Asociatiei Magistratilor din Romania. Potrivit informatiilor noastre, Ciuca a fost votata in unanimitate de colegii sai din instanta, obtinand 28 de voturi "pentru" dintre cele 28 de voturi exprimate.


Comentarii

# Clujean date 28 April 2022 11:24 +111

Dacă Doamne Ferește ajunge in CSM Înfumurată de Roxana Dan, nu-i mai ajunge nimeni la nas. Pe lângă toată falsa imagine pe care încearcă să o creioneze, poate ar fi cazul sa vă interesați și despre atitudinea dânsei în ședințe, despre caracterul mizerabil și comportamentul de șef de trib plecare îl are cu tot personalul instanței (peste tot se laudă că e președintele secției civile, dar uita sa mai spună că e delegată in acea funcție). Un caracter murdar care sub nicio formă nu are ce căuta în CSM. Sa nu va mai spun ce atitudine are față de avocați.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2023 – Lot nou de judecatori la disciplinar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva