11 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ALTUL CARE II RIDICA OSANALE ZEITEI LULUTA – Scandalagiul #rezist Cristian Dide a pierdut procesul cu Lumea Justitiei si Antena 3, de la care pretindea 10.000 lei daune morale, jurandu-se ca nu s-a atins de iarba. Dumnezeu nu doarme: in timpul procesului, Dide a fost arestat la cererea DIICOT pentru infractiunea de trafic de droguri de mare risc (Minuta)

Scris de: L.J. | pdf | print

9 January 2022 17:59
Vizualizari: 14867

Decizie jenanta la Judecatoria Sectorului 1 pentru “luptatorul” #rezist Cristian Dide (foto 1 si 2), portavocea protestelor din 10 august 2018, ale carui sloganuri preferate erau “Muie PSD” si “Jos Jandarmeria” si care poza in cavalerul dreptatii, ridicandu-i osanale fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi (foto 2).


Luni, 3 ianuarie 2022, judecatoarea Cristina Nedea de la Judecatoria Sectorului 1 a respins cererea de chemare in judecata formulata de propagandistul #rezist Cristian Dide impotriva institutiilor de presa Lumea Justitiei si Antena 3, care in urma cu circa trei ani au publicat un film video cu un fost membru #rezist (cu identitate protejata), care nu a mai suportat ce se intampla in gruparile de activisti de strada si a decis sa rupa tacerea, relatand fata nevazuta a indivizilor care si-au facut o profesie din a milita zi si noapte pentru daramarea PSD de la putere.

Iata verdictul dat de judecatoarea Cristina Nedea, la data de 3 ianuarie 2022, in dosarul nr. 1099/299/2021 (vezi facsimil):

Respinge cererea de chemare in judecata ca neintemeiata. Obliga reclamantul (n.r. Dide Cristian Mihai) la plata catre parata Jurindex Media SRL la plata sumei de 1500 lei, reprezentand onorariu avocatial in cuantum redus. Ia act ca parata Antena 3 SA va solicita cheltuieli de judecata pe cale separata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin grefa instantei, azi, 03.01.2022”. 


Uluitor: Cristian Dide a chemat in judecata Lumea Justitiei si Antena 3, acuzandu-ne de “fake news” ca urmare a unor informatii despre care reclamantul a pretins ca i-au adus prejudicii astfel: “mi-au fost incalcate dreptul la buna reputatie, onoare, demnitate”.

 

In timpul procesului, interogat fiind, Dide a sustinut sus si tare ca el nu are treaba cu drogurile, in pofida faptului este militant pentru legalizarea cannabisului “in scop recreativ”, ducand in acest sens de mai multi ani o ampla campanie intitulata “legalizam.ro”, in care a servit romanilor modelul Olandei, unde tot Amsterdamul miroase a marijuana, cu dorinta ca si in Romania sa se vanda iarba la liber.

Mai mult: Dide s-a dat foarte lezat de faptul ca a fost indicat drept unul dintre organizatorii mitingului din 10 august 2018 din Piata Victoriei. Miting neautorizat, care s-a soldat cu conflicte dure intre jandarmi si bande de huligani. Huligani care au vandalizat centrul Capitalei, au pus foc, si au ranit 33 de jandarmi, culminand cu calcarea in picioare la propriu a unei jandarmerite si deposedarea acesteia de pistorul si munitia din dotare.

Lumea Justitiei a depus la dosar o serie de documente desecretizate, emise de Jandarmeria Romana, care au demascat pe baza de rapoarte, filmari si imagini faptul ca printre organizatorii manifestarii neautorizate s-a numarat si Asociatia Evolutie in Institutie, a carui presedinte este Cristian Dide – personaj amendat de zeci, daca nu de sute de ori pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dat in debit de ANAF pentru sume impresionante rezultate din aceste amenzi. E suficient sa accesati sistemul ECRIS de la Judecatoria Sectorului 1 sau 5, de exemplu, si sa tastati "Dide Crisitian Mihai", ca sa constatati zecile de amenzi aplicate de autoritati acestui personaj turbulent (amenzi ramase definitive).

 

Finalul procesului a fost previzibil. In urma probelor depuse, dar si a faptului ca in timpul procesului Cristian Dide a fost arestat pentru infractiunea de trafic de droguri (semn ca Dumnezeu nu doarme), Judecatoria Sectorului 1 a respins actiunea reclamantului care se dadea lebada in instanta. Sentinta poate fi atacata cu apel.

 

Publicam in continuare cateva fragmente relevante din actiunea civila in care s-a victimizat #rezistentul, precum si hotararea judecatoreasca de arestare a lui Cristian Dide, pentru ca opinia publica sa traga singura concluzia privitoare la cine sunt marii lideri #rezist care se declara reprezentantii societatii civile.


* Cititi aici Incheierea de arestare a luptatorului #rezist Cristian Dide pentru trafic de droguri de mare risc

Comentarii

# Malagamba date 10 January 2022 11:58 +64

Bwahaha..daca-i luam in ordine pe adoratorii F*CK pardon Gaura Kurvuta Kobeshita o sa vedem: 2 rahati ratati fara nume, un sac de grasime afumata cu WEED / angi ******ngioaica, un handicapat pe nume Tzivilic batut de politisti in 21 decembrie 89 cind l-au prins la furat portofele la Universitate si un diliu care vroia sa se angajaze la Jandarmerie ca sa curete balega cailor din dotarea jandarmilor , LingeBide :D

# banditu coroiu date 10 January 2022 13:50 +49

De unde tragem concluzia ca trebuie sa fii ori drogat ori beat ori fenomenal de prost ca sa fii sustinatorul mutantei, puternic sprijinita politic din afara, ca sa distruga cat se poate de multi oameni de afaceri sau politicieni romani neafiliati la mafia sri-dna-ue/nato. Cum draq sa castige asta in instanta cu toate halucinatiile lui post-mahmureala/ post-drogangeala..?.. N-a nimerit unde trebuie cauza, la vr'un spalat pe creier 'rezist' in roba, care sa-l creada p'asta ca ar avea onoare sau demnitate care trebuie 'reparata' cumva financiar.

# De ce nu se face ca-n HUngaria ? date 10 January 2022 15:54 +48

Interzise ONG-urile care nu prezinta detaliat finantarea si programul de activitate! :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.12.2023 – Prima adunare generala a judecatorilor in scandalul salariilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva