22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Andi Manciu este seful cenzurii presei, iar nevasta e consilier la Cotroceni

Scris de: Ion SPANU | pdf | print

3 May 2020 13:30
Vizualizari: 7714

 

Dupa interzicerea site-ului „Justitiarul.ro”, toata lumea s-a intrebat cine sint cei din „Grupul de Comunicare Strategicasi, mai ales, cine il conduce. Presa n-a reusit pina acum sa afle decit ca seful acestei „instante de cenzura” care decide suspendarea publicatiilor este ANDI-EDUARD MANCIU, restul grupului fiind format din reprezentantii altor ministere, conform raspunsului primit de cei de la Newsweek: Guvernul Romaniei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sanatatii, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera si Serviciul de Telecomunicatii Speciale.


ANDI-EDUARD MANCIU – UN PATIMAS SUSTINATOR AL LUI KLAUS IOHANNISGrupul de Comunicare Strategica este institutia nou creata pe timpul starii de urgenta si are rolul de a cenzura presa care publica stiri false despre Coronavirus. Acestia, conform Decretului lui Iohannis, pot chiar sa interzica anumite publicatii si televiziuni doar pe baza propriilor lor opinii despre adevarul unor stiri.

Seful acestui grup este un oarecare ANDI-EDUARD MANCIU, un cvasi necunoscut jurnalist. Cind era student la SNSPA, a fost reporter la Realitatea TV, dupa care a trecut ca o umbra pe la Evenimentul zilei in perioada Udrea, pe la B1 si apoi la Mediafax. In 2015 a decis sa se inscrie in PNL, unde a obtinut postul de coordonator al Departamentului de Comunicare. El este Andi-Eduard Manciu, actualul sef al cenzurii presei:Din activitatea de presa nu-l cunoaste aproape nimeni, insa in rindul sustinatorilor PNL s-a remarcat prin postarile sale de pe Facebook, unde multiplica atitudinea anti-PSD a presedintelui Iohannis, atacind chiar Curtea Constitutionala:


 

Cele mai multe dintre postarile sale de pe Facebook sint atacuri la adresa PSD si a liderilor acestuia. Poate ca tocmai aceasta consecventa ideologica i-a determinat pe cei din conducerea PNL sa-l numeasca seful cenzurii presei, asigurindu-se astfel de „obiectivitatea” unui fan inrait al acestui partid.


Ei, bine, tuterul acesta este cel care decide ce este adevarat si ce este fals intr-o stire, cenzurind dupa bunul sau plac articolele din presa. Uitati-va la imaginea din deschiderea articolului, in care Andi-Eduard Manciu ia un autograf de la Klaus Iohannis: e pierdut, fascinat, cazut in transa! I-ar minca pe piine pe toti adversarii lui Iohannis.


NEVASTA LUI MANCIU ESTE CONSILIER LA COTROCENI SI A FOST SUPLEANT IN CNA DIN PARTEA LUI IOHANNIS


Uitindu-ne pe „Declaratia de avere” a lui Andi-Eduard Manciu, descoperim ca sotia lui, NARCISA MANCIU este consilier la Administratia Prezidentiala, obtinind anul trecut un venit de 65.002 RON! Nu stim exact la ce departament, intrucit nu am regasit-o in lista consilierilor lui Iohannis:

 Si Narcisa Manciu a lucrat prin presa, trecind insa, la fel ca sotul ei, exact ca gisca prin balta. Cu toate acestea, in anul 2017 Narcisa Manciu a fost numita membru supleant in CNA (Consiliul National al Audiovizualului) ca repreezentant al Presedintelui Klaus Iohannis, asa cum citim in stenograma comisiilor reunite de cultura din Parlament:
Cu alte cuvinte, si Narcisa Manciu a detinut tot o functie intr-o institutie de supraveghere a presei, ceea ce face din familia Manciu ochiul si timpanul presedintelui Klaus Iohannis.

Acum putem sa intelegem si noi mai bine cum a fost posibil ca site-ul „Justitiarul.ro” sa fie suspendat abuziv pe motivul colateral ca a stricat imaginea Coronavirusului, desi se cunosc anchetele jurnalistice care au aparut pe acest site despre marile probleme ale lui Klaus Iohannis (FDGR, case, copii). Andi s-a suparat rau pe Marius Albin Marinescu din cauza acestor dezvaluiri si i-a suspendat site-ul. Democratie, nu?

Cenzura aceasta a presei, facuta pentru a-i da satisfactie lui Klaus Iohannis, este, deci, opera unuia dintre cei mai obedienti fani ai Presedintelui, Andi-Eduard Manciu devenind astfel exponentul unui pericol major care ne paste pe toti cei care lucram in presa neafiliata.

Tacerea noastra in fata acestei cenzuri poate sa duca la cresterea continua a acestui monstru mic nascut din criza Coronavirus, caci, vorba unui intelept, daca inchizi ochii si iti astupi nasul nu inseamna ca balta puturoasa nu exista!

 

Articol preluat de pe Cotidianul.ro

Comentarii

# nae girimea date 4 May 2020 07:43 +3

Bai , copii , voi v-ati uitat la asta ?

# Hades date 4 May 2020 12:45 +6

Da, eu m-am uitat la asta de la înălțimea celor 66/% primiți de Iohannis acum câteva luni doar, vreo 6-7 după calculelele mele, de unde lucrurile se văd foarte bine. Adică, alegem un incapabil agresiv, cu apucături dictatoriale, să ne conducă și acum ne mirăm că ne-a încălecat definitiv, cu ajutorul unor neica nimeni în drum. Reamintesc și că totul putea fi oprit sau corectat, din fașă, de către Parlament, care nu a făcut, însă, nimic ca să oprească dictatura. Nici la instituirea, nici la prelungirea stării de urgență. În schimb, complicii dezastrului democratic, social și economic actual, pre numele lor Ciolacu-PSD, Ponta-Pro România și Tăriceanu-ALDE, schelăcăie din off și se dau de ceasul morții că țărișoara se duce de râpă sub conducerea celor pe care ei i-au adus la putere și i-au lăsat să-și facă de cap. Câtă ipocrizie și falsitate. Te apucă greața, nu altceva. Unde esti, tu Țepeș Doamne ?

# escu date 6 May 2020 12:14 0

Alo!! Ciocu mic, acum suntem noi la guvernare, ne-ați ales acum ascultați-ne și faceți cum vă spunem noi. Apoi, ușor, ușor învățați-vă cu izolarea, în curând vor fi înființate și lagărele în care vor fi închiși cei care nu vor da ascultare. Deocamdată suntem antrenați prin amenzile enorme date celor care ies din casă să-și cumpere pâinea sau să facă mișcare, pentru a combate sedentarismul și bolile de inimă, așa cum sunau recomandările medicale de acum câteva luni. Asta este fraților, românași noștri, de teama ciumei roșii, au votat ciuma galbenă și pe Ciolannis. Alo, băiatul cu plăcuța, se aude, îți place acum?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva