24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

APEL UMANITAR – Presedintele Consiliului Stiintific al INPPA, profesorul Gabriel Boroi, are nevoie de ajutorul nostru. Este nevoie urgenta de sange!

Scris de: L.J. | pdf | print

28 November 2023 12:00
Vizualizari: 8690

Un apel umanitar a fost transmis marti, 28 noiembrie 2023, de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania: presedintele Consiliului Stiintific al INPPA, profesorul Gabriel Boroi (foto), are nevoie de ajutorul nostru!


 

Iata apelul UNBR:


“Este nevoie de implicarea noastra!

Domnul profesor Boroi, Presedintele Consiliului Stiintific al INPPA, profesorul multora dintre noi, are nevoie de ajutorul nostru!

Este nevoie urgenta de sange, ASTaZI sau MAINE (cel tarziu) la Centrul de Transfuzie Sanguina, Str. Dr. Constantin Caracas nr. 2 (indiferent de grupa sanguina), cu mentiunea 'pentru dl prof. Gabriel Boroi, internat la Spitalul Agrippa Ionescu, Sectia Chirurgie Generala)'”.

Comentarii

# Ce grupa ? date 28 November 2023 16:05 0

Cu nădejde de însănătoșire . Fost student

# fosta studentă date 28 November 2023 19:04 0

Domnul profesor are grupa 0, adică primește exclusiv de la grupa 0, dar odată ce se donează indiferent de grupa, centrul de transfuzii eliberează grupa necesară persoanei vizate Pierderea de sânge suferita de oricare dintre noi prin donare de sânge este minimă și temporară, pentru dul profesor înseamnă mult mai mult acum

# Dr.Botomei Vasile date 30 November 2023 04:03 0

Dnul Gabriel Boroș, a fost președintele CNATDCU in aprobarea tezei de doctorat in drept a autorului dr.Botomei Vasile, prin care s-a aprobat reinfiintarea Uniunii Nationale a Barourilor din Romania-UNBR,CUI 29497286 reprezentata prin presedinte Dr av.Botomei Vasile.Pentru merite deosebite în recunoasterea valorii stiintifice a tezei de doctorat dr.Botomei Vasile, unica în materie de autenticitate in publicarea de reforme in sistemul judiciar, autorul Botomei Vasile transmite dlui prof.univ.dr.Gabriel Boroi: Multă și prețioasă recunoștință!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva