2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

APRECIERE - Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii are cel mai mare numar de nominalizari la editia 2015 a ghidului juridic IFLR 1000. Stefan Damian, Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii: "Fata de editia anterioara, in care 7 avocati Tuca Zbarcea & Asociatii au fost recomandati ca 'Lideri' ('Leading Lawyers'), numarul mentiunilor a crescut la 9, semn ca atat evolutia generala a firmei, dar mai ales activitatea avocatilor nostri capata amploare si notorietate"

Scris de: L.J. | pdf | print

8 October 2014 15:14
Vizualizari: 9132

Editia 2015 a ghidului juridic International Financial Law Review 1000, lansata la Londra, a evidentiat nu mai putin de 9 avocati ai Casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, cel mai mare numar de nominalizari pentru o firma de avocatura din Romania. Domeniile in care avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii au fost nominalizati la editia din acest an a directorului financiar IFLR 1000 sunt Piete de Capital, Project Finance, Fuziuni si Achizitii, precum si Financiar-Bancar.


Editia 2015 a prestigiosului director IFLR 1000 include, in premiera pentru Romania, un clasament dedicat performantelor firmelor de avocatura in domeniul Piete de Capital. Tuca Zbarcea & Asociatii a fost cotata de editorii publicatiei pe prima pozitie in aceasta arie, firma ocupand locul intai si in Project Finance ori Fuziuni si Achizitii si locul secund in Financiar-Bancar.

Pe langa clasamentele generale, noua avocati au fost mentionati in cuprinsul directorului pentru experienta in diverse domenii ale dreptului, Tuca Zbarcea & Asociatii fiind astfel firma cu cele mai multe mentiuni individuale oferite de IFLR 1000 pentru editia 2015.

Astfel, in domeniul Fuziuni si Achizitii, au fost semnalati avocatii asociati Stefan Damian (foto), Dragos Apostol, Razvan Gheorghiu-Testa si Cristian Radu. In aria Financiar-Bancar, au fost mentionati in principal coordonatorul departamentului – Mihai Dudoiu si avocatul asociat Catalin Baiculescu. De asemenea, Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii s-a alaturat avocatilor asociati Serban Paslaru si Vlad Cercel, evidentiati in Project Finance.

"Fata de editia anterioara, in care sapte avocati Tuca Zbarcea & Asociatii au fost recomandati ca 'Lideri' ('Leading Lawyers'), numarul mentiunilor a crescut la noua, semn ca atat evolutia generala a firmei, dar mai ales activitatea avocatilor nostri capata amploare si notorietate. Ne bucuram in mod special ca si parteneri de data recenta, precum Cristian, Dragos ori Vlad au fost mentionati de analistii IFLR 1000, la mai putin de un an de zile de la numirea lor ca avocati asociati in cadrul firmei", ne-a declarat Stefan Damian (foto), Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Anual, directorul international IFLR 1000, o publicatie de specialitate editata de Euromoney, realizeaza una dintre cele mai pertinente analize ale performantelor caselor de avocatura in domeniul financiar, al pietelor de capital si fuziunilor ori achizitiilor.

Tuca Zbarcea este castigatoarea din 2012 a marelui premiu pe Romania acordat de 'International Financial Law Review – IFLR' in recunoasterea performantelor echipei de a gestiona proiecte transfrontaliere complexe in domeniile financiar-bancar, piete de capital si fuziuni si achizitii in anul anterior".

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva