1 April 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ARAFAT A RAMAS CU BUZA UMFLATA – Judecatoarele CAB Maria-Cristina Fintoc si Dorina Zeca au respins actiunea sefului DSU Raed Arafat, care cerea daune morale de 500.000 lei de la Romania TV. Postul de televiziune a fost dat in judecata pentru burtierele prin care anunta infrangerile din justitie suferite de Arafat in materie de abuzuri pandemice. La fond, judecatoarea TMB Roxana Maria Calin, sotia presedintelui FJR Dragos Calin, a obligat RTV sa-i plateasca lui Arafat 5.000 euro (Minutele)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

22 December 2022 14:10
Vizualizari: 4474

Curtea de Apel Bucuresti nu s-a lasat impresionata de Raed Arafat (foto) – seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta –, ci a ales sa protejeze libertatea presei.S-a intamplat marti, 20 decembrie 2022, cand judecatoarele CAB Maria-Cristina Fintoc si Dorina Zeca au respins actiunea prin care Arafat cerea daune morale de 500.000 de lei de la Romania TV pentru o serie de burtiere ale postului de televiziune legate de actiunile sefului DSU in pandemie. Mai exact, burtiere referitoare in principal la binecunoscuta puscarie medicala din starile de urgenta si de alerta si la hotararile judecatoresti de anulare a acelor restrictii, dar si la controversatele achizitii din pandemie, pe care Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca le cerceteaza.


Iata cateva exemple de burtiere:


- „Spulberat in instanta”

- „A luat bataie in instanta de la carantinati”

- „Justitia a anulat restrictiile”

- „Cea mai mare lovitura pentru Arafat”

- „Inregistrari din puscaria medicala a lui Arafat”

- „Comandourile lui Aarafat in centrul unui nou scandal”

- „Masinile lui Arafat iau tineri de pe plaja”

- „Bomba serii. Dosar exploziv la DNA pe achizitiile lui Arafat”


Sotia lui Dragos Calin i-a dat 5.000 de euro lui Arafat


Initial, in 2 decembrie 2021, judecatoarea Roxana-Maria Calin de la Tribunalul Bucuresti – sotia magistratului CAB Dragos Calin, presedintele Forumului Judecatorilor din Romania – a admis actiunea lui Raed Arafat, obligand postul de televiziune sa-i plateasca lui Arafat despagubiri de 5.000 de euro.

Hotararea Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mentionam ca Romania TV a fost aparata de catre casa de avocatura Nicolescu, Dumitrescu, Ilie si Asociatii.


Prezentam minuta deciziei CAB nr. 1976/2022 din dosarul nr. 32154/3/2020:


Respinge, ca nefondat, apelul principal formulat de reclamant. Admite apelul incident formulata de parata. Schimba in tot sentinta civila nr. 1833/02.12.2021, pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a III-a Civila, in sensul ca:

Respinge cererea de chemare in judecata, ca nefondata.

Cu drept de recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel Bucuresti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin grija grefei, azi, 20.12.2022”.


Redam minuta sentintei TMB nr. 1833/2021:


Admite in parte actiunea. Obliga parata la plata catre reclamant a sumei de 5000 euro daune morale. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 100 lei taxa de timbru.

Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare, apel care se va depune sub sanctiunea nulitatii la tribunal. Pronuntata prin grija grefei la 02.12.2021”.

Comentarii

# 1001 nopti date 23 December 2022 10:15 +53

Si acum cu hotararea asta, Ciutacu ar trebui sa-l dea pe a_ratat in judecata pentru defaimare la simpozionul tinut de el prin strainatate, unde a acuzat rtv si a3 de raspandire de fake news. Sigur n-o sa primeasca 500 mii dar macar un cort si o izoleta (cumparate de isu unele degeaba si celelalte de pomana) poate ii da instanta. Cu cortul si cu izoleta poate Ciutacu sa mearga pe valea Prahovei in camping sa se dea cu izoleta pe derdelus.

# Ba, da pe asta de pute a camila, date 29 December 2022 16:05 +47

care a facut terorism vaccinal , nazism in toata regula timp de 2 ani cu romanii, nu-l da nimeni in judecata ? Vedeti de ce cred eu ca judecata fiecare trebuie sa si-o faca singur?! Ma cufuresc pe ea de justitie. Jiogodia asta vreia sa nu va mai lase la serviciu (care intre noi fie vorba e sclavagism, vazand salariile) NU UITATI SI NU IERTATI caci altfel iar ajungeti acolo ... Treziti-va din mlastina in care sunteti !

# Arahat : FMM ! date 29 December 2022 16:07 +41

Vrei bani bei impostorule ? Cine dracu` te tine in postul ala si cine te-a pus acolo? Tu nu esit nici macar medic , du-te dracu` la shawarmerie sau fa taxi !

# Huuooo! Jos Arahat ! date 29 December 2022 20:54 +52

Mai schimbati-l ca sunt destui mai capabili si mai scutiti-ne cu eminenta asta! Mai tine-ti minte cum laerga asta dupa oameni sa-i bage cu forta in spital (caci asa a primit ordin , trebuia sa raporteze cati a inchis). Nenorocitul dreaku !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.03.2023 – Continua nebunia pensiilor magistratilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva