29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ARDELEAN RAMANE FARA SLAPI – Se strange latul in jurul procurorului Cristian Ardelean. SIIJ a cerut dosarul in care Ardelean, ajutat de fostul sef DNA Oradea Ciprian Man, l-a executat pe ex-vicepresedintele CJ Satu Marte Mircea Govor. Ardelean a picat pe interceptari in timp ce devoala discutiile pe care le-a avut cu judecatorul din dosarul lui Govor, Remus Nemes de la Tribunalul Saut Mare (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 October 2020 12:04
Vizualizari: 6097

Se strange latul in jurul procurorului Cristian Ardelean (foto) de la Parchetul Tribunalului Bihor. Procurorul in slapi asa cum mai este acesta cunoscut, gratie pozelor cu care a facut senzatie pe Facebook. Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) a cerut dosarul in care Cristian Ardelean, pe vremea in care activa la DNA Oradea, l-a aranjat pe fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare Mircea Govor si a incercat sa il execute pe fostul senator Valer Marian.

Un dosar in care rechizitoriul a fost intocmit de Cristian Ardelean si confirmat de fostul sef al DNA Oradea Ciprian Man (vezi facsimil 1), dosar care s-a finalizat cu doua achitari si o condamnare cu suspendare (click aici pentru a citi).


 

 

Astfel, SIIJ a solicitat Curtii de Apel Oradea sa-i puna la dispozitie o copie certificata a dosarului in care fostul senator Valer Marian si fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare Mircea Govor au fost trimisi in judecata, cauza aflandu-se in prezent pe rolul Curtii de Apel Oradea, acolo unde se judeca apelul.


Iata adresa semnata de adjunctul SIIJ Nicolae Marin si procuroarea Adina Florea, publicata de site-ul bihorjust.ro (vezi facsimil 2):

 


Ce priveste ancheta de la SIIJ in care a fost facuta aceasta solicitare nu se cunoaste pana in prezent. Cert este ca despre dosarul in care au fost trimisi in judecata Valer Marian si Mircea Govor s-a discutat in cadrul intalnirii de la DNA Oradea din ianuarie 2018. Si nu doar ca s-a discutat, insa conform inregistrarii publicate de Razvan Doseanu, Cristian Ardelean a devoalat si discutiile pe care le-a avut despre dosarul lui Mircea Govor si Valer Marian chiar cu judecatorul care judeca respectivul dosar, Remus Nemes de la Tribunalul Satu Mare.


Iata dialogul in care procurorul Cristian Ardelean vorbeste despre dosarul lui Mircea Govor si Valer Marian:


Ardelean Cristian: Cu Govor pana in vara in mod normal o terminam daca nu apare ceva. Suta la suta o termina, ca mi-o zis Remus (judecatorul Remus Nemes, de la Tribunalul Satu Mare – n.n.) ca il suna aia de la Inspectie saptamanal. 'Bai, ce-ati mai facut in cauza?'

Muntean Adrian: O stabilit termen in fiecare saptamana.

Ardelean Cristian: Pai de aia o stabilit ca il f(…) aia de la Inspectie de nu-i adevarat.

Rus Lucian: Pe aprilie, pe aprilie…

Ardelean Cristian: Pai, si a mea in mod normal pana iunie nu vad cum sa o dea…

Muntean Adrian: Nu cred ca o scoate asa repede, ca are astalalta, nu cred ca o scoate asa repede.

Rus Lucian: Aia cu Govor, nu.

Muntean Adrian: Nu o scoate si cu Govor si aia cu frontiera.

Rus Lucian: O scoate pe asta pe frontiera, o motiveaza cat mai repede si dupa aia se gandeste la Govor.

Man Ciprian: Govor, undeva pe toamna”.


* Ascultati aici dialogul dintre procurorul Cristian Ardelean si colegii sai de la DNA Oradea

Comentarii

# mitica date 27 October 2020 19:18 +4

Soarta procurorului Cristian Ardelean trebuie sa fie simpla: anchetat,judecat si condamnat la puscarie asa cum si-a dorit.

# gaia date 28 October 2020 06:33 +1

Toata justitia este varza. Nu se mai stie carte, cu mici exceptii, si se merge numai pe facaturi dispuse de sefi care n-au nimic in capatani. Ardelean asta sa stea la puscarie, caci eu cred ca va fi o "fetita" excelenta, dupa constitutie! N-are cum sa scape, sa vada si el(ea) ce le-a facut la multi. Fii, domnule carect, si nimeni n-are nimic cu tine!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva