27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ARESTATI-L PE GOAGAL! - Jurnalisti anchetati la DNA pentru ce au scris. Cea mai penibila chestie de la DNA din ultima vreme poate fi citita in articolul “Jurnalistii mafiei…” de pe ziare.com. Stirea, impachetata in stilul bombastic-sulfuros al “anchetelor anticoruptie” pe baza de dosare servite, relateaza cum un judecator nemultumit de ce au scris ziaristii de la Lumea Justitiei i-a reclamat la DNA pe ei, pe presupusa lor sursa si chiar pe Google... Ce sobolanie!

Scris de: L.J. | pdf | print

26 January 2023 11:02
Vizualizari: 3891

Articol scris de jurnalistul Lucian Davidescu (foto), marti, 24 ianuarie 2023, pe site-ul romaniacurata.ro si FacebookArestati-l pe Goagal! Jurnalisti anchetati la DNA pentru ce au scris

Cea mai penibila chestie de la DNA din ultima vreme poate fi citita in articolul de ieri „Jurnalistii mafiei…” de pe ziare.com.

Stirea, impachetata in stilul bombastic-sulfuros al „anchetelor anticoruptie” pe baza de dosare servite, relateaza cum un judecator nemultumit de ce au scris ziaristii de la Lumea Justitiei i-a reclamat la DNA pe ei, pe presupusa lor sursa si chiar pe Google.

Acuzatiile?

Constituirea unui grup infracţional organizat, favorizarea faptuitorului, abuzul in serviciu, falsul intelectual, falsul in inscrisuri sub semnatura privata, falsul in declaratii.

Faptele?

Jurnalistii, ca ar fi scris:

“Desi dosarul se afla in curs de judecare a apelului la Inalta Curte, jurnalistii de la Lumea Justitiei inceput sa publice mai multe articole care contineau informatii necorespunzatoare adevarului, cu scopul de a-l favoriza pe inculpatul Serban Pop, creandu-i o imagine falsa de 'victima' a procurorilor DNA si a judecatorului Alexandru Ciprian Ghita. (…) Nu este vorba de un derapaj punctual al jurnalistilor de la Lumea Justitiei si nici prima data cand acestia ii 'desfiinteaza' pe judecatori.”

Sursa, ca le-ar fi zis:

“Viorica Costiniu si-a folosit functia de 'presedinte de onoare' a Asociatiei Magistratilor din Romania, pentru a-i ajuta pe cei de la Lumea Justitiei sa propage public, prin intermediul mai multor articole, informatii necorespunzatoare adevarului, cu caracter defaimator pentru modul in care a fost solutionata de catre judecatorul Alexandru Ciprian Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti dosarul lui serban Pop, fost vicepresedinte al ANAF.“

Goagal, ca ar fi… goagalit:

“Din cuprinsul adresei nr. 498/P/2022 din 16.12.2022 a Directiei Nationale Anticoruptie rezulta ca s-a inceput urmarirea penala fata de Tarata George, Elena Dumitrache si Jurindex Media SRL, Viorica Costiniu, Google Bucharest SRL, Google Ireland Limited şi Google LLC, Todica Alexandru Victor, Roxana Daskalu si societatea de avocati Grigorescu, Stefanica si asociatii SPARL, persoane care au semnat, publicat si promovat pe motoarele de cautare Google articolele a caror blocare temporara la cautare a fost admisa in prezenta cauza.”

Nu e treaba procurorilor sa vada daca “e adevarat” ce scriu ziaristii, nici daca cineva “si-a folosit functia” ca sa le zica si cu atat mai putin sa afle ce anume facea Google in “grupul infractional organizat”.

In loc sa arunce reclamatia direct la cos, unde-i sedea bine intr-o societate cica-democratica, DNA i-a raspuns judecatorului reclamagiu ca a inceput urmarirea penala. Iar judecatorul – Ciprian Ghita de la CAB – s-a folosit de raspunsul DNA pe post de proba in procesele civile pe care le-a deschis contra acelorasi ziaristi.

Ce sobolanie!

Comentarii

# DNA desfiintata de urgenta ! date 27 January 2023 20:55 0

Nu este altceva decat o ghioaga politica. Oricum si ANI era prea mult si platita cam degeaba , insa acum si cu DNA si cu PITICOT plus vreo 7 servicii zecrete ... platim ca Berila de la buget niste paraziti care ar fi de fapt buni de munca , reala! PS. Bulangiul de la Cotroceni va zbura de acolo in curand asa ca jos cu DNA !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva