14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ASERVIRE FATA DE O PUTERE STRAINA – Partidul Arca Natiunii Romane ii sesizeaza presedintelui CCR Marian Enache fapte de tradare nationala: “Ne adresam dumneavoastra cu solicitarea solemna de a analiza posibilitatea scoaterii in afara legii, in regim de urgenta, a partidelor politice USR si REPER, ca urmare a savarsirii faptei de tradare a interesului national prin aservire fata de o putere straina”

Scris de: L.J. | pdf | print

30 November 2023 11:58
Vizualizari: 4384

Partidul Arca Natiunii Romane, condus de inginera Corina Panzaru, acuza tradarea intereselor nationale ale Romaniei. Printr-o scrisoare trimisa miercuri, 29 noiembrie 2023, presedintelui Curtii Constitutionale a Romaniei, Marian Enache (foto), ARCA ii cere acestuia ca, in calitate de garant al respectarii Constitutiei si statului de drept, sa analizeze posibilitatea scoaterii in afara legii, in regim de urgenta, a partidelor politice USR si REPER, ca urmare a savarsirii faptei de tradare a interesului national prin aservire fata de o putere straina.


 

ARCA se refera la votul dat in urma cu cateva zile in Parlamentul European, inclusiv de reprezentantii celor doua partide, pentru aprobarea proiectului de modificare a tratatelor constitutive ale UE, un proiect care suprima suveranitatea statelor-membre. Totodata, un alt vot dat de europarlamentarii USR si REPER vizeaza inlocuirea sintagmei “egalitate intre femei si barbati” cu “egalitate de gen”, ceea ce va face ca Romania, o tara traditional si majoritar crestina, sa fie obligata sa accepte inclusiv casatoriile dintre persoane de acelasi sex.


Redam scrisoarea trimisa de Partidul Arca Natiunii Romane presedintelui CCR Marian Enache:


“Stimate domnule judecator Marian Enache, Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei,

Prin prezenta scrisoare deschisa, Partidul Arca Natiunii Romane doreste sa va aduca in atentie fapte care pot fi clar asimilate drept acte de tradare flagranta a intereselor Romaniei, savarsita de catre 7 cetateni romani, parlamentari in cadrul Parlamentului European, fapta care afecteaza integritatea si securitatea nationala a Romaniei.

In calitate de Presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei, sunteti un garant al respectarii Constitutiei si al statului de drept, si, pe aceasta cale, ne adresam dumneavoastra cu solicitarea solemna de a analiza posibilitatea scoaterii in afara legii, in regim de urgenta, a partidelor politice USR si REPER, ca urmare a savarsirii faptei de tradare a interesului national prin aservire fata de o putere straina.

In opinia noastra, este mai mult decat evident ca, prin votul acordat de catre asa-zisii 'europarlamentari romani' (Vlad-Marius BOTOS – USR, Julien CIOLOS – REPER, Vlad GHEORGHE – USR, Alin MITUTA – REPER, Dragos PISLARU – REPER, Ramona STRUGARIU – REPER, Dragos TUDORACHE - REPER), membri ai partidelor anterior mentionate, pentru adoptarea raportului privind modificarea tratatelor Uniunii Europene, a fost de facto, cedata integral suveranitatea Romaniei asa cum a fost ea statutata prin Constitutia Romaniei!

Mai precis, prin rezolutia Parlamentului European din 21 noiembrie 2023 se renunta, in fapt, la suveranitatea statelor membre, iar Uniunea Europeana se transforma dintr-o comunitate de state suverane intr-o federatie de teritorii, guvernata discretionar de asa-zisa 'Comisie Europeana', in realitate un guvern ilegitim, neales de nimeni, peste toate tarile ce formeaza azi Uniunea Europeana. Nu in ultimul rand, reducerea numarului de comisari europeni la 15 (adica renuntarea la principiul conform caruia fiecare tara are dreptul la un comisar) si renuntarea la dreptul fundamental de 'veto' al tarilor membre, creeaza un grup de super-state mari in interiorul UE si dilueaza, pana la disolutie drepturile statelor mici si medii de a-si apara interesele nationale, care in multe cazuri nu corespund cu interesele tarilor mari.

Reamintim aici, ca la momentul referendumului pentru intrarea Romaniei in UE, poporul roman a votat pentru o asociere de state suverane si nu pentru un stat federal.

De asemenea, consideram ca insasi institutia pe care o reprezentati va fi prima si cea mai grav afectata prin faptul ca, odata ce Curtea Constitutionala a Romaniei precum si intreg sistemul legislativ devine inferior, in raport de subordonare completa cu deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene si a organismelor europene, Curtea Constitutionala in Romania, precum si Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, vor avea doar un rol decorativ!

In subsidiar, consideram ca este tot o fapta de tradare a interesului national votul acordat de cei 7 asa-zisi 'europarlamentarii romani' pentru inlocuirea sintagmei 'egalitate intre femei si barbati' cu 'egalitate de gen'. Altfel spus, Romania, o tara traditional si majoritar crestina si ortodoxa, este obligata sa recunoasca, fortat si pe usa din dos, drepturile comunitatii LGBTQIA+ si sa accepte nu numai casatoria persoanelor de acelasi sex dar, in consecinta, adoptia fara limita a copiilor romani de catre cuplurile homosexuale din toata Europa, fara ca ratificarea acestor lucruri sensibile pentru toti romanii, sa se faca printr-un referendum national, astfel incat fiecare cetatean roman sa-si poata spune cuvantul si sa decida in aceste spete de interes major.

Partidul ARCA Natiunii Romane prin toata pozitia si activitatea sa politica se bazeaza pe articolul 2 al Constitutiei Romaniei care consacra, clar si ne-negociabil, principiul suveranitatii nationale si al independentei statului. Orice actiune care ameninta aceste principii ar trebui tratata cu cea mai mare seriozitate si severitate.

Intr-o perioada in care Romania se confrunta cu provocari interne si externe complexe (vezi razboaiele din Israel si Ucraina), este de o importanta cruciala sa avem lideri politici care sa actioneze exclusiv in interesul national si sa isi respecte angajamentele si juramantul depus pe Constitutia Nationala, fata de cetateni romani.

Orice derapaj trebuie sanctionat prompt in cel mai dur mod! Constitutia Nationala nu este negociabila, nici macar pentru asa-zisul 'cetatean roman' Julien Ciolos, initiatorul si motorul acestor acte in Parlamentul European; acte ce sunt clar asimilate celor de tradare nationala a Romaniei.

Consideram ca tradarea intereselor nationale nu trebuie tolerata si ca, in conformitate prevederile art. 40 din Constitutie, coroborat cu prevederile Legii 14/2003, Curtea Constitutionala ar trebui sa examineze cu atentie comportamentul partidelor politice USR si REPER, sa ia masuri in consecinta si sa dispuna dizolvarea si implicit radierea in regim de urgenta a acestora din Registrul Partidelor Politice de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Speram ca veti lua in considerare aceasta solicitare cu responsabilitate si ca veti actiona in conformitate cu rolul dumneavoastra vital in protejarea statului de drept si a valorilor fundamentale ale natiunii noastre, clare si ne-nrgociabile, dand dovada de rigoarea si fermitatea necesara in aceste momente istorice”.

Comentarii

# Bell date 30 November 2023 13:11 +12

FELICITARI PENTRU INIȚIATIVĂ !!!

# Cârcotaș date 30 November 2023 13:17 +7

Susțin!

# Robert date 30 November 2023 18:50 +1

Scrisoarea asta e o gluma scrisa de niste analfabeti juridic, nu? Nimeni nu poate fi tras la raspundere pentru votul lui! Sa ceri “scoaterea in afara legii” (eu unul, nu stiu ce ar trebui sa insemne asta!), pentru ca 7 indivizi au votat intr-un fel care nu-ti place tie, e o prostie crunta! Aaaaa, daca aia 7 au votat IN NUMELE unui partid, aratand ca asta e orientarea partidului si daca orientarea partidului, astfel rezultata, e contrara legilor din Romania da, merge facuta O PLANGERE catre forurile competente (CCR sau Tribunalul Bucuresti), prin care sa se ceara dizolvarea partidului/partidelor in discutie dar, NUMAI in temeiul Legii! Mai clar, in conformitate cu art. 44 lit. a) si 46 alin. (1), lit. a), din Legea 14/2003 actualizata, pentru incalcarea prevederilor art. 3, alin. (1), (2) si (3) din L 14/2003 actualizata! Asa cum e scrisa scrisoarea, e vax!

# Robert date 30 November 2023 18:57 +1

"Consideram ca...". Nu intereseaza pe nimeni ce considerati voi. Veniti cu argumente solide, bazate pe normele legale in vigoare si atunci da, aveti sanse de castig! Asa cum a fost formulata epistola voastra, e apa de ploaie, care nici cu slujbe, n-are cum rezolva problema tradarii nationale, care este si reala si extrem de serioasa! Aveti motive, aveti argumente, aveti norme legale in vigoare, din plin! Folositi-le naibii, nu mai scrieti texte gen facebuci catre CCR, ca acolo, chiar nu sunt tampiti!

# Just date 30 November 2023 19:02 -1

Ne pierdem suveranitatea de tip mafiot... :) sa nu uitam ca pt un trai mai bunicel, majoritatea romanilor au emigrat in tarile care ne "fura" suveranitatea...

# sever date 30 November 2023 19:16 0

Adica o Constitutie , votata de Parlament , adoptata prin referendum , e negata de votul unora ?

# Io date 30 November 2023 21:44 0

Ca la gradi: -Domnul educator, Catu e de vina! -Ba nu , domnu' ! Vladut si Oana sunt de vina ! In final , Drula, Vladut si Oana :-Doamna directoare, domnul educator e de vina ! O situatie mai penibila si mai degradanta politic inca nu am vazut .

# grigore după ureche date 1 December 2023 11:09 -1

:lol: Roberto este un fin analist. La nastere doctorull-a aruncat dde trei ori în sus și la prins decat de 2 ori. Asta poate explica multe. As :lol: paria pe un leu că este compostat . Va pupă tata

# Just saying date 1 December 2023 11:45 +6

Și uite așa, cu scrisorele suntem spectatori la autodizolvarea noastră ca stat și popor

# Un Cetatean date 1 December 2023 14:28 -1

Dl Robert are dreptate in principiu, dar daca citesc cu atentie, se cere tragerea la raspundere si scoatea din viata politica a celor doua partide USR si REPER, si nu a celor 7 cetateni… Dl. Julien poate sa bata campii in continuare pe spatele si cu suportul micului “Napoleon”, ca fara acest suport, nu ajungea nici in politica si nici in PE. Nu-l opreste nimeni. Si nici pe ceilalti 6 acoliti ai lui. Evident ca cei 7 au ajuns la Bruxelles ca reprezentanti a unor partide, si pozitia lor este de facto, pozitia partidelor lor, adica USR si REPER. Si eu sunt de parere ca aceste 2 partide (si nu Julien si compania), trebuie scosi urgent din viata publica, ca un pericol constant la independenta politica si economica a Romaniei…

# Oarecare date 1 December 2023 17:53 +5

Lui Robert si lui Io. Pe scurt, ca voi daca cititi mult va doare capul, poate chiar va plesneste. Titlul V, Art. 146 din Constitutie stabileste atributiile acesteia. Lit. k) a art. 146 statueaza : " Hotaraste asupra contestatiilor care au ca obiect constitutionalitatea unui partid politic". Deci, scrisoarea partidului ANR este corect adresata. Ar trebui insa sa o depuna si sa o inregistreze la Curtea Constitutionala ca veritabila CONTESTATI, conform art. 146 lit. k) din Constitutie. Sa isi motiveze ANR Contestatia pe dispozitiile art. 40 alin. (2) din Constitutie care statueaza: " Partidele sau organizatiile care prin scopurile si activitatile lor, militeaza impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitatii, a integritatii sau a independentei Romaniei sunt neconstitutionale". Art. 48 alin. (2) din Constitutie stabileste ca: "Conditiile de incheiere , desfacere si de nulitate a casatoriei se stabilesc prin lege". Iar in Romania legea

# Oarecare date 1 December 2023 18:13 +6

Continuare. In Romania , legea care reglementeaza familia este Codul Civil care in art. 271 stabileste ca: " Casatoria se incheie intre barbat si femeie prin consimtamantul personal si liber al acestora". Suveranitatea Romaniei se afla reglementata in art. 2 din Constitutie care in alineat (1) ne spune ca aceasta apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative . Iar la alineat (2) al aceluiasi articol din Constitutie se spune : " Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu ". Asadar, daca luam in calcul , exercitarea,in numele partidelor care i-au trimis in Parlamentul European, a exercitarii suveranitatii in nume propriu, prin votul pentru functionarea UE ca o uniune de state fara suveranitate si atacul impotriva principiilor statului de drept = anularea implicita a Codului civil, REPER si USR devin, categoric, dovedit in afara de orice dubiu, partide neconstitutionale. Punct.

# robert date 1 December 2023 19:27 -20

Draga Grigore,astept sa ma pupi,dupa.. ureche..hi!hi!hi!Iubi,draga e greu sa accepti ca lupta cu C I V I L I Z A T I A dureaza putin si este dureroasa pentru cei nepregatiti si invatati (numai) cu zmecheriile.De 2000 ani (de la romani, sau de peste 5000 ani,de la egipteni-sa nu cobor mai jos,in istorie,la Sumer) C I V I L Z A T I A nu a pierdut nicio batalie.Iubi,draga,stiu ca esti dezamagit,dar vom fi civiliati,iar faptul ca C I V I L I Z A T I A s-a uitat un timp in alta parte,sau a fost nitelus ocupata,nu inseamana ca a fost, sau este, slaba.Nu iubi,draga,avea ate treburi,iar acum,treaba ei,a devenit civilizarea noastra (si a zmecherilor de romani).In aceasta ecuatie (noua pt noi, romanii) zmecheria nu se va mai regasi,si asta (stiu) ca doare al naibii de mult,pentru zmecheri.Gandeste-te ca au fost zmecheri mai dihai ca noi:pecenegi,cumani,Atilla,mongoli,turci,..etc.Si toti (absolut toti) au capitulat in fata C I V I L I Z A T I E I.De la dnii. Nastase@ Iliescu,cu drag

# Oarecare date 1 December 2023 23:26 +4

Lui Robert. Robertino, ti-ar place tie sa te pupe Grigore Dupa Ureche. Sunt convins ca Grigore Dupa Ureche nu are astfel de gusturi/ Tie, sigur ti-or place. Adreseaza-te lui Ciolos si celor care au votat, cum au votat. Poatete vor invita la un UNCOVENTIONAL PARTY !. Sigur se vor bucura de o prospatura !

# stelu date 2 December 2023 16:35 +1

Prin ERATA destituirii lui Petrov CCR s-a aservit emisarului SUA Philip Gordon obișnuit ca sa bata cu pumnul in masa in colonia România

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva