21 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ASIGURARILE LUI CIOLACU – Presedintele PSD Marcel Ciolacu anunta concluziile dupa intalnirea cu sindicalistii din sanatate: „Am stopat orice negociere politica pana la rezolvarea problemelor sociale din tara... Angajatii din sistemul sanitar au stat in prima linie a luptei cu pandemia. Altii fumau si beau in Guvern... Am convenit sa le raspundem majoritatii solicitarilor... Sunt hotarat sa continuam dialogul cu liderii sindicali din educatie, transporturi si politie”

Scris de: L.J. | pdf | print

30 May 2023 17:37
Vizualizari: 2995

Partidul Social Democrat a oprit orice negociere politica, pentru ca prioritara sa fie rezolvarea problemelor din sanatate, educatie, transporturi si justitie, a anuntat marti, 30 mai 2023, presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto) dupa discutia cu liderii sindicali din sanatate.Mai exact, Ciolacu a declarat ca PSD a convenit cu sindicalistii ca angajatii din sistemul sanitar sa aiba veniturile aduse la nivelul grilei din Legea salarizarii unitare, posturile sa fie deblocate, voucherele de vacanta sa fie acordate pentru toti angajatii din sistem, iar viitoarea lege a salarizarii sa rezolve toate inechitatile.

In acelasi context, Marcel Ciolacu a mentionat ca PSD va continua dialogul cu liderii sindicali din educatie, transporturi si politie.


Iata postarea de pe Facebook a sefului Camerei Deputatilor:


Asa cum am spus, am stopat orice negociere politica pana la rezolvarea problemelor sociale din tara.

Astazi am avut o discutie foarte aplicata cu reprezentantii sindicatelor din Sanatate, alaturi de ministrul Alexandru Rafila.

Angajatii din sistemul sanitar sunt cei care au stat in prima linie a luptei cu pandemia, in timp ce altii fumau si beau in Guvern.

De aceea, respectul fata de ei trebuie tradus si prin fapte concrete. Am convenit astazi sa le raspundem majoritatii solicitarilor. Toate salariile din sistem vor fi aduse la grila convenita prin legea salarizarii unitare. Posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate. Voucherele de vacanta vor fi acordate pentru toti angajatii din sistem. Iar viitoarea lege a salarizarii va rezolva toate inechitatile actuale.

Este un prim pas in directia corecta. Sunt hotarat sa continuam acelasi tip de dialog, cu solutiile pe masa, in zilele viitoare si cu liderii sindicali din educatie, transporturi si politie. Impreuna, sunt convins ca vom reusi sa oferim rezolvari coerente care sa raspunda cat mai eficient nemultumirilor manifestate acum in societate”.

Comentarii

# nae din dealul feleacului date 31 May 2023 19:50 0

Ma,ce tara de gunoaie!Cum adica oameni cu scoala sa se duca sa negocieze cu unul care nu are nici o scoala!Arata-ne diplomele tale Ciolacule!

# Lae, din valea ciolacului date 31 May 2023 21:36 0

Nu sa dat diploma de licenta, din cauza la decanu facultatii. mea dat decat adeverinta.

# brutus date 1 June 2023 08:46 0

Domnul Ciolacu,vad ca acum se pricepe si la sanatate(in afara de finante,taxe,dari,impozite,justitie,gaze,plafonari,ajutoare sociale,etc si tot ce mai este prin galaxie)!Cuvantul ,,hotarat,,nu ii lipseste din nicio zicere!N-ar vrea totusi,din respect(de asemenea invocat mai tot timpul),sa isi foloseasca noianul de cunostinte si de vorbe in domenii de activitate private?Sa ii ia si pe ceilalti din Coalitie dupa el!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.09.2023 – Lia fuge de Curtea de Apel Craiova

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva