10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ASISTENTA JURIDICA - Tuca Zbarcea & Asociatii a oferit asistenta juridica sindicatului de banci pentru finantarea Medlife. Creditul va fi folosit pentru refinantarea facilitatilor existente, prelungirea perioadei de finantare, rearanjarea termenelor si conditiilor aferente, precum si pentru majorarea limitei de finantare pana la un prag de aproximativ 66 de milioane de euro

Scris de: L.J. | pdf | print

2 November 2018 15:54
Vizualizari: 6436

Tuca Zbarcea & Asociatii a oferit servicii de asistenta juridica sindicatului de banci format din Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale si Banca Transilvania in cadrul operatiunii de finantare a retelei MedLife. Din echipa au facut parte Mihai Dudoiu, Partener (foto), Catalin Georgescu, Managing Associate si Sergiu Negreanu, avocat.


Creditul va fi folosit de Medlife pentru refinantarea facilitatilor existente, prelungirea perioadei de finantare, rearanjarea termenelor si conditiilor aferente, precum si pentru majorarea limitei de finantare pana la un prag de aproximativ 66 de milioane de euro. Limita suplimentara de credit de 10 milioane euro va fi sub forma unei facilitati la termen si va fi folosita de MedLife, impreuna cu alte lichiditati proprii ale companiei, pentru eventuale noi oportunitati de achizitii in piata. Sindicatul de banci este format din Banca Comerciala Romana, in calitate de coordonator, aranjor principal, agent de facilitate si de garanti si finantator, BRD Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania, in calitate de aranjori si finantatori.

Publicam in continuare comunicatul MedLife:

"MedLife anunta o noua facilitate de credit sindicalizat dintre societate si sindicatul de banci

Sindicatul de banci este format din Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale si Banca Transilvania

Bucuresti, 1 noiembrie 2018: Consiliul de Administratie MedLife a semnat o facilitate de credit sindicalizat cu Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale si Banca Transilvania, pentru refinantarea facilitatilor existente, prelungirea perioadei de finantare, rearanjarea termenelor si conditiilor aferente, precum si pentru majorarea limitei de finantare pana la un prag de aproximativ 66 de milioane de euro.

Limita suplimentara de credit de 10 milioane euro va fi sub forma unei facilitati la termen si va fi folosita de MedLife, impreuna cu alte lichiditati proprii ale companiei, pentru eventuale noi oportunitati de achizitii in piata.

Sindicatul de banci este format din Banca Comerciala Romana, in calitate de coordonator, aranjor principal, agent de facilitate si de garanti si finantator, BRD Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania, in calitate de aranjori si finantatori. Creditul finantat de catre banci are ca scop principal dezvoltarea programului de achizitii.

“Avem cel mai mare portofoliu de achizitii, respectiv cel mai mare know how in acest domeniu, dar si o solida crestere organica, ceea ce ne pastreaza pozitia de lider al pietei de servicii medicale. Ne propunem sa ramanem activi pe piata de achizitii, am dovedit ca suntem un partener de incredere si de cursa lunga pentru fondatorii companiilor, de aceea pentru anul care vine analizam cateva tranzactii, pentru a alatura grupului nostru noi entitati si parteneri de calibru, posibil si din afara tarii”, a declarat Mihai Marcu, CEO si Presedinte al MedLife.

CA MedLife a fost autorizat si delegat pentru acest demers in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, ce a avut loc in data de 8 octombrie 2018.

Totodata, un alt punct de discutie pe ordinea de zi AGEA a facut referire la imputernicirea Consiliului de Administratie al Societatii sa decida oferirea actiunilor proprii MedLife catre actuali sau fosti angajati sau actuali sau fosti membri ai conducerii filialelor (numiti Destinatarii Programului), care au si calitatea de actionari/asociati ai acestor filiale (companii din grup, unitati medicale), in schimbul actiunilor detinute de Destinatarii Programului in filiale.

Oferirea de actiuni MedLife catre Destinatarii Programului in schimbul actiunilor/partilor sociale detinute de acestia in filialele MedLife vizeaza alinierea la nivel de grup, dar si concordanta cu strategia de achizitii, care recunoaste si incurajeaza contributia fondatorilor filialelor la activitatea integrata a grupului MedLife."

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva