17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AUR LA CETATENIE – Judecatorul Marian Aur Mircea pleaca de la Curtea de Apel Bucuresti. Aur Mircea a fost detasat la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, pe o perioada de trei ani. Detasarile la CSM a doi judecatori au fost incetate

Scris de: L.J. | pdf | print

28 April 2023 18:13
Vizualizari: 5773

Judecatorul Marian Aur Mircea (foto) pleaca de la Curtea de Apel Bucuresti. Nu la pensie, ci pentru a-si desfasura activitatea la o alta institutie.


 

Marian Aur Mircea a fost detasat la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie. Decizia a fost luata joi, 27 aprilie 2023, de Sectia pentru judecatori a CSM, detasarea incepand cu 1 iulie 2023, pe o perioada de trei ani.

In aceeasi sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM a dispus si incetarea detasarii la Consiliul Superior al Magistraturii pentru doi judecatori. Este vorba despre judecatoarea Mihaela Angelica Iacuba de la Curtea de Apel Bucuresti si Emanoil Robert Condurat de la Curtea de Apel Craiova, ambele detasari fiind incetate la solicitarea magistratilor.


Iata hotararile luate de Sectia pentru judecatori a CSM:


1. Incetarea detasarii la Consiliul Superior al Magistraturii a doamnei IACUBA MIHAELA ANGELICA, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, incepand cu data de 15.05.2023, ca urmare a solicitarii doamnei judecator.

2. Incetarea detasarii la Consiliul Superior al Magistraturii a domnului CONDURAT EMANOIL ROBERT, judecator la Curtea de Apel Craiova, incepand cu data de 15.05.2023, ca urmare a solicitarii domnului judecator.

3. Detasarea la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie a domnului MIRCEA AUR MARIAN, judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.07.2023”.

Comentarii

# Marian T date 29 April 2023 21:48 +5

Doamna judecator Iacuba Mihaela Angelica este un judecator de excepție. Un foarte bun manager mai ales cand a condus Școala Națională de Grefieri. Are mulți dusmani pentru ca nu a aceptat compromisurile. Vă felicit doamna judecator pentru profesionalismul dvs. Poate ca este foarte bine că ați solicitat încetarea detașării la CSM, care nu mai este cum a fost acum 10 -15 ani în urma.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva