13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVOCAT ACUZAT DE TRAFIC DE INFLUENTA – DNA a trimis in judecata un avocat din Baroul Timis: “In 2017, ar fi pretins de la o persoana (martor in cauza) suma de 40.000 de euro, in schimbul careia ar fi lasat sa se creada ca are influenta asupra unor magistrati din cadrul unei judecatorii”

Scris de: L.J. | pdf | print

13 October 2023 15:30
Vizualizari: 6282

Un avocat a fost trimis in judecata de DNA. Anuntul a fost facut vineri, 13 octombrie 2023, de parchetul anticoruptie, care insa nu a facut public numele avocatului.


 

Dosarul a fost finalizat in luna septembrie de catre DNA Timisoara si vizeaza o posibila fapta de trafic de influenta, comisa in 2017. Concret, avocatul este acuzat ca ar fi pretins de la o persoana 40.000 de euro, lasand sa creada ca poate interveni pe langa magistratii unei judecatorii, pentru ca acestia sa admita o actiune civila.


Iata comunicatul DNA:


“Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a unui inculpat, la data faptei avocat in cadrul Baroului Timis, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

in cursul lunii ianuarie 2017, inculpatul, in calitatea mentionata mai sus, ar fi pretins, de la o persoana (martor in cauza) suma de 40.000 de euro, in schimbul careia ar fi lasat sa se creada ca are influenta asupra unor magistrati din cadrul unei judecatorii si ca i-ar putea determina pe acestia sa admita, in favoarea martorului, o actiune civila pe care urma sa o promoveze, in vederea anularii (constatarii nulitatii) unor contracte de imprumut incheiate de acesta cu o alta persoana.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curtii de Apel Timisoara”.

Comentarii

# # date 13 October 2023 13:00 +3

Si ce ati facut 6 ani, IMPOTENTILOR??? Ati lasat la dospit, sa-l puteti santaja ??? Pute urit, PSEUDO-magistati de 0,50 lei !!! :zzz :-x :eek: :lol: :cry: 8) <img src=ops:' />

# Mya date 13 October 2023 13:27 0

De unde este avocatul și unde are relații la judecatoria Sânnicolau Mare?

# basicuta date 14 October 2023 11:16 +3

Adică să intelegem: fapta comisă in 2017 și e trimis in judecată in 2023? le-a trebuit aproape 6 ani să compună un rechizitoriu ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva