14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVOCAT DINU MIHAI EDUARD – Promptitudine, profesionalism si receptivitate. Avocatul Mihai Eduard Dinu este specializat in litigii comerciale, litigii familiale, litigii in insolventa, precum si in recuperari creante, totul in interesul clientului

Scris de: L.J. | pdf | print

13 June 2023 18:13
Vizualizari: 30020

Avocatul Mihai Eduard Dinu din Baroul Bucuresti se inscrie in randul practicienilor Dreptului care pun pe primul loc clientul si nevoile acestuia in speta in care este solicitat sa isi ofere sprijinul de specialitate.Anii de practica in avocatura au facut ca Mihai Eduard Dinu (foto) sa fie cunoscut ca fiind un profesionist cu experienta care da dovada de diplomatie si eficienta in gestionarea aspectelor delicate ale cadrului legal.


Domeniul sau de expertiza include litigii comerciale, litigii familiale, litigii in insolventa si consultanta juridica.


De-a lungul carierei sale de avocat, Mihai Eduard Dinu a reprezentat numeroase cauze in fata instantelor române in cauze cu implicatii financiare considerabile.


De asemenea, in activitatea sa, Mihai ofera si asistenta juridica in procedurile de insolventa, executare silita precum si in procedurile speciale prevazute de Codul de Procedura Civila.


Gratie implicarii sale totale, avocatul Dinu se bucura de aprecierea clientilor sai, care ii admira si remarca totodata profesionalismul, promptitudinea in tratarea cazurilor, precum si receptivitatea.


A obtinut succese notabile in litigii civile, chiar si in situatii in care sansele unei reusite erau reduse.


Este o persoana directa, comunicativa in relatia avocat-client si ofera increderea de care are nevoie clientul intr-un reprezentant competent.


Este recunoscut pentru rezistenta de a lucra sub presiune si de a se adapta oricarei situatii, identificând solutia cea mai buna pentru clientii lui.


Ariile de practica in care avocatul Mihai Eduard Dinu s-a remarcat:

  1. Litigii Corporate / M&A

  2. Insolventa si restructurare

  3. Litigii civile

  4. Litigii intre profesionisti

  5. Recuperari creante


Avocatul Mihai Eduard Dinu poate fi gasit la datele de contact de mai jos:

Tel: +40741.020.549

E-mail: dinumihaieduard@gmail.com


EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva