27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

AVOCATI, SARITI CU BANII – Baroul Bucuresti vrea sa celebreze 20 de ani de la infiintarea Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene, dar nu prea are bani, asa ca cere ajutorul avocatilor: "Pentru a sprijini eforturile impuse de organizarea unui astfel de eveniment, Consiliul Baroului Bucuresti invita formele de exercitare a profesiei si avocatii din Baroul Bucuresti sa se implice in organizarea in bune conditii a evenimentului". Avocatilor li s-a indicat si un numar de cont bancar

Scris de: E.D. | pdf | print

8 September 2015 15:34
Vizualizari: 7388

Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti va organiza in zilele de 6-7 noiembrie 2015 Colocviul „Douazeci de ani si timpul Dreptului“ pentru sarbatorirea celor 20 de ani de functionare a Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene. La acest eveniment, Baroul Bucuresti si-a anuntat intentia de a participa, alaturi de multe dintre personalitatile franceze care au fost implicate in decursul timpului in activitatea acestei institutii de invatamant juridic european, dar si de a contribui la organizarea Colocviului.


In acest sens, pe site-ul Baroului Bucuresti condus de avocatul Ion Dragne a fost postat un anunt cu privire la evenimentul de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, in care avocatii sunt invitati sa ia parte la aceasta activitate si nu doar atat.

Consiliul Baroului Bucuresti face un apel la avocati "sa sprijine eforturile impuse de organizarea unui astfel de eveniment" si "sa se implice in organizarea in bune conditii a evenimentului". Pentru aceasta, avocatii sunt invitati sa transfere intr-un cont bancar sume de bani pentru organizarea Colocviului sau sa faca contributii direct la Baroul Bucuresti, care ulterior va remite sumele de bani catre Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti.

Noi le uram succes la colectare!

Iata comunicatul publicat in data de 8 septembrie 2015 pe site-ul Baroului Bucuresti:

"Consiliul Baroului Bucuresti aduce la cunostinta avocatilor Aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene, eveniment organizat de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

De asemenea, avocatii din Baroul Bucuresti sunt informati ca in 6 si 7 noiembrie 2015, cu ocazia acestei aniversari, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti organizeaza Colocviul „Douazeci de ani si timpul Dreptului“ la care vor participa multe dintre personalitatile franceze care au fost implicate in decursul timpului in activitatea acestei institutii de invatamant juridic european.

Pentru a sprijini eforturile impuse de organizarea unui astfel de eveniment, Consiliul Baroului Bucuresti invita formele de exercitare a profesiei si avocatii din Baroul Bucuresti sa se implice in organizarea in bune conditii a evenimentului, fie prin contributii directe in contul nr. RO47BRDE410SV94438074100 deschis la BRD – Piata Kogalniceanu, al Asociatiei „Conferintele Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti“, cu sediul in Bucuresti, Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, cod fiscal 27708425, fie prin contributii care urmeaza sa fie colectate de catre Baroul Bucuresti si remise Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti".

Comentarii

# Gica de la scularie date 8 September 2015 15:48 +8

Necajit ii baroul asta, bre! Poate facem o cheta publica sa aiba si si o saorma pe masa!

# avi date 8 September 2015 17:56 +6

Inca o lovitura pentru casta Florea Nitu ! http://unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/ACHITARE%20CURTEA%20DE%20APEL%20CRAIOVA%20CRIVEANU.pdf

# Cires date 8 September 2015 23:56 +4

Astia aplica sistemul: vreau sa imi iau casa, nu am cu ce, dar va cer voua! Eu cer si voi dati. Nu e vina mea ca va cer, e a voastra ca imi dati. Dar va multumesc ca vreti sa ma vedeti fericit si ca ma ajutati sa imi iau casa :)))

# iaaaa date 8 September 2015 15:50 +9

nici acum nu va treziti baieti? astia nu mai au bani nici de o apa plata. care dintre voi mai credeti ca veti beneficia de pensie sau de servicii medicale? facem abstractie de tolomacul care este angajat permanent pe postul de postac. vreti sa ajungeti ca avi avi cersetori la podul calicilor sau in fata la hotelul din techirghiol? eu va multumesc ca ati construit hotelul din banii vostri, eu l-am folosit si e ok. din pacate pentru voi preturile sunt inacesibile, banii vostri nu mai sunt ai vostri. imi pare rau ca ati luat teapa!! nu aveti decat sa-l prideti pe avi avi si sa-l dati cu namol in piata publica.

# avi avi date 8 September 2015 15:54 -10

mai gica,toata viata ai fost sculer-matriter iar acum gratie unei donatii ai ajuns,,advocat,,?Merci,nu ne trebuie bani din cheta voastra.Suntem mii care vom ajuta la eveniment.Tu du-ti saorma gastii de pe Academiei,ca aia sunt fomistii nationali.

# avi avi date 8 September 2015 15:59 -5

ce vorbesti,aia a satului?Te-ai trezit la viata publica?Daca ai fost la Techirghiol,si mai ai ceva minte(ma indoiesc)ai putut observ ce cestie serioasa este.Daca tu ai bani de a sta acolo,iti dai seama ce bani avem noi.Cat despre mine,nu imi duce tu chestia aia a lui Dabija,am eu bani sa iti umplu sediul gastii.Retrage-te ,mai acesta, si lasa pe cei destepti a posteze.Tu ori nu ai minte(sau ai destula dar nu e buna) ori ai boala  aia a micului german.Asa ca nu mai merge la Techirghiol ci la Balaceanca.

# postaciul avi date 8 September 2015 16:40 +7

Hai baetzi, jump jump jump come on and jump jump jump...sa vina banul gros la tarabostele florea.

# avi nu e avocat date 8 September 2015 18:32 +6

avi, tu nu esti jurist, pune pe cineva sa iti traduca achitarea de la Curtea de Apel Craiova !   http://bota.ro/formidabila-achitare-a-curtii-de-apel-craiova-lipsa-latura-obiectiva-calitate-de-avocat-niciun-ril-nu-ii-mai-poate-condamna-pe-cei-achitati-pe-colegii-avocati-nici-atat/

# avi asta e cosmarul tau date 8 September 2015 18:51 +5

avi citeste si plingi, sau invers...plingi si citeste. daca nu pricepi, ofer contracost traduceri autoritate din limbajul dreptului pentru postacii floricei. oare ce fac mihnitii de la eforie nord? s-a uscat namolul de pe fosile?  :D :D :D :D

# Ala mic si negru date 8 September 2015 23:36 -4

Dezastrul apare pe 21 septembrie pentru botisti . Nu mai au bani deoarece i-au dat la ICCJ pe solutia RIL-ului promovat de Nitu 

# Ala mic si negru date 8 September 2015 23:50 -4

 Botangiilor o luati pe coaja. Banii se strang la noi mai tare dupa 21.09. de frica. Abia atunci Florea incepe dictatura. Suferim dar va ,,omoram " intai pe voi botistilor.

# Gelu date 9 September 2015 09:05 +2

De ce va jigniti si va umflati in pene?E simplu,se cer bani pentru "buna organizare",nu pentru altceva.Deci,bani sunt,dar nu -pentru o buna organizare,ci pentru una modesta,asa ca un parastas de mahala.Deci,nici botisti nici floristi,ca nu asat-i problema.

# MIRELA date 15 September 2015 14:20 0

Mai barosani ai Baroului Bucuresti: TANASESCULE,NICU TIBERIU,HERBAY,IORDACHESCU astia care stati de 20 de ani si sugeti banii avocatilor ia sariti fiecare cu cate 2000 -3000 de euro la aceasta sarbatoare, ca doar ati avut cam 2000 de euro pe luna indemnizatie NU?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva