18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

AVOCATUL ANGHELUS A DECLANSAT JIHADUL IN UNBR - Gheorghe Florea si Nicu Tiberius au fost denuntati la PICCJ pentru “taxele de smecherie” si pentru excluderea abuziva a avocatilor care nu platesc cotele individuale obligatorii. Pentru plangerea penala facuta impotriva capilor UNBR, avocatul Ion Anghelus isi asteapta executarea: “Exista un Ordin direct de executare din birourile UNBR - Anghelus nu va mai fi niciodata avocat in Romania, sa fie imediat exclus disciplinar din avocatura”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 June 2014 12:57
Vizualizari: 19790

Avocatul Ion Gabriel Anghelus (foto) din Barou Dambovita a pornit “Jihadul dreptatii si libertatii avocatilor din Romania” impotriva presedintelui UNBR Gheorghe Florea si a altor “101 dalmatieni” ai Consiliului Uniunii Barourilor din Romania, asa cum acesta ii numeste. Satul de practicile din UNBR, avocatul Anghelus s-a decis sa lupte “impotriva abuzului in serviciu al acestor functionari publici care nu vad Dreptul mai sus de genunchiul broastei", cu scopul de a pastra avocatura o profesie liberala. Avocatul Ion Anghelus si-a propus sa scoata profesia de avocat de sub “dezintoxicarea dependentei de excesul de constrangeri si reguli idioate in care este ingropata de Parlament, de Guvern, dar cel mai grav de insasi UNBR”.


A inceput revolutia printr-o plangere penala pe care a depus-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva liderilor UNBR, in frunte cu avocatul Gheorghe Florea, in care reclama “taxele de smecherie” impuse de Uniune, reprezentand cota individuala obligatorie, si nesiguranta care domneste peste fondul de pensii al Casei de Asigurari a Avocatilor, despre care spune ca oricand poate disparea. A continuat revolutia cu un memoriu trimis Avocatul Poporului in care dezvaluie actiunile care au loc in UNBR, si in care acuza nelegalitatea hotararilor de suspendare sau excludere pronuntate de UNBR si insusite de judecatori, despre care afirma ca sunt pasibili de a fi trasi la raspundere pentru abuz in serviciu.  

Dupa ce a facut toate aceste demersuri, avocatul Ion Gabriel Anghelus, potrivit sustinerilor sale, a inceput sa primeasca amenintari cu excluderea din avocatura si altele. A lansat recent, in data de 27 iunie 2014, un mesaj disperat pe blogul personal, www.avocatanghelus.wordpress.com in care anunta ca luni, 30 iunie 2014, va fi executat din Baroul Dambovita din cauza demersurilor pe care le-a facut la parchet si in instanta.

Prezentam in continuare mesajul sau:  

”Luni este sedinta de executare la Baroul Dambovita. Exista un Ordin direct de executare din birourile UNBR: “Anghelus nu va mai fi niciodata avocat in Romania, sa fie imediat exclus disciplinar din avocatura. Cine din barou nu pune in aplicare masura va fi demis din functie si sanctionat cu excluderea din profesie… Cum si-a permis sa faca plangere penala impotriva conducerii UNBR. Cine nu se supune si se rascoala ca el (impotriva ordinelor), veti fi dati afara. “

Procedura:  tentatia functionarilor  unbr de  a continua  abuzurile cu de la  sine putere sa-si faca  dreptate  singuri  dupa  cutume  de  stabor in statul de  drept ,…

OK, Eu astept calm, dezbaterile in contradictoriu din comisia de “ disciplinare a mea“ procesul-verbal de consemnare a acuzatiilor si apararilor mele  precum si toate actele aferente finalizate intr-o eventuala decizie de  excludere”disciplinara”, pe care oamenii speriati de sefii UNBR  sunt” obligati sa  execute ” …ordinele ilegale.

Doua  zile  de  ezitare a luarii masurilor abuzive….  pe  cotropitorii drepturilor  si libertatilor ii trec transpiratiile, le  este  rau  au stari contradictorii de  furie  si apoi de  teama…. se  simt intre  ciocan  si nicovala… sunt  decisi sa nu-si piarda functiile… nu prea se simt bine in postura de “cozi de  topor”, de  “calai”  ai ordinelor ilegale ale  “sultanatului”, “staborului”  de la  Bucuresti – Ca avocati sunt pusi intr-o situatie ridicola:  - stiu prea  bine  ca “ ordinele ilegale  nu se  executa”… Sa vedem  cine  si cum ridica primul piatra …”

Anterior acestui mesaj, avocatul Anghelus a publicat un alt mesaj, de data aceasta un pamflet, fiind modalitatea prin care acesta a inteles sa prezinte situatia disperata in care se afla ca urmare a actiunilor sale”.

Prezentam in continuare pamfletul scris de avocatul Anghelus:

“Daca stilul pamfletar instiga la ratiune si intelepciune, avocatii din Romania vor intelege ca au toata legitimitatea din lume sa lupte cu abuzul oricarui functionar idiot, sa-si exercite cu depline puteri dreptul la libertatea consfiintita de Carta CCBE, pentru ca trebuie sa sustina DREPTATEA in fata justitiei si autoritatilor cu demnitatea si curajul celei mai frumoase profesii din lume, pentru ca dreptatea profesiei si cetatenilor aparati de avocati sa invinga totdeauna in fata “cotropirii” drepturilor si libertatilor umane infrante de oricare functionar abuziv din Romania. Aste randul avocatilor din Romania sa declanseze o REVOLUTIE in fata oricarei forme de abuz sau aberatie legala in Romania.

De ce trebuie sa se judece avocatii cu „inalta poarta” UNBR ? Din lipsa de libertate !

Pentru ca, sunt practic, … legati de glie. De ce asteapta pe VLAD TEPES sa-i dezrobeasca ?

Din motive strict “intelectuale”... “taxele de smecherie” impuse de UNBR. Din cauza pensiei iluzorii care pana la urma este un contract aleatoriu si nesigur pentru viitor cu un asigurator privat –CAA, “recomandat” obligatoriu (prin lege) de catre nasul legii . Unde este problema ? La asiguratorul CAA, care s-a apucat de afaceri si incaseaza “haraci”, mai abitir decat (H)otomanii, de mai bine de 15 ani, timp in care, nu are niciun fel de contract scris cu asiguratii. Nici nu se sinchiseste, ii doare fix in p.oarta (h)otomana !

Bravos natiune ! Curat, Murdar ! Cum sa explici, domnule avocat, in fata instantei un asemenea fenomen paranormal?

Nu te mai gandi ca are sa-ti mai garanteze “imperiul otoman”, cadii (juzii) aceasta pensie si libertatea profesiei, cand vezi bine ca “haraciul” UNBR a crescut intr-atat ca … a ajuns sa coste libertatea insasi ! ( VLAD TEPES )

Ce garantii scrise avem de la CAA ca nu va prabusi fondul de pensii ? …Doar vorbe goale in vant …

Nu dreptul la pensie constituie mobilul abuzurilor savarsite impotriva avocatilor “cotropiti” de propriul UNBR. Ci ABUZUL insasi…!

De fixari de “haraciuri” dictate de “inalta poarta”, mai grav, a executarii aberante, in public, prin metode feudale de siluire a drepturilor fundamentale ale omului si cetateanului, de punere a avocatilor la “zidul infamiei” pe la instante / mass media/ internet, manopere de incalcare a demnitatii umane, prin denigrarea si marginalizarea de catre UNBR/CAA a debitorilor “ haraciului”, cu incalcarea “principiului protectiei limitei dreptului de subzistenta al debitorului “( art.729 C.proc.civ.)

UNBR nu mai are , nici mai mult nici mai putin decat sa oblige “oamenii muncii” din “ tarlaua avocaturii ” la adevarate depasiri de plan la “recolte” in virtutea “Planurilor Cinci-Trezecimale” de “Campanie Agricola “ dictate de “inteleptul Comitet Central al tovarasilor” UNBR , de parca avocatii, ar fi obligati la intrecerea in “munca socialista, pe “ogoarele justitiei” … de obtinere a recordurilor comuniste de peste 250% la hectar.. de dosare si justitiabili.

Vorba taranului: “da’ felinarul pe “utilaj “, cand mi-l pui ?… Ca sa lucrez si noaptea…sa fac planul la recolta tovarase ! “

De ce se permite ca UNBR sa fie mai presus de lege ? …

In fata legii, debitorii avocati din Romania, sunt cumva mai prejos… decat ceilalti cetateni ? Suntem de categoria a 2-a ?

Nu au aceleasi drepturi la executarea silita, sunt “ negri pe plantatie”, sunt altfel decat ceilalti cetateni ?

Mda, nu ne intereseaza daca plateste haraciul, lucreaza , Daca NU, nu ! Ce ne intereseaza acestea sunt ordinele !

O IMENSA RUSINE a UNBR, pentru JUSTITIE si pentru STATUL DE DREPT DIN ROMANIA.

Pentru ca UNBR-ul, din abuz in abuz, si-a tras text de lege “nazist” prin care, cine nu mai poate da “haraciul”, la timp, catre “sultanii” UNBR/ CAA, “plateste cu.. capul,” cu.. profesia,… cu toata ..”familia lui‟ … sa aduca bani de acasa nenorocitu‟ … daca vrea sa traiasca, daca mai vrea “sa respire aerul de avoca‟ …ma‟ma lui da‟ mujic… BANII …ca te…. ! (…?*!!).

Stimati colegi din ROMANIA,

Avocatura este si trebuie sa ramana o profesie cu adevarat liberala si urgent scoasa de la dezintoxicarea dependentei de excesul de constrangeri si reguli idioate in care este ingropata de Parlament, de Guvern, dar cel mai grav de insasi UNBR.  

Frumoasa profesie de avocat este aleasa de tinerii absolventi de drept, tocmai pentru ca vor sa fie liberi precum colegii din alte state civilizate. Dar in loc de libertate, gasesc o hazna. Poti sa te si…. c ari in alta tara ! Dar caracterele mari nu pleaca, precum Petre Tutea care a regretat la batranete ca a facut puscarie degeaba pentru pentru un popor de idioti. A spus-o public si nu mai are importanta ca uraciunea abuzurilor mioritice, impiedica normalitatea.

Avocatura nu este “drogul” inoculat de UNBR, care incearca sa ne creeze o “ dependenta grava”, contra cost , in folosul unor patetici “derbedei “ in “gulere albe”, care aspira la titlul “capo di tutti capi” ai “cartelului” care … furnizeaza “doza de libertate”.

Autoritatile slabe de acum 15 ani, s-au lasat convinse, ca UNBR poate, in calitate de creditoare si in interesul avocatilor, sa eludeze linistita dispozitiile legii civile, ordinea juridica a statului de drept, si sa ocoleasca protectia circuitului juridic civil in materia obtinerii in justitie a pretentiilor civile si insasi faza de executare silita, sanctionata cu NULITATEA ABSOLUTA - art 728-729 C.proc.civ. ( debit limitat lunar la max 1/3 din venit- “principiul dreptului fundamental al debitorului la subzistenta”- principiul ocrotirii cuantumului intangibil de 2/3 din venitul efectiv realizat – destinat dreptului la subzistenta al omului / dreptul la hrana si intretinere), un drept intangibil al omului la o viata demna, din propria sa munca indiferent cat de mici/mari sunt veniturile debitorului, sub care limita, niciodata, indiferent de datorii, nu pot fi urmarite si executate alte sume, de nici un fel de creditor, sub sanctiunea NULITATII ABSOLUTE.

A venit momentul ca avocatii sa nu se mai lase pacaliti si hartuiti de cei cativa functionari, care-si inchipuie ca destinele avocatilor si UNBR-ul le apartin unor baroni, pe viata. Viitorul avocaturii nu mai poate apartine trecutului, in care mocirla, au adus profesia si ne-au impotmolit, carpind mizeria cu stufarisul limbii de lemn insirate pe directivele si normativele cu care se impopotoneaza.

In plus, Nu i-a impropietarit nimeni cu fondul nostru de pensii, nici cu dictatura nazista a hacuirii drepturilor noastre. Banii sunt ai nostrii ! Functia sa si-o ia dracului acasa si sa se spele pe cap cu ea !

Sa comande la ei acasa . Sa scrie pana nu mai pot …decizii de “suspendare din calitate”, nevestelor !

DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA !

JOS CONDUCEREA UNBR/CAA ! VREM ALEGERI ANTICIPATE !

VREM ALEGERI DEMOCRATICE in UNBR/CAA !

PENTRU ORICE DECIZIE PRIVIND DESTINELE SI PROIECTELE PROFESIEI VREM VOT ELECTRONIC !

(VREM VOT DEMOCRATIC , nu prin reprezentare.)

VREM dreptul la VOT Electronic, Scris , Direct si Deschis , pentru toti avocatii UNBR !

VOT (ESDD) pentru toti cei 2.332 de avocati !

Stimati colegi, de 15 ani cam acelasi grup de oameni si interese, ne duc catre dezastrul aruncarii in derizoriu a profesiei ( trebuie sa o recunoasteti), pentru ca oricum, sunteti mai multi si mai inteligenti decat mine, asa ca va rog sa facem impreuna un efort, sa acoatem din mocirla, profesia noastra cu toate argumentele si probele detinute, impotriva cotropitorilor drepturilor noastre. De maine sa incercam sa ne facem ordine in profesia noastra si sa o readucem la nivelul de respect, libertate, demnitate si prosperitate, nivel pe care il au colegii nostri din Uniunea Europeana!

Of, Iubesc atat de mult profesia, colegii si oamenii, indiferent de generatie si de pacatele fiecaruia, incat impotriva nedreptatilor si abuzurilor m-am nascut pregatit pentru oameni si dreptate. Si am avut destule impliniri si victoria repurtate.

Cu totii stim ca niciun sacrificiu nu este de prisos pentru libertatea profesiei de avocat.

Nu-l mai asteptati pe Vlad Tepes…

Voi sunteti! … si Vlad Tepes si Domnul Dumnezeul destinului si deciziile voastre, pentru ca il aveti in suflet.

Acum, nu toti pot fi Hristos pe pamant. Probabil, cine nu are harul dreptatii, cu siguranta se ocupa cu haraciul!

Aferim de mai rau … Tot inainte.., Inainte era mai bine!

Stiu ca surprind, dar eu am pornit deja “JIHAD-ul impotriva aberatiilor UNBR”. Nu mai exista cale de intoarcere!

Pentru ca cetatenii romani dispun de drepturi intangibile - dreptul la informatie (art 51 alin 1 din Constitutia Romaniei), dreptul de petitionare (art 51 din Constitutia Romaniei), liberul acces la justitie (art 21 alin 1 din Constitutia Romaniei), libertate de opinie si exprimare (art 30 alin 1 si 2 din Constitutia Romaniei,) dreptul persoanei vatamate de o autoritate publica ( art 52 din Constitutia Romaniei), in aceasta materie a functionarii UNBR/CAA si autoritatilor statului din Romania, care probleme sunt de interes public, cotidian al functionarii Democratiei si Ordinei de drept, din Statul de drept, din Romania, privind abuzurile functionarilor UNBR asupra avocatilor, existand deplinul drept / obligatia de denuntare a infractiunilor de abuz in serviciu ale functionarilor, nefiind nimic confidential, care sa fie cenzurat conform Conventiei EDO si obligatiilor MCV ale Romaniei, interes public, care trebuie sa reflecte insasi starea reala a avocaturii si justitiei din ROMANIA”.

Asa cum precizam, aceste reactii au luat nastere ca urmare a actiunilor pe care avocatul Anghelus le-a facut in instanta impotriva UNBR, avand ca unic scop intrarea intr-o stare de normalitate in ce priveste birurile date Uniunii, si stoparea interzicerii dreptului de a profesa avocatilor care nu platesc aceste taxe.

Avocatul Ion Anghelus a formulat la Parchetul General o plangere penala indreptata impotriva presedintelui UNBR, Gheorghe Florea, presedintelui Casei de Asigurari a Avocatilor, Nicu Tiberius, si impotriva consilierului national din UNBR, Aurel Despa, in care ii acuza pe acestia de savarsirea infractiunii de abuz pentru in serviciu, neglijenta in serviciu si grup infractional. In acelasi document, avocatul Anghelus solicita procurorilor de la PICCJ sa ia toate masurile asiguratorii legale pentru protejarea fondului public al avocatilor, actelor si drepturilor persoanelor vatamate (760 de oameni).

Mai mult, avocatul Anghelus ii cere procurorului General al Romaniei sa sesizeze Avocatul Poporului pentru a ridica la Curtea Constitutionala a Romaniei exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiile art 28 lit.c din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si art 49 lit. c din Statutul profesiei de avocat.

In cuprinsul plangerii, avocatul Anghelus reclama practica din UNBR, care permite ca avocatii sa fie singurii cetateni din Romania executati silit pentru neplata “birurilor” catre CAA.

Prezentam in continuare pasaje din Plangerea penala depusa de avocatul Ion Anghelus la PICCJ:

“PARCHETUL ( dar si celelalte autoritati - PARLAMENTUL, CNCD, AVOCATUL POPORULUI, ICCJ, CCR) TREBUIE SA FOLOSEASCA DE INDATA TOATE MASURILE LEGALE de RESTABILIRE a ORDINEI JURIDICE in STATUL DE DREPT pentru ca din cauza abuzului UNBR debitorii avocati SUNT SINGURII CETATENI din ROMANIA CARE SUNT EXECUTATI SILIT cu de la sine putere de catre CREDITOREA UNBR/CAA prin METODE ILEGALE, BARBARE, DE INGERINTA ILEGITIMA IN DREPTURILE si LIBERTATILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI.

Dispunerea si executarea silita, faptica a unor sume de bani cu de la sine putere si interzicerea dreptului la munca/profesie sunt infractiuni concurente de abuz in serviciu (art. 297 CP), santaj (art. 207alin. 3 CP) si hartuire ( art.208 CP) a avocatilor UNBR pentru toate modalitatile ilegale prin care sunt hartuiti, santajati si executati silit cu de la sine putere de catre functionarii dintr-o persoana juridica- UNBR/CAA.

Ministerul Public-Parchetul trebuie sa trimita in judecata asemnea fapte si oamenii care le savarsesc.

Instantele de judecata trebuie sa dispuna de indata combaterea acestor comportamente eludative si abuzive, incompatibile cu ordinea juridica a statului de drept.

CNCD trebuie sa aplice UNBR cele mai drastice amenzi contraventionale, pentru discriminare. Exista dubla discriminare- cea eludativa de la lege si cea pasiva - coruptia din sistem, ambele producand vatamari grave a drepturilor si libertatilor fundamentale.

Curtea Constitutionala a Romaniei ( CCR) sa declare neconstitutionale dispozitiile. (…)

Eu cred ca au devenit TAXE DE SMECHER pentru bugete de afaceri imobiliare , salarii si plimbari pe banii contribuabillilor de serviciu.

Astazi pot face plangere toti cei 760 de avocati suspendati (pentru imposibilitate de plata si fara vinovatie - art 28 lit c din legea 51/1995 ), aflati evidentele UNBR, cifra confirmata oficial prin Raportul Congresului UNBR din martie 2014.

Toti au sustinut ca au fost suspendati abuziv prin incalcarea dreptului la munca /la exercitarea profesiei si ca nu e normal sa fie obligati la plata de cote neincasate, la care se aplica si penalitati care se mai pretind si acestea cu depasirea debitului, in conditiile in care avocatii pot avea perioade in profesie in care sa nu aiba niciun venit si ca, odata suspendati pentru neplata taxelor, sunt impiedicati definitiv sa-si exercite profesia, in conditiile in care legea prevede expres ca numai in situatii grave de vinovatie , de comitere de abateri disciplinare grave sau in cazuri de nedemnitate ori de incapacitate fizica un avocat poate fi impiedicat sa profeseze.

Acum, este indiferent ca functionarii UNBR pretind ca atributiile de serviciu tin de executarea unui text de lege -art 28 lit.c din Legea 51/1995, pentru ca insasi modalitatile de executare, scopul, mijloacele si interesul sunt nelegitime - INGRADIREA DREPTULUI la MUNCA si PROFESIE a debitorilor pentru plata unui produs privat de asigurare – iar dobandirea de foloase patrimoniale pentru alte persoane -venituri CAA care nu scuza mijloacele abuzive in pretentia ocrotirii intereselor publice generice/ abstracte si viitorul asiguratilor), evident ca se face injust fata de avocatul santajat si executat camatareste, tocmai pentru ca se produce cu vatamarea drepturilor unui om care a ajuns asa, tocmai pentru ca nu dispune de veniturile necesare platilor si de aceea devine si mai injusta punerea “debitorului” in si mai grava dificultate, prin ingradirea pe loc si fara judecata a dreptului la munca si venituri din profesie. (…)

Din cauza acestor abuzuri savarsite impotriva avocatilor si pentru ca nu s-a facut nimic timp de 14 ani, chiar este imperios necesar un prim mare control (audit) din viata UNBR, facut catre organelor de cercetare penala cu concursul unor specialisti in sisteme de pensii din UE, intrucat exista numeroase suspiciuni de notorietate publica vehiculate in presa vizand fapte savarsite de catre anumiti functionari din UNBR-CAA vizand infractiuni de delapidare ( art 295 C.pen), deturnare de fonduri ( art 307 C.pen) abuz in serviciu ( 297 C.pen), neglijenta in serviciu ( art. 298 C.pen), grup infractional organizat ( art 367 Cod penal) fiindca pe de o parte, de principiu, banii din sistemul de pensii nu se amesteca cu afacerile imobiliare care nasc coruptie si comisioane ilegale, iar supravegherea autoritatilor statului pe acest fond privat de pensii, lipseste cu desavarsire, iar avocati nu au nici o garantie ca fondul nu va fi prabusit.

Pe de alta parte, noi contribuabilii la acest fond de pensii ne lovim de dictatura si opacitatea UNBR fata de drepturile si libertatile avocatilor, de sfidarea acestor functionari care a crescut proportional cu coruptia si visurile faraonice ale conducerii, de notorietate fiind ca la Congresul UNBR din 2014 chiar presedintele si cativa consilieri au incercat impunerea pe banii CAA de proiecte imobiliare faraonice de 18 milioane de euro, pe banii de pensii ale avocatilor, dincolo de cele milianele de lei cheltuite aiurea in Complexul de la Techirghiol, administrat de o societate comerciala chestiuni foarte arzatoare, avocatii fiind indreptatiti sa afle informatii reale, netrunchiate din partea functionarilor UNBR, pentru ca este vorba de banii lor si au tot dreptul lor sa fie suspiciosi in fata ocultarii adevarurilor privind interesele personale ale unor functionariUNBR si oportunitatea cheltuirii fondurilor de pensii ale avocatilor comparativ cu si rata reala a profiturilor si veniturilor realizate din aceste proiecte de catre UNBR- CAA, aspecte care nu isi au locul a fi dezvoltate deocamdata in acest text de plangere”.

Pe de alta parte, avocatul Ion Gabriel Anghelus i-a transmis Avocatului Poporului un memoriu in care vorbeste despre abuzurile pe care le savarseste UNBR prin perceperea de taxe obligatorii de la avocati.

In memoriul avocatului Anghelus un loc aparte il ocupa judecatorii, despre care afirma ca incalca legea atunci cand tin cont de “tabelele si adresele” UNBR prin care dispun interzicerea in sala de judecata a unor avocati care nu au platit cota individuala obligatorie. Aceasta actiune este, in opinia avocatului Anghelus “un grav abuz in serviciu care poate atrage raspunderea disciplinara penala si sau/materiala dupa caz, a acelor judecatori care impiedica sub orice forma, in lipsa unui mandat judecatoresc, prerogativele legale, intangibile ale avocatului in dosarul cauzei in care lucreaza”.

Prezentam in continuare pasaje din acest memoriu:

“CURTEA CONSTITUTIONALA trebuie sa inteleaga ca se incalca principiul previzibilitatii legii in aceasta materie a impunerii / executarii abuzive a avocatilor de catre UNBR/CAA si pe cale de consecinta, va rugam sa dispuneti ca neconstitutionale toate instrumentele normative, de dictatura flagranta de incalcare a dreptului elementar de subzistenta al omului.

Nu mai pot fi lasate la latitudinea abuziva a functionarilor UNBR/CAA pentru ca le folosesc ca instrumente perfide si punitiv de impiedicare a accesului la munca - la singura sursa de venit din munca profesionala a avocatului. - principiul de drept “ad imposibillum, nulla obligatio” – regula de drept potrivit careia nimeni nu poate fi obligat la ceva imposibil - obligatia avand un obiect imposibil este lovita de NULITATE ABSOLUTA.

Practic, prin acest soi de cutuma/dictat/normativ excesiv, avocatii sunt de jure sclavi, fiind pusi intr-o situatie de tripla imposibilitate succesiva, lipsiti de previzibilitatea legii, neputand sa-si adapteze conduita, odata pentru ca, legea-cotele se schimba spre majorare iar veniturile scad si pot lipsi cu desavarsire, ( profesia cuprinde obligatii de diligenta, nu de rezultat ) in fine, odata adusi in stadiul imposibilitatii platii de bani la cote si penalitati abstracte, dar obligatorii, pentru onorarii efectiv neincasate din profesie, ( se incalca principiul dreptului de subzistenta) dincolo de aceasta initiala obligatie imposibila, nula absolut, dictata cu tupeu (ingaduit de autoritati), UNBR il mai si lipseste pe debitorul avocat “incriminat” de disp art 28 lit c Legea 51/1995 de insasi singura munca profesionala, “ingaduita de lege” in profesie, dar nu ai voie sa te ntorci in profesie daca lucrezi in alta profesie.

Un triplu Nonsens – o TRIPLA incalcare a dreptului la viata privata -art 8 din Convenția EDO Cauza – Mateescu contra Romania - Hotararea din ianuarie 2014 - CEDO statueaza in plus ca : ”starea de previzibilitate nu a fost îndeplinită și că, în consecință, ingerința nu este în conformitate cu legea. A existat o încălcare a articolului 8 din Convenție”

Adica o TRIPLA OBLIGATIE IMPOSIBILA - O TRIPLA INGERINTA LIPSITA DE PREVIZIVILITATE SI PROPORTIONALITATE IN VIATA PRIVATA A AVOCATULUI SI PROFESIEI (“Da-mi bani teoretici la munca-(nu este de lucru), pentru ca ramai fara munca, fara sa ai dreptul alta munca, in afara muncii (de avocatura !”). Sa tot fii avocat in Romania !

REZULTA O TRIPLA NULITATE ABSOLUTA a datorata NULITATILOR OBLIGATIILOR IMPOSIBILE dictate abuziv de UNBR: “ad imposibillum, nulla obligatio !”

1. Obligatie nula la Cote+PENALITATI la venituri abstracte-NEINCASATE ! (incalcarea dreptului elementar de subzistenta al omului – din venit 2/3-subzistenta; 1/3 debit (disp art 278-279 C.proc.civ )

2. Obligatie nula la pedeapsa maxima de excludere fara vinovatie- din avocatura! (nulla pena, sine lege)

3. Obligatie nula – (nici avocatura), dar nici in alta meserie nu ai voie sa lucrezi sa faci bani, ca sa (platesti) …te intorci in avocatura .!

(Trei Obligatii nule : de nu dai banii de subzistenta, sa nu mai lucrezi in avocatura , pana nu platesti ce nu nu poti realizezi, dar nici in alta meserie nu ai voie sa lucrezi … ca sa te poti intoarce in avocatura -(interdictie de pretinsa incompatibilitate ) . “TRIPLA NULITATE ABSOLUTA” (…)

In practica curenta, UNBR este mai presus de lege, iar avocatul este mai prejos de lege, chiar sub nivelul cetateanului roman, in fata UNBR/CAA,  adica, nota celei mai simple descrieri, a DEZECHILIBRULUI GRAV al TRATAMENTULUI LEGAL la care este supus cetateanul, avocat profesionist in fata abuzurilor de stabor ale UNBR in eludarea legilor statului roman si ale Uniunii Europene.

Este de necontestat ca, in aceasta “intrecere socialista” de norme si “recolte pecuniare” deviante ale UNBR, din ecuatie, s-a omis OMUL cu cel mai elementar drept necesar al avocatului, tocmai pentru ca inainte de toate este si el om, nicidecum o masinarie de facut bani De ani de zile. avocatii “suspendati” sustin in instante ca nu e normal sa fie obligati la plata de cote neincasate la care se aplica penalitati, in conditiile in care pot avea perioade in profesie in care sa nu aiba niciun venit si ca, odata suspendati pentru neplata taxelor, sunt impiedicati definitiv sa-si exercite profesia, in conditiile in care legea prevede ca numai in situatii grave de vinovatie, de comitere de abateri disciplinare grave sau in cazuri de nedemnitate ori de incapacitate fizica un avocat poate fi impiedicat sa profeseze.

Strict juridic, pentu ce atatea abuzuri si violari ?... ale Constitutiei si Tratatelor internationale – este vorba despre o simpla creanta civila pretinsa de creditoarea CAA pentru datorii la un serviciu privat de asigurare si este de-a dreptul inadmisibila modalitatea prin care UNBR si CAA incalca drepturile avocatilor NULITATI ABSOLUTE-

De ce se continua cu frenezie abuzul in tacerea autoritatilor culpabile care trebuiau sa se sesizeze din oficiu in fata faptelor publice de siluire a avocatilor de catre acest “stabor “?

Deja faptele functionarilor sunt infractiune de abuz in serviciu – fata de executiile prin siluire si dispretuire publica a avocatilor si mai ales pentru ca UNBR/CAA este singura creditoare din Romania care eludeaza nulitatile absolute care protejeaza circuitul juridic civil, in conditiile in care chiar nu detine in fapt niciun fel de act sau contract scris de asigurare cu asiguratul avocat si mai grav este ca nu exista niciun titlu executoriu scris (decizie de impunere) deoarece, simplele acte “de suspendare” din profesie emise UNBR insotite de simpla referire la art 28 lit c din lege nu sunt suficiente, ci dimpotriva sunt ilegale intrucat aceste acte nu cuprind elementele cumulative si obligatorii ale unui titlu executoriu, ca act obligatoriu intr-un stat de drept, astfel incat hartiile ilegale de “suspendare” cuprinzand simpla referire la “art 28 lit c din Legea 51/1995 ” nu tin loc de titlu executoriu si niciodata nu a fost, nu este si nu va fi suficienta pentru exercitarea executarii silite a vreunei creante civile.

Intr-un stat de drept daca nu ai titlu executoriu, nu esti creditor in sensul legii si nu ai niciun fel de drept sa executi cu de la sine putere orice pretins debitor ! Poate doar “santaj si talharie la drumul mare” !

Pentru ca Dreptul subiectiv civil la munca, la profesie, nu poate fi “executat”, tocmai pentru ca nu poate fi sub nicio forma ingradit (art 41 Constitutia Romaniei) fiind un drept absolut, intangibil, inalienabil, in toata lumea civilizata, europeana si nu poate constitui niciodata obiectul interdictiei pentru executarii silite de creante civile (…).

Practica ilegala a UNBR si instantelor de judecata de a opri activitatea avocatilor desfasurata in dosarele angajate in fata instantelor si autoritatilor publice, prin comunicarea unor hartii ilegale ca forma si continut (adrese de “informare” “suspendare” neinsotite nici o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de restrangere de drepturi si de un mandat judecatoresc de executare a pedepsei accesorii de restrangere de dreptul la profesie ( in sensul si cu respectarea procedurilor determinate potrivit art 53 Constitutia Romaniei ) nu reprezita decat un un grav abuz in serviciu care poate atrage raspunderea disciplinara penala si sau/materiala dupa caz, a acelor judecatori care impiedica sub orice forma, in lipsa unui mandat judecatoresc, prerogativele legale, intangibile ale avocatului in dosarul cauzei in care lucreaza.

Judecatorii au obligatii indiscutabile de a respecta legea si trebuie sa respinga ca nerelevante si nelegale informarile scrise in lipsa unei hotarari si mandat judecatoresc, sub sanctiune de abuz in serviciu fiind obligati de jure de a nu lua in seama hilarele “tabele” si “adrese” care sunt cel mult niste “recomandari tovarasesti”, de “informare cu furie proletara” de la barouri si UNBR care care ce spun ca avocatii sunt albi sau negri / ca unii avocati sunt alti nu mai sunt avocati pentru ca ar fi fost “suspendati”, pentru ca simpla impresie sau hartie administrative redactata de barouri nu tine loc de “mandat judecatoresc”, ca titlu de executare interdictie de a exercita o profesie, cum este cea de avocat.

Atentie, judecatorii confunda adesea profesia de avocat cu permisul de munca dat de UNBR, considerandu-l pe acelas plan cu permisul de conducere auto, care daca este suspendat nu ai voie sa… profesezi/conduci… ceea ce ramane cea mai grava neglijenta in serviciu, intrucat inseamna necunoasterea legii si regimului juridic/distinct total diferit al celor doua domenii, inseamna necunoastererea inadmisibila, pentru un magistrate drepturilor,,prerogativelor si libertatii absolute profesionale a avocatului, in dosarele angajate, in baza contractului si mandatului de asistenta si reprezentare judiciara, prerogative intangibile rezultand din legea interna a avocaturii, mai ales din tratatele internationale si necunoasterea jurisprudenta CCEDO si CJUE de protectie a independentei profesiei si activitatilor avocatiale impotriva ingerintelor functionarilor statului in viata profesionala si private a avocatului.

Mai mult, judecatorul nu este subordonat functionarilor UNBR, pentru justitia este independent si oblictiva ca putere de judecata, iar judecatorul, ca agent al statului , are obligatii de serviciu de a se fi independent si de a se supune numai legii, formelor si procedurilor legale exclusive si limitate, fiind inadmisibila orice ingerinta a judecatorului, care ar da cu de la sine putere, fara lege o restrangere de drepturi si libertati asupra unui om. (- infractiunea de abuz sau neglijenta in serviciu - Jurisprudenta CEDO ) .

Dimpotriva UNBR nu are niciun drept sa provoace o ingerinta in dosarele angajate ale avocatului ci are numai o indatorire, negativa si primordiala de a se abtine si de a nu ingradi libertatea exercitarii profesiei de avocat – (principiul nr 1 din Carta CCBE), LIBERTATEA PROFESIEI SI AVOCATILOR fiind prima atributie de serviciu a functionarilor UNBR si insasi scopul fundamental al fiintarii acestei institutii, in timp ce ingradirea acestui drept al avocatului profesionist este si interzisa prin art 41 din Constitutia Romaniei si insasi Statutul profesiei (art 6) sanctioneaza cu NULITATEA ABDOLUTA orice dispozitie fiind contrara”.

*Cititi aici in integralitate pamfletul realizat de avocatul Ion Gabriel Anghelus, plangerea penala depusa la PICCJ şi Memoriul adresat Avocatului Poporului

 

Comentarii

# BERCEA MONDIAL;; e manevra lu frații miei...............,, date 28 June 2014 16:32 +14

Avocatul Ion Gabriel Anghelus nu trebuie să-și facă probleme că urmează să fie exclus din UNBR - pentru simplul motiv că UNBR  - Florea nu este inființată, iar entitatea funcționează în afara Legii. În concluzie taxele percepute de care vorbește avocatul sunt ,,TAXE DE PROTECȚIE PE PROSTIE,,.

# eroare date 28 June 2014 16:40 +12

UNBR - Florea Gheorghe să fie acționată in judecată de Ministerul Finanțelor, pentru recuperarea sumei de 10.000 euro - condamnare CEDO , cauza Mateescu vs. România.

# solidaritate date 28 June 2014 16:45 +16

Rog pe toți cei 9800 de avocați din UNBR - Bota să se solidarizeze cu domnul avocat Ion Gabriel Angheluș, în sensul de a uza de dreptul procedural de a interveni în procesul civil - dacă este pe rol, în calitate de intervenienți pentru a sprijini apărarea sa.

# swswswswsw@yahoo.com date 28 June 2014 16:49 +9

,,ZECIUIALA,, acum poate fi denumită ,,TRIBUT CĂTRE POARTĂ,, ÎN GALBENI, SAU TRANSFER BANCAR ÎN CONTUL ,,PAȘEI ,,

# DECE date 28 June 2014 16:52 +3

PREȘEDINTELE UNBR FLOREA GHEORGHE : FUNCȚIONAR PUBLIC????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

# periculos date 28 June 2014 18:04 +1

Poate fi primit la Baroul Dâmbovița din cadrul UNBR - Bota, noi îi invităm pe toți să se alăture unui colectiv puternic

# anghelache date 28 June 2014 19:45 0

Ca asa vrea Anghelus !

# wess date 29 June 2014 11:40 +2

Comisia de cenzori, contabilii , ce explicații au cu privire la sumele provenind din ,,TRIBUT CĂTRE POARTĂ,,

# este date 28 June 2014 16:37 +4

Nici-o grijă pentru că luni, 30 iunie 2014,nu va fi executat din Baroul Dambovita din cauza demersurilor pe care le-a facut la parchet si in instanta pentru că entitatea respectivă este una ilegală. Avocatul poate solicita ca probă : ACTUL DE INFIINȚARE AL UNBR ȘI BAROULUI DÂMBOVIȚA, RESPECTIV DE FUNCȚIONARE.

# mediocru este greu date 29 June 2014 09:20 +2

Deja sunt prea multi si slabi, foamea nu e sfetnic bun : vezi cai verzi si batalii!

# oleg date 28 June 2014 18:25 +6

felicitari si stima avocatului Anghelus.Rusine oarecare zis avi adept al minciunii si imposturii, reprezentantul pilelor si relatiilor de tip comunist mostenite de la taticul ambasador .

# oarecare date 28 June 2014 19:37 -4

Partea hazlie e ca va bucurati voi, cei de la Bota. De ce ? Care e legatura cu voi ? Nu va priveste subiectul, voi nu ati fost, nu sunteti si nu veti fi avocati niciodata. Care e motivu bucuriei voastre ? Va spun tot eu : gurul vostru mereu va deturneaza atentia de la problemele voastre aratand spre problemele noastre. Evident, impreuna cu Savaliuc dar nu va prindeti bolovanilor ! Cu cat ne criticati pe noi in loc sa va rezolvati problemele voastre, cu atat trece timpul in defavoarea voastra, mai intra bani din donatii, nu v-ati prins, fraieritilor ! Ar trebui sa va cer bani ca va dezvalui asta, dar mai am prieteni de la voi pe care vreau sa-i ajut chiar daca sunt inca orbiti de onestitatea neavocatului condamnat dar presedinte UNBR, de rasul curcilor !

# POLO.NICU date 28 June 2014 19:59 +1

:D :D :D :D partea hazlie e ca esti irecuperabil. Si cam disperat...

# Lolo date 28 June 2014 20:01 0

zise "oarecare" si mai lua o gura de r---t ! Tembelule notoriu, casta voastra mafiota incepe sa aiba tot mai multe fisuri si mori de ciuda. Stii vorba aceea, de ce ti-e frica, nu vei scapa. Concurenta avocatilor(Bota) va fi din ce in ce mai mare !!

# austria date 28 June 2014 21:09 -1

Ajutor scapati-ne de putoarea numita avi. Ne-a spurcat tara taranoiul bîhlit.

# oarecare date 28 June 2014 18:59 +5

Sunt suparat ca sunt si oameni destepti printre noi care sevrevolta impotriva fosilelor staliniste care umbla numai dupa ciordeala. Toate mumiile de pensionari cu mii si zeci de mii pensii stau si pescuiesc clienti. Au patruns in sistem tot felul de politruci recompensati de florea ca latra la tv impotriva lui bota, tot felul de magistrati ticalositi recompensati de asemenea de florea. Asta e un barou neinfiintat, de tip mafiot confiscat de niste personaje dubioase specializate in furt si inselaciune cu relatii de protectie la nivel inalt. Ati vazut ginerelul predoiu sau pe juristul corlatean devenit peste noapte avocat fara examen.

# TITULESCU date 28 June 2014 19:02 +15

EU CRED CA NU AVETI PENTRU CINE SA FACETI ACEST DEMERS. CHIAR NU ATI VAZUT CE LASI SI LIPSITI DE DEMINITATE SUNT 70% DINTRE COLEGII DUMNEAVOASTRA AVOCATI. GANDITI-VA LA CARAGIALE CA E NEMURITOR IAR FARFURIDI, BRANZOVENESCU SI CATAVENCU TOT AVOCATI ERAU. HAI SA FIM SERIOSI NU CONTEAZA IN ACEASTA MESERIE DECAT HAITA MAI MULT SAU MAI PUTIN INFRACTIONALA DIN CARE FACI PARTE SAU NU SI DACA NU ai haita NICI NU CONTEZI CA AVOCAT . Cine isi ia avocat pentru ca stie carte, avocatii cica barbati se insoara cu judecatoare si in loc de procese au o agenda in care isi trec procesele colegilor la completul nevesti,indivizi care ISI VAND SUFLETUL PENTRU BANUTI POT FI UN SPRIJIN PENTRU DUMNEAVOASTRA IN ACEST DEMERS ? Nu aveti pentru cine lupta majoritatea sunt inconstienti,naivi,sunt unde nu le e locul de asta s-a creat o MASA NUMEROASA ca sa fie masa SI NU ELITA .

# Mircea date 28 June 2014 19:09 +13

Multa stima si respect pt acest domn avocat are dreptate!!!

# DOREL date 28 June 2014 20:00 +3

DRAGII MEI,NU V-AM ZIS EU CA  PINA LA URMA USOR USOR INCEPELUMEA SA REALIZEZE CA AVOCATURA A AJUNS DE RISUL LUMII IN ROMANIA  !!!   PRACTIC CE E AVOCATURA IN ROMANIA.....O PROFESIE LIBERALA AJUNSA LA CHEREMUL UNOR JGHEABI DE MOSNEGI CA FLOREA SAU....VOPSITI CA BOTA CONDAMNATUL CARE NU FAC ALTCEVA DECIT SA MULGA OILE....ADICA P0E CEI ARE CRED IN EI SI CARE.....CULMEA...SE CONSIDERA AVOCATI INSA NU LUPTA UNITI PENTRU SALVAREA PROFESIEI DIN GHEARELE UNOR ORDINARI!!!! ASA SE INTIMPLA CIND NU E UNIRE......

# Avocatul31 date 28 June 2014 23:23 +1

Dumninică justitia băsistă are să ne  lumineze cu debilități specifice escrocilor care isi bat joc de o tara profitand ca joacă roluri cheie in institutii apartinand societatii civile si nicidecum lor,personal-ei doar personifica aceste institutii cu scopul de a le folosi in interes propriu si clientelar.Fantoma avocatului florea nu face exceptie,desi este un fel de rudă saracă si uitată,cazută in derizoriu,slujește clanul basist,aripa judiciară.

# dan date 29 June 2014 12:51 +1

Bai nene.....Nu te supara pe mine,dar ....fa bine si plateste taxele.....Adica...tu esti destept....si noi toti...prosti ?

# Florenta date 29 June 2014 16:38 +3

Din pacate domnilor si eu sunt in situatia de a da in judecata administratia financiara pt ca sa-mi abtin CIF-ul. Sunt stagiara la UNBR- Bota si nu am alta solutie. Mi-au dat termen abia peste 1 an. Este o situatie inadmisibila si desi dl Bota imi spune sa nu-mi fac probleme ca voi castiga in instanta, eu tot mi se pare ca suntem lasati "de izbeliste " cand intervin astfel de probleme. Nu am vazut nici un coleg de la UNBR Bota sa ne sara in ajutor ( noua celor noi in domeniu ), sa vina cu vreun sfat pertinent sau cu un ajutor cat de mic. De asta avem problemele acestea, ca nu suntem uniti si nici nu ne respectam intre noi. Mi-as dori si din partea dlui Bota mai multa implicare in solutionarea dosarelor noastre.

# awa date 30 June 2014 17:50 -1

De asta nu mai  poate Bota ca nu ti se da CIF.  Si ce?E problema lui? I-ai dat donatia si la revedere!!! :o :o :o :eek: :eek: :eek: :eek: Avocatura din cele doua tabere e la fel ca jus 8) titia:

# vikkktor date 30 June 2014 20:59 +2

alea de al administratie au si ele ordinele lor, de aia nu te inregistreaza...ce sa iti faca Bota, daca nu percepe taxe, e normal ca nu are cu ce sa te ajute...nu te ajuta UNBR-ul care ia taxe, dar o asociatie care nu percepe nimic??...faci notificare la care atasezi actele de constituire ale lui Bota, finantele o sa iti dea raspuns in 30 zile plus maxim 15, daca e refuz, actionezi in instanta in contencios, ceri eventual suspendarea actului care e mai rapida, pana se judeca fondul..in paralel incerci si un abuz in serviciu impotriva alora de la finante care te-au refuzat...cam asta ar fi...dar, in Ro nimic nu e garantat... :-*

# vikkktor date 30 June 2014 21:03 +2

alea de al administratie au si ele ordinele lor, de aia nu te inregistreaza...ce sa iti faca Bota, daca nu percepe taxe, e normal ca nu are cu ce sa te ajute...nu te ajuta UNBR-ul care ia taxe, dar o asociatie care nu percepe nimic??...faci notificare la care atasezi actele de constituire ale lui Bota, finantele o sa iti dea raspuns in 30 zile plus maxim 15, daca e refuz, actionezi in instanta in contencios, ceri eventual suspendarea actului care e mai rapida, pana se judeca fondul..in paralel incerci si un abuz in serviciu impotriva alora de la finante care te-au refuzat...cam asta ar fi...dar, in Ro nimic nu e garantat... :-*

# oarecare date 1 July 2014 15:22 0

Dupa 3-4 ani de stat acasa si 3-4 clasari, fara sa practici, te prinzi ca ai luat teapa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# WC C-TIN date 1 July 2014 15:49 +1

****** C-TIN COCOSATU FARA DINTI, TU CAND AI LUAT TEAPA, CAND TE-A EXCLUS BOTA SI TE-AI DUS CU IORGULESCU LA PITESTI ! AI FUGIT CA UN LAS SI L-AI ABANDONAT PE COLEGUL TAU DE CELULA IORGULESCU !! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# CONSTANTIN M VICTOR date 1 July 2014 15:58 -1

<img src=ops:' /> EU AM LUAT TEAPA CIND AM PARASIT MELEAGURILE TULCENE UNDE IN COPILARIE AM VAZUT SUFIENTE NAPIRCI SI RIME CA SA AJUNG SA MA COMPROMIT PRIN INSCRIEREA INTR-UN BAROU DE CLOVNI,ASOCIERE CARE MI-A PATAT GRAV REPUTATIA DE JURIST.CIT DESPRE PITESTI EU NU AM FUGIT CA UN LAS CI AM PLECAT LA SUCEAVA SA IL INTIMPIN CU FLORI IN GARA PE DECLANUL BOTA! PACAT CA EL ERA OCUPAT CU URINOTERAPIA.... :lol: :lol: :lol: :-x

# bravo WC CTINE date 1 July 2014 16:26 0

Bravo ****** CTIN, mai ia o teapa si du-te la Tulcea pana nu te prind tiganii pe care i-ai escrocat !!! Si daca tot ai fost deconspirat nu ne mai minti cu avi, avocat trad, ... ! avocat nu vei mai fi niciodata ! 

# daniela date 29 June 2014 16:40 +4

De ce nu facem cu totii o petitie la cel mai inalt for prin care , o data pt totdeauna , sa ni se stabileasca / recunoasca statutul de avocat cu drepturi depline. In felul acesta nu-si vor mai bate joc de noi toate proastele si analfabetele de la Adm Financiare care nu vor sa ne inregistreze cu CIF , sau diversele instante. Domnul Bota ar trebui sa se implice mai mult in aceasta problema , pt.ca mi se pare ca noi cei "incepatori " suntem lasati de izbeliste in fata autoritatilor care nu ne recunosc. De ce nu se incearca o fuziune cu traditionalii ca sa nu mai fie probleme, o negociere nu ar strica nimanui. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca traditionalii nu vor fi NICIODATA scosi din piata deoarece sunt multi si sistemul juridic s-ar da peste cap. Asa ca decat o lupta inutila, in defavoarea noastra celor putini,...mai bine o intelegere in favoarea ambelor parti. Sa lasati orgoliile la o parte si sa faceti ceva in sprijinul celor care platesc taxele.

# Vieri date 29 June 2014 17:10 +2

Daca e asa cum spuneti voi, se confirma, inca o data, faptul ca Romania e o tara bananiera. Toate institutiile publice sunt infestate cu impostori analfabeti si corupti. Foarte bine, daca jegurile penale de la adminmistratiile financiare nu vor sa incaseze impozitul pe care voi, ca cetateni onesti, vreti sa-l platiti, nu-l mai platiti si, intrucat nu aveti nicio vina, vedeti-va de treaba, in sensul exercitarii profesiei de avocat.

# hahaha date 30 June 2014 11:47 -1

I se falfaie lui Bota ca ai probleme. Vorbeste cu el personal, il gasesti la ora pranzului ori la Spring Time pe Academiei, ori la Piza Hut la Universitate, ori la restaurantul MAI. E vegetarian dar sa ai bani la tine. Mereu cauta prieteni care sa-i plateasca masa, el niciodata nu plateste. Mare om, mare caracter !

# WC Constantin date 30 June 2014 12:04 -1

Ăi, ****** C-tin, mai esti prieten cu avi, Iorgulescu ? O sa fiti oricum impreuna !

# DOREL date 1 July 2014 15:02 -1

BUN, DE MINCAT AM INTELES CA ******LICA MANINCA GRATIS ESCROCIND PE CINE PRINDE PRIN PREAJMA SA-I PLATEASCA MASA DAR DE BAUT....CE BEA OMUL ASTA?? AM AUZIT CA BEA ******  DE LA O OARECARE INDIVIDA CLAUDIA!! PAI ******LE E GRATUIT SA INTELEG, NU? IN CAZUL ASTA FACEM ROST DE O DAMIGEANA DE ****** CA SA AIBA OMUL CE BEA!!

# oarecare date 1 July 2014 15:18 0

Sincer, nu stiu ce bea un vegetarian, dar sa nu subestimam minunile stiintei, o fi decoperit un ******p vegetarian ? Cred ca celalat nu e vegetarian ( desi nu o cunosc pe Claudia ). Chiar, daca bei zeama de urzici, faci ****** vegetarian ?

# avi oarecare date 1 July 2014 15:29 0

:lol:i-ar fi greu romului BOTA  sa bea ****** vegetarian cind el este abonat doar la produse traditionale.Ceea ce este si mai ridicol este ca noi doi ne cunoastem inca de cind avea sediul fictivei sale asociatii la et 1 al unei cladiri de linga ICCJ locatie obtinuta prin mijloace deosebit de dolosive de catre TEODOR MARIES.INTRE EVAZIUNI FISCALE,INSELACIUNI GROSOLANE APLICATE TOCMAI CELOR CARE SPERAU CA UN IMPOSTOR LE VA CONFORMA NEPUTINTA SI VIZITA LA DIVERSE FOTOMODELE SI MANECHINE CARE RIDEAU CU LACRIMI DE PERFORMATELE COCOTEI VOPSITE,CIND OARE DL DR IN DREPT POMPILICA MAI ARE SI TIMP SA SCRIE PE LUJU? ADEVARATUL AVI ,FIE EL SI RETINUT SI IN 2 ORE ELIBERAT DE LA PITESTI ARE O SINGURA REPLICA UNUI ASEMNEA IMPOCHIMEN :-"as faire foutre a la vache- DAR LA ORASTIE,RESPECTIV su gamo to spiti, ti mana kai to theo

# WC C-TIN cocosatu fara dinti date 1 July 2014 15:45 0

****** Ctin cocosatu fara dinti, nu ai scapare, nici tu nici complicele tau Iorgulescu! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# cocota vopsita bota date 1 July 2014 15:54 0

:lol: ma intreb cine este mai agramat ****** CONSTANTIN CARE INCA NU A INVATAT SA SCRIE CIT DE CIT COERENT,FOSTUL SAU DECAN CARE VINEAZA GRESELI DE TEHNOREDACTARE DAR SINGURELE SALE INFATISARI IN INSTANTA SINT CELE IN CARE COMPARE IN CALITATE D EINCULPAT SAU IORGULESCU CARE CU TOATE DEFECTELE SALE SE ABTINE SI S-A ABTINUT SA SAVUREZE SECRETIILE DNE CLAUDIA/ABERATIILE UNOR IMPOSTORI JALNICI PRECUM AURELIAN RADULESCU-CEL CARE IL ASTEAPTA SI ACUM PE COMPLICELE SAU LA LOCUL UNDE LI SE CUVINE ACESTOR NEMERNICI :sigh:

# WC Ctin date 1 July 2014 16:20 0

****** Ctin, cocosatu fara dinti, tu esti singurul analfabet de pe site-ul asta: ,,CIT DE CIT,, ,,VINEAZA,, ,,CALITATE D EINCULPAT,, ,, DNE CLAUDIA,, !!! Bă, cocosatule, chiar nu intelegi ca nu ai ce cauta pe site-ul asta ? nici tu nici tovarasul Iorgulescu pe care l-ai tradat la Pitesti! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# Lobotomiei 2 ANI DE INCHISOARE ! date 1 July 2014 17:23 0

Lobotomiei 2 ANI DE INCHISOARE ! http://portal.just.ro/180/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=18000000000119177&id_inst=180 Ora estimata: 9:00 Complet: Completul de judecată nr. 1 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 60 alin. 6 din Legea nr. 51/1995 republicată, cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.P.P. din 1969 şi art.5 C.P.P. condamnă inculpatul BOTOMEI VASILE, la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare.  Interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a şi b C.P. de la 1969, pe durata şi în condiţiile prev. de art. 71 alin. 2 C.P. de la 1969. În temeiul art. 861C.P. de la 1969 suspendă executarea pedepsei sub supraveghere, pe o durată de 5 (cinci) ani, termen de încercare stabilit în condiţiile art. 862 C.P. de la 1969.  Document: Hotarâre    01.07.2014

# SARACU BOTOMIEI date 1 July 2014 17:24 0

SARACU BOTOMIEI, cat s-a bucurat el ca l-a arestat pe primarul Stavarache !

# POLO.NICU date 1 July 2014 18:37 0

Cum il mai facea el pe Bota puscarias...ce mai zici Botomei...

# POLO.NICU date 1 July 2014 15:45 0

...da ce discutii juridice purtati...nu va doare intelighentia pacalicilor?

# vikkktor date 29 June 2014 17:23 +5

Bravo colegului Anghelus, este inadmisibil sa obligi sa se plateasca taxe, care pe timp de criza s-au si marit, iar de aceste fonduri sa dispui dupa bunul plac prin proiecte faraonice din care initiatorii isi trag bani dupa metodele cunoscute. Florea se pare ca vrea sa candideze cu prea-fericitul, la construirea unui sediu inutil care sa rivalizeze cu Catedrala Mantuirii. Florea prea-penalul asa cum a facut cu hotelul de la Eforie, falimentar, vrea sa fure banii din fondurile de pensii. Dar, e o problema totusi cu abuzul in serviciu, ,,prea-penalul,, Florea Gh si gasca, nu sunt functionari publici, deci nu prea vad cum se incadreaza la abuz in serviciu??

# avocat BB 53 date 30 June 2014 11:21 +2

Pai daca sutin ca sunt de interes public ar fi abuz, dar traditionalii nu sunt nici "cal nici magar' nici ei nu stiu ce sunt, de fapt sunt o entitate juridica TOLERATA , intrucat nu au acte de infiintare . Dar ptr. gestiune frauduroasa poate fi cercetat si inselaciune?  

# vikkktor date 30 June 2014 20:53 0

sunt de ,,interes public,, exista hotarari in sensul asta si actele lor pot fi asimilate cu acte emise de autoritatea publica in sensul ca le ataci in contencios, dar, nu sunt functionari publici sa cada sub incidenta abuzului in serviciu...gestiunea frauduloasa sau inselaciunea in speta cu hotelul sau altele de genul, nu cred ca merge pt ca sigur au votul forului de conducere, care e acolo pe baza de vot al supusilor, adica al barourilor si al avocatilor membrii...poate inselaciune, ca au luat niste bani lunar, neavand suport, in sensul ca daca nu au acte constitutive cf legii, cum se spune, atunci au inselat pe membrii avocati, creand impresia legitimitatii si luand cotizatiile...

# awa date 30 June 2014 17:46 0

V-ati  trezit?Cu o floare nu se face primavara!!! ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

# cetateanul vigilent date 18 February 2015 09:02 0

UNBR Florea functioneza ilegal, dar aceasta mafie legala este sprijinita de CSM si MJ din Romania. Ne trebuie un Jihadist si pentru aceste doua institutii ale statului roman.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva