16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BATAIA DIN CAMPANIE – Daniel Constantin, presedintele PNL Teleorman, cere demiterea imediata a inspectorului general adjunct bataus: "Trebuia sa fie retras de pe liste"

Scris de: L.J. | pdf | print

6 June 2024 16:33
Vizualizari: 1056

In urma cu cateva zile, la banchetul de la finalul clasei a 12-a organizat de Colegiul National ,,Unirea’’ Turnu Magurele, a avut loc un incident socant care a atras atentia intregii comunitati. Razvan Vasile, inspector general adjunct si profesor, s-a luat la bataie cu un elev. Potrivit unei publicatii locale, acesta a recunoscut ca a lovit un elev, motivand ca era de la alta scoala si nu avea ce cauta la eveniment. Aceeasi publicatie citeaza martorii care spun ca primul pumn a fost dat de Razvan Vasile.Razvan Vasile este cunoscut si pentru pozitia sa politica, fiind in prezent consilier local PSD in Turnu Magurele si pe locul 7 pe lista de consilieri judeteni PSD. Cu toate acestea, pana in prezent, conducerea partidului pe care il reprezinta nu a oferit nicio reactie oficiala in legatura cu incidentul.


Astazi, la sediul de campanie PNL Alexandria, a avut loc o conferinta de presa la care a fost invitat Sorin Cimpeanu, fost ministru al Educatiei. In cadrul conferintei, Cimpeanu a subliniat importanta tratarii cu maxima seriozitate a unor astfel de cazuri, reamintind un incident similar din timpul mandatului sau. Atunci, Cimpeanu a intervenit personal pentru demiterea unui cadru didactic implicat intr-un scandal, sugerand ca demiterea ar fi o solutie adecvata si in situatia actuala.


Daniel Constantin, presedintele PNL Teleorman, a mers mai departe, cerand in mod explicit demiterea lui Razvan Vasile din toate functiile detinute, atat pe plan educational, cat si politic. "Cred ca este o situatie grava care trebuie tratata cu mare atentie atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere politic. Sunt convins ca din punct de vedere profesional, inspectorul general de la Teleorman va lua masuri, cel putin va face o cercetare. In egala masura astept un punct de vedere si de la presedintele Partidului Social Democrat Teleorman, presedintele Consiliului Judetean, daca este de acord cu astfel de abordare. Mai mult decat atat, pentru ca este candidat la Consiliul Judetean din partea PSD, pe locul 7. Eu cred ca pana la momentul acesta trebuia sa fie retras de pe liste. Aceasta este atitudinea daca nu agream o astfel de abordare. Nu poti sa raspunzi pentru toti cei care sunt pe lista, dar in momentul in care vezi o astfel de actiune, cred ca trebuie sa reactionezi imediat daca doresti progresul.’’, a declarat Constantin.


Redam in continuare conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Alexandria:Comandat de Partidul National Liberal – Filiala Teleorman

CMF 21240015

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva