29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BECALI ACUZA DIN SPATELE GRATIILOR – Latifundiarul a depus la Parchetul Tribunalului Constanta plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva medicului Mihai Onciu, seful Serviciului Judetean Constanta, care a sustinut ca are dubii asupra afectiunilor lui Gigi Becali: "Mentiunile facute sunt simple speculatii ce tind sa ma priveze de un drept legitim" (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

23 February 2014 11:39
Vizualizari: 10058

Lumeajustitiei.ro a prezentat in urma cu doua zile Raportul de expertiza medico-legala intocmit de conf.dr. Marius Popa, pe care Gigi Becali l-a inaintat Tribunalului Constanta odata cu cererea de intrerupere a executarii pedepsei, pentru a fi supus unei interventii neurochirurgicale, ca urmare a diagnosticului pus de medicii specialisti. Dupa cum se stie, desi trei medici de renume au stabilit ca latifundiarul trebuie operat de urgenta, existand riscul paraliziei, a existat totusi un doctor care si-a exprimat dubiul cu privire la existenta afectiunilor constatate de colegii sai, si a recomandat avizarea Raportului la Comisia de Avizare si Control.


Este vorba despre medicul primar legist Mihai Onciu (foto stanga), seful Serviciului Judetean de Medicina Legala Constanta, care a specificat in adresa de inaintare a Raportului de expertiza medico-legala ca este "incert" stadiul morfo-clinic al herniei de disc C5-C6 cu care Becali a fost diagnosticat, sugerand ca ar fi unul mai putin grav, exprimandu-si totodata indoiala si cu privire la necesitatea unei interventii chirurgicale de urgenta.

Iata ce specifica medicul Mihai Onciu in adresa transmisa Tribunalului Constanta, alaturat Raportul de expertiza medico-legala: "Apreciz ca, efectuata in prezent, interventia chirurgicala ar avea un rol preventiv (evitarea instalarii semnelor neurologice obiective) si nu unul curativ (disparitia semnelor neurologice si a pericolului instalarii sindromului de compresiune radiculo-medulara)".

Ca urmare a acestor mentiuni din cuprinsul adresei inaintate Tribunalului Constanta, detinutul Gigi Becali, prin avocatul sau Maria Vasii, a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in atentia prim-procurorului Valentin Gigi Stefan, prin care solicita cercetarea medicului Mihai Onciu sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu si abuz in serviciu in forma agravata.

Gigi Becali a subliniat in plangerea penala, depusa in data de 19 februarie 2014, ca seful Serviciului Judetean Judetean de Medicina Legala Constanta, Mihai Onciu, si-a depasit atributiile legale atunci cand a facut precizari si mentiuni legate de cazul sau, intrand peste competenta medicilor legisti desemnati de instanta pentru efectuarea raportului medico-legal. In plangere se precizeaza ca singurele persoane indreptatite sa rapunda la obiectivele stabilite pentru expertiza medico-legala sunt Conf. Dr. Marius Popa – medic primar legist la Serviciu Judetean de Medicina Legala Constanta si Dr. Gabriela Stan. Medic specialist din cadrul Pen. Poarta Alba. De altfel, dreptul de a cere avizarea raportului medico-legal fiind recunoscut de lege numai pe seama organelor judiciare.

Mai mult, in plangerea penala inaintata prim-procurorului Valentin Gigi Stefan, se evidentiaza ca din actele medicale si medico-legale rezulta ca exista unanimitate in ceea ce priveste necesitatea efectuarii unei interventii chirurgicale, atat medicul Alexandru Vlad Ciurea - sef disciplina Neurochirurgie UMF Bucuresti, cat si dr. M. Schmidt – sef sectie de Ortopedie si Chirurgie a Coloanei din cadrul Orthopaedische Praxisklinik Munchen-Schwabing si dr. H.B. Davidescu – medic primar neurochirurg la Spitalul Constanta, stabilind ca Gigi Becali sufera de o afectiune grava, care nu poate fi tratata in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor si care face imposibila executarea pedespei, daca nu se efectueaza interventia neurochirurgicala.

Or, in aceste conditi, sugerarea de catre medicul Mihai Onciu de avizare a unui raport medico-legal nu este justificata, intrucat in Raport nu exista opinii contradictorii, ci unanimitate.

Prezentam in continuare pasaje din plangerea penala a lui Gigi Becali impotriva medicului Mihai Onciu:

"Se observa ca Medicul primar legist Mihai Onciu, Seful Serviciului Judetean de Medicina Legala Constanta, in adresa de inaintare a Raportului a exprimat un dubiu cu privire la existenta afectiunii constatate de catre medicii legisti desemnati sa identifice boala de care sufar, si a recomandat Avizarea Raportului la Comisia de Avizare si Control.

Va solicit sa observati ca atat mentiunile din cuprinsul adresei de inaintare cat si recomandarea de avizare sunt demersuri ilegale pe care le face seful serviciului, Dr. Mihai Onciu.

Va solicit sa observati ca potrivit competentelor date de legea in materie, singurele persoane indreptatite sa rapunda la obiectivele stabilite pentru expertiza medico-legala sunt Conf. Dr. Marius Popa – medic primar legist la Serviciu Judetean de Medicina Legala Constanta si Dr. Gabriela Stan. Medic specialist din cadrul Pen. Poarta Alba.

Dreptul de a cere avizarea raportului medico-legal este recunoscut de lege numai pe seama organelor judiciare, respectiv instantei de judecata, in prezenta cauza.

Seful Serviciului nu detine potrivit legii aceasta competenta legala, de a solicita avizarea unui raport medico-legal;

Avizarea unui raport medico-legal este permis de lege a fi ceruta numai in situatia in care exista opinii contradictorii in cuprinsul raportul de expertiza medico-legala.

In Raportul medico-legal de la dosarul cauzei nu exista opinii contradictorii, exista unanimitate.

Unanimitatea se observa in concluzii – in sensul de a se constata urmatoarele:

-sufar de o afectiune grava ce necesita interventie neurochirurgicala;

-afectiunea nu poate fi tratata in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor;

-boala face imposibila executarea, daca nu se efectueaza interventia neurochirurgicala recomandata de medicul de specialitate.

Raportat la aceste aspecte va solicit sa constatati ca mentiunile facute de catre dl dr Mihai Onciu cuprinse in adresa de inaintare a Raportului de Expertiza medico legala sunt simple speculatii ce tind sa ma priveze de un drept legitim-acela de a beneficia de intreruperea executarii pedepsei in vederea efectuarii interventiei chirurgicale".

*Cititi aici integral Plangerea penala a lui Gigi Becali impotriva medicului primar legist Mihai Onciu, seful Serviciului Judetean de Medicina Legala Constanta

*Cititi aici adresa transmisa Tribunalului Constanta de medicul legist Mihai Onciu

Comentarii

# TITULESCU date 23 February 2014 12:34 +1

LA MEDICINA LEGALA ANGAJARILE SUNT TOT CA LA A.S.F. SI LA ORICE INSTITUTIE DE STAT DIN ROMANIA, BECALI NU ARE NICIO SANSA CU PLANGEREA ASTA NICI IN ROMANIA NICI LA INSTANTA ACEEA SERIOASA C.E.D.O. UNDE JUDECATOR ESTE IULIA MOTOC FAPT CE SPUNE TOTUL DESPRE C.E.D.O. Daca e ordin sa stea la inchisoare ,nu mai e nici bolnav,nu are nevoie de operatie si se comporta cu el de parca ar fi fost criminal in serie. Sa vorbim despre cat civil stiu judecatorii din penal ,fiindca daca nu sti civil ,civilul iti poate parea penal , in drept civilul este baza fara a-l sti trimiti oameni nevinovati la inchisoare fiindca ,,pretul\'\' iti pare ceva penal. RASPUNDERE PENTRU MAGISTRATI PRIN FORMAREA UNEI INSTITUTII NOI ALCATUITE DIN PROFESIONITI CU VECHIME DE PESTE 25 DE ANI SI DIN ACEA INSTITUIE DOAR 1/3 SA FIE MAGISTRATI ALTFEL ABUZUL SI ACTUL DE JUSTITIE RAMAN DESEORI SINONIME.

# obiectiva date 23 February 2014 12:49 -6

bravo, gigi, nu te lasa doborat de reptilieni !!!! in dubio pro reo !!!

# unul din lumea cea mare date 23 February 2014 12:58 0

pentru obiectiva//eu cred ca are mai multe sanse cu citeva blesteme din sf ghe cu sabia,ticluite bine de madame vasii.ce zici behehe ajuta?eu cred ca da!!!! as mai avea o idee sa/ti faca vasii o cerere de pelerinaj la maglavit(cuvint de cod 3 hrs flight test in one engine)

# obiectiva date 23 February 2014 13:01 -2

cu blestemele sansele cresc pana la 100% !!!! garantez eu !  

# Raluca date 23 February 2014 12:58 +6

Alta greseala flagranta a analfabetului mioritic .Cap are, minte nu-i mai trebuie. Cred ca tine capul pe umeri ca sa nu-i ploua in gat.

# mitru date 23 February 2014 13:49 -6

Ralucutzo fa! cand te apuca dorul de scris prostii foloseste minimul de celule nervoase de mai sunt valide prin sublima-ti tartacuta. Cand trei somitati medicale in domeniu spun ce spun se trezeste ilustrul \"neica nimeni\" si nepot al Stafidei Stavrositu sa-si exprime dubiile intr-un domeniu in care se cam recunoaste ca habarnist. Parca s-au mai autodeclarat ca mari specialisti in ale mediciinii doi \"hiperpriceputi neurochirurgi\" procurori din DNA si au lasat schilod o mare somitate medicala. Acum cand au dat de dracul si risca sa plateasca bani grei o dau din colt in colt. Ce poti face? prostia, slugarnicia si incompetenta se platesc. Asta ii doresc si acestui specimen pretins doctor legist, in fond un simplu autosier Il aud si pe temutul inchizitor Papici scheunand din out cand i se cer 1 500 000 euroi pentru prostie si slugarnicie. C\'asa-i in viata.

# Raluca date 23 February 2014 13:59 +4

Fa sa-i spui dragii de ******, nu mie , deoarece in loc sa te arunce in W.C. ti-a dat sa ****** si asa ai ajuns sa te exprimi exact cum te-a invatat draga de ******.Esti frustrat, baiatas, esti frustrat rau.Du-te la prima sectie / post de politie si fa-ti auto-denunt pentru abuz de prostie.

# observayor date 23 February 2014 17:35 +5

Si daca banu-i ochiul dracului ? Adica , daca cumva dr.Onciu spune adevarul si celelalte rapoarte medicale sunt facatura ? Zicem si noi asa , ca la cat se contorsiona \"domnul ( ?! ) \" Becali pe la paranghelii parca nu prea arata de hernie de disc de 20 de ani ???

# Cuvantul era SUGI , nu inteleg cenzura practicata aiurea date 23 February 2014 14:03 0

!!!!!!!!!!!!!

# franc date 23 February 2014 14:40 +2

La acest articol nu am decat o singura concluzie: un medic simplu rezista la banii lui Becali si la linsajul presei. Felicitari domnule doctor pentru probitatea profesionala de care dati dovada! Logica acestor remarci este simpla: cei trei doctori emeriti, chiar daca nu au luat bani (greu de crezut la ce cunoastem cu totii in sistemul medical romanesc si in stilul de viata a lui Becali, dar sa acceptam) au dat un diagnostic cu recomandarea operatiei, ca sa nu isi ridice in cap media favorabila in majoritate lui Becali si deoarece oricum operatia nu are ce prejudiciu sa-i aduca pacientului. Medicul Mihai Onciul nu avea de la cine sa primeasca bani pentru a-si emite diagnosticul nefavorabil lui Becali, plus ca risca, ceea ce se intampla, linsajul presei. Cu toate acestea, si-a prezentat opinia profesionala, cand atat de comod era sa se ralieze opiniilor celorlalti trei medici. De aceea il cred pe el si il felicit.

# obiectiva date 23 February 2014 15:17 -5

@franc.....curaj zici ?? curaj era ca medicul sa infrunte SS nu linsajul media.......de aceea nu il cred si nici nu am de ce sa il felicit !

# eu stiu ma Gigi ! date 23 February 2014 16:05 +2

Un Tribunal si o Curte de Apel, desi aveau 24 poze la dosar, nu au vazut o lucrare edificata pe 1200 mp. Li s-a solicitat chiar o cercetare la fata locului. Asss! E irelevanta domnu\'! Acelasi Tribunal si o Judecatorie de dedesupt au costatat ca poti ramane insarcinata si cu ejaculare extravaginala (mai precis pe ciorap), confirmata si de catre mama minorului ce dorea sa ii stabileasca paternitatea ... Cum iti spuneam, draga Gigi, eu stiu?

# obiectiva date 23 February 2014 19:53 -3

gata, am clarificat problema si cu dr. MIHAI ONCIU.....procesoman si el, membru UNPR......e omul lui OPREA .......

# obiectiva date 23 February 2014 20:03 -2

nevasta-sa,carmen, e membru PSD .......TOTUL E POLITICA IN TARA ASTA A DRACULUI !!!!!!!!!  CE MEDICINA PRACTICA NENEA ASTA, DACA FACE POLITICA SI EL SI NEVASTA-SA ???? Nu în ultimul rând, Laura Onciu, fiica lui Carmen, consilier local PSD, şi a lui Mihai, medic legist, a obţinut la bacalaureat media 9,45, cea mai mare dintre cele ale colegilor săi de la Liceul Internaţional de Informatică. Tânăra a primit următoarele note: română – 8,85, matematică – 9,50, biologie – 10.00.

# obiectiva date 23 February 2014 20:08 -2

PSD-ista Carmen Onciu nu are o carieră îndelungată de consilier local. A fost primită în rândul celor care iau decizii pentru... binele municipiului în ianuarie 2009, înlocuindu-l pe proaspăt numitul, la acea dată, ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi. Nu se ştiau foste multe informaţii despre ea, însă numele Onciu avea rezonanţă. Soţul său, Mihai, a fost, pentru scurtă vreme, şeful serviciului de Medicină Legală. Şefia s-a dus, asemenea căsătoriei dintre cei doi. Carmen Onciu spune că s-a despărţit de cel cu care are doi copii, Eric şi Laura, din „2005 sau 2006\". Nu pare să mai ştie cu exactitate. Prima declaraţie de avere a consilierului local Carmen Onciu a fost semnată pe 10 februarie 2009. Social-democrata nota un teren extravilan în Constanţa, de 808 mp dobândit prin contract de vânzare-cumpărare în 2008, un apartament de 75 mp, cumpărat împreună cu fostul soţ în 2005 şi un altul, de 208 mp, dobândit în 2008. De data aceasta, pe cont propriu. Poate cel mai surprinzător aspect 

# obiectiva date 23 February 2014 20:09 0

Comorile familiei Carmen Onciu declară că are bijuuri în valoare de 140.000 de euro, dobândite în perioada 1981 - 2009. Cum aşa?!, ne vom întreba, firesc. „Părinţii mei au lucrat în Maroc pe vremea lui Ceauşescu. Au fost cooperanţi, profesori de matematică. Au stat acolo cinci ani şi, pentru că nu aveau casă, noi locuind cu bunicii, au investit în bijuterii. Au adus de acolo tot felul de bijuterii, unele cu pietre preţioase, altele cu semipreţioase sau cu perle. Sunt piese rare, aduse în anii `80, aşa că am avut mereu multe bijuterii. Însă, recunosc că mi-am îmbogăţit şi eu după aceea, colecţia\", spune Carmen Onciu. Social-democrata mai notează în declaraţia de avere un cont curent deschis la ING în 2007 de 22.000 de euro şi un fond de pensii în valoare de 48.000 de lei, la Interamerican. La capitolul datorii intră un credit de 165.000 de euro la ING Bank, contractat în 2008. 

# obiectiva date 23 February 2014 20:13 -1

Farmacista afaceristă Membru al Colegiului medicilor, al patronatului farmaciştilor şi al Asociaţiei Medicale Antiaging, Carmen Onciu nu s-a ferit nici de afaceri. Este implicată în două societăţi: SC Medaesthetic Center SRL (împreună cu Mirela Anastase) şi în SC Child Travel Agency (alături de Aneta Toader, mama sa). Monitorul Oficial 3276 din 2004 ne arată că Onciu a preluat părţile sociale ale Rofarm de la Emilia Ghiţă şi Vasilica Stavian. La acest business a renunţat, însă, la începuturile acestui an: „Am dat firma de la 1 ianuarie 2010\". Ultima înregistrare la Registrul Comerţului pentru Rofarm a fost făcută pe 5 ianuarie a.c., şi ne arată că, mai nou, firma îl are ca unic asociat pe Ion Gică. În SC Medaesthetic Center, Carmen Onciu a intrat în noiembrie 2008. Monitorul Oficial 00620 din 2009 ne prezintă Hotărârea asociaţilor nr. 1 din 25 noiembrie 2008, prin care Onciu a preluat părţile sociale ale firmei de la Eshagh Mokhtari şi Shekari Soheila.

# obiectiva date 23 February 2014 20:11 0

iata preacinstita fam. a dr ONCIU MIHAI, care e sarac lipit pamantului !!!!!!!!!! SECURISTILOR..........macar BECALI nu a fost securist si nu a turnat pe nimeni...........el NU a distrus viata NIMANUI ! o sa va trazneasca Dumnezeu !

# STITI CE-A FACUT CIOBANU CU GULERU ? date 23 February 2014 21:07 +3

STITI CE-A FACUT CIOBANU CU GULERU ? Ce-a facut Ciobanu din pepera cand a auzit ca nu-l lasa sa fuga in strainatate? A urlat , a injurat, a scos gulerul din dulap ,(ca el il poarta doar la tribunal) l-a aruncat , l-a trantit de peretii celulei, a amenintat ca renunta la toti avocatii, s-a luptat cu colegul de celula ,care incerca sa-l domoleasca ,s-au trantit pe jos au venit gardienii ,s-a luptat si cu ei , i-a injurat ,i-a suipat , a dat un spectacol de nota 10 ,a fost filmat pe ascuns ,va aparea pe net .

# cristian date 23 February 2014 21:07 +1

@obiectiva (!?): Ai sapat mult ca sa afli atatea amanunte despre toata familia Onciu? Nu ai demonstrat nimic, decat faptul ca oamenii astia traiesc si ei in timpurile de azi. Urata meserie ai! Au ajuns banii blestemati ai lui Becali si la tine? Tie chiar ti-e teama de Dumnezeu si de judecata lui sau doar folosesti limbajul lui Becali, cand blestemi ca o fanatica dezaxata.

# obiectiva date 23 February 2014 21:14 0

NU, nu am sapat deloc....am descoperit intamplator, pur intamplator.....oricum, cand bagi politica in medicina si justitie, NU mai ai nici medicina , nici justitie....ai doar politica care se stie ca e prostituata.........jegoasa !

# obiectiva date 23 February 2014 22:19 0

@cristian, nu am blestemat eu in numele lui becali,  ....am avertizat DOAR......o sa va trazneasca Dumnezeu !....deci, NU sunt fanatica dezaxata dar tu, cu siguranta, esti un securist dezaxat......hipersimturile mele imi spun ca te-am depistat si ma apropii din ce in ce mai mult de tine.........

# cristian date 24 February 2014 22:01 +1

@obiectiva: Daca vrei sa ma hipersimti, ia-mi-o, \"pur intamplator\", dans la bouche. Si invata sa scrii romaneste, analfabeto!

# obiectiva date 24 February 2014 22:04 -1

crizatule, NU cred ca te risti ! am ce lua sau ai un butonas, scarba ? spune unde este greseala de limba romana.......

# obiectiva date 24 February 2014 22:06 0

cretinule, inainte de a mai face propuneri indecente, ia urmareste tu, pentru avertizare, filmul Lazarus Papers....sa vezi ce patesc butonasii..............

# FELICITARI DOMNULUI DOCTOR LEGIST MIHAI ONCIU date 23 February 2014 21:16 +5

FELICITARI DOMNULUI DOCTOR LEGIST MIHAI ONCIU MAI NASTE TARA ASTA OAMENI ! I FELICITARI DOMNULUI DOCTOR LEGIST MIHAI ONCIU pentru ca NU SI-A BATUT JOC DE MESERIE ! A ARATAT CA ESTE UN PROFESIONIST ADEVARAT ! Ar fi fost de rasul lumii sa accepte facatura ! Aviz pentru medicii tineri : NU VA BATETI JOC DE MESERIE , CA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU INTRATI LA PUSCARIE ! Dupa ce ati facut primul comprmis NU MAI SUNTETI OAMENI ,VETI FII SANATJATI ,NU VETI DORMI NOAPTE , VA VA FI RUSINE DE VOI Inca o data FELICITARI DOMNULUI DOCTOR LEGIST MIHAI ONCIU.

# io\' date 23 February 2014 22:01 -1

Zdreanta sa stea acolo mult si bine. Se vorbeste mult despre cazurile de paralizie la operatiile efectuate in tara.Or fi , nu zic nu ! Dar in aceeasi masura ar trebui sa se vorbeasca si de operatiile de hernie de disc REUSITE efectuate in tara. Oricum , chiar si cu alte cohorte de avocati , daca Becali va fi operat cu succes in tara pana la sfarsitul pedepsei-la care se adauga bineinteles si eventuala intrerupere-nu mai pupa nici macar o invoire.Raman foarte multe multe semne de intrebare la dorinta lui de a i se permite sa mearga in strainatate . Oare de ce ?!

# obiectiva date 23 February 2014 22:20 +2

ce esti rau, mai io ??? eu chiar ma plictisesc fara becali pe micile ecrane.....nu ma mai amuza nimic , cum ma amuza el....e simpatic foc, din pacate, va iesi alt om din puscarie........nici nu mai privesc la TV......

# Apel catre KODRUTA KOVESI: DESTRUCTURATI MAFIA MEDICALA! date 23 February 2014 22:29 -1

Apel catre KODRUTA KOVESI: DESTRUCTURATI MAFIA MEDICALA!Adica:Infractorii cu foarte multi bani sau foarte influienti SCAPA DE PUSCARIE PRIN METODA INFAILIBILA: METODA MEDICALA : se dau bolnavi , joaca teatru ieftin, niste medici SPAGARI LE PUN DIAGNOSTICE FALSE SAU EXAGERATE CA AU 100 DE BOLI..LE FAC OPERATII FALSE (ADICA cresteze pielea si apoi s-o coase la loc ) si judcatorii n-au ce face ! TREBUIE DESTRUCTURATA DE URGENTA ACEASTA MAFIE ! Va dau cateva exemple: sotul doamnei Gampeanu are atatea boli incat ar fi murit de 50 de ori pana acum iAR PE ACELE DIAGNOSTICE A LUAT PENSIE , , Micolescu de la arges, face infarct LA COMANDA CAND ESTE DUS LA PARCHET. Niste medici CORUPTI i-au facut operatie pe cord deschis LA MINUT ,ZIC CA I-AU OPRIT INIMA , OPERATIA A REUSIT ASA DE BINE CA PESTE DOUA ORE BOLNAVUL MERGE PRIN SALON , FACEA GLUME ,LE CIUPEA PE ASISTENTE DE K….

# Apel catre KODRUTA KOVESI: DESTRUCTURATI MAFIA MEDICALA! date 23 February 2014 22:30 -1

ALTE EXEMPLE DE ACTIUNI ALE MAFIEI MEDICALE: Mascariciul baron de la PLOIESTI S-A DUS CU PERFUZIILE PUSE IN SALA DE JUDECATA ,A JUDECAT TEATRU ,SI A SCAPAT DE AREST! HAISAN A FOST OPERAT DE CANCER IN ULTIMUL STADIU, va amintiti ce teatru juca ? el plesnea de sanatate, (un bolnav de cancer e slab si vanat la fata ) a scapat ,a fugit SI DUPA CE A TRECUT GRANITA a inviat ! Bombonel s-a sinucis cu sos de rosii.A JUCAT TEATRU …n-avea nici o zgarietura probabil ca glontul care i-a intrat pe kar a trecut prin inima de doua ori inainte si inapoi ,prin plamni ,ficat si pancreas ..si apoi a iesit tot pe kar …ca alta gaura n-a lasat, iar un doctor spagar i-a crestat pielea ca sa aiba pe unde intra si iesii glontul si l-a salvat! APEL DE IMPORTANTA NATIONALA CATRE DNA SI CATRE KODRUTA KOVESI : ANIHILATI MAFIA MEDICALA !

# obiectiva date 23 February 2014 22:31 +2

o intrebare pentru toti ~justitiarii~ lu baSSescu care il ataca pe bietul om, deja CONDAMNAT.....acum se vede, si la moarte ! DINU PATRICIU era mai putin infractor decat becali sau decat voiculescu ?? pe el DE CE nu l-ati judecat si condamnat si l=ati lasat sa plece sa se stabileasca in UK ?????? voi aveti minte si memorie scurta, eu NU !

# acum ai dreptate date 23 February 2014 23:01 +2

Sincer eu ma voi imbata cand ii voi vedea si pe ceillti doi mari infractori in puscarie ! Da-le doamne 200 de ani pentru cat rau au facut acestei tari !

# FELICITARI DOMNULUI DOCTOR LEGIST MIHAI ONCIU. date 23 February 2014 23:26 0

FELICITARI DOMNULUI DOCTOR LEGIST MIHAI ONCIU. L-as plasa pe acest doctor in RANDUL EROILOR CONTEMPORANI ! Veti zica ca n-a facut mare lucru .Ca si-a facut doar meseria ! DAR DESPRE ASTA E VORBA :am ajuns intr-un asemenea stadiu de degradare incat UN OM CARE-SI MAI FACE MESERIA CORECT IN ACEASTA TARA ESTE CONSIDERAT EROU ! FELICITARI EROULUI CONTEMPORAN DOCTOR LEGIST MIHAI ONCIU ! De remarcat ca AU INCEPUT DIN CE IN CE MAI MULTI OAMENI SA DEVINA EROI –ADICA SA-SI FACA MESERIA CORECT ! PROCURORI, JUDECATORI…ETC Va multumim voua eroi ai Romaniei moderne ! Va multumesc ca existati si ne dati sperante CA SE MAI POATE TRAI IN ACEASTA TARA !

# obiectiva date 23 February 2014 23:31 -1

mai poti sa inghiti la cat ******t mananci ????  

# obiectiva date 24 February 2014 22:33 -3

BECALI are pe pagina lui de sustinere pe facebook.......peste 111 000 de like uri........INTR- SINGURA SAPTAMANA..........baSSescu a strans cu greu, ca si ponta, cu ajutorul NSA, SRI si STS primul aproape 300 000 de like, o munca de 2 ani de zile, iar al doilea tot atatea, brusc cumparate in ultima saptamana...........ASTA SPUNE CEVA....

# plevna date 8 June 2014 10:50 0

bravo dane fii corect,sa nu-ti fie teama .un consatean de al tau 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva