2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BEST LAWYERS IN ROMANIA 2014-2015 - Casa de Avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a primit 16 recomandari individuale si doua titluri "Avocatul Anului" din partea publicatiei americane "Best Lawyers". Ghidul american si-a desemnat, in premiera, avocatii anului in Romania, conferind inalta distinctie „Avocatul Anului”/”Lawyer of the Year” lui Florentin Tuca si Catalin Baiculescu, pentru expertiza in Drept comercial, respectiv, Fuziuni si Achizitii

Scris de: L.J. | pdf | print

25 June 2014 11:50
Vizualizari: 10027

Cea mai recenta editie a ghidului dedicat Romaniei, lansat marti 24 iunie 2014 de publicatia americana „Best Lawyers”, a nominalizat 112 avocati din Bucuresti in 20 de arii de practica. In premiera pentru Romania, ghidul american a conferit si distinctia „Avocatul Anului”.

Best Lawyers” este publicatia cu cea mai indelungata traditie in inventarierea performerilor in diverse domenii ale dreptului din peste 65 de jurisdictii. Nominalizarile reflecta opiniile membrilor comunitatii juridice, culese in cadrul unui amplu sondaj privind cei mai buni avocati din jurisdictia respectiva.


In total, 112 avocati din Bucuresti au fost inclusi pe lista avocatilor romani de top, cele mai multe recomandari primindu-le Tuca Zbarcea & Asociatii, cu un total de 16 experti evidentiati in peste jumatate din ariile supuse investigatiei. Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a intrunit cele mai multe nominalizari, prin avocatii Florentin Tuca (foto 1), Catalin Baiculescu (foto 2), Cornel Popa si Gabriel Zbarcea. De asemenea, alti 12 parteneri ai firmei au fost recomandati in 13 domenii de practica, in baza voturilor atribuite de confrati in cadrul procesului de nominalizare, si anume: Stefan Damian, Sorin Vladescu, Razvan Gheorghiu-Testa, Ciprian Dragomir, Robert Rosu, Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Raluca Vasilache, Oana Ureche, Dan Borbely, Mihai Dudoiu si Irina Moinescu.

Mai mult, ghidul american si-a desemnat, pentru prima oara, avocatii anului in Romania, conferind inalta distinctie „Avocatul Anului”/”Lawyer of the Year” lui Florentin Tuca si Catalin Baiculescu, pentru expertiza in Drept comercial si, respectiv, Fuziuni si Achizitii. Potrivit reprezentantilor „Best Lawyers”, acest premiu revine unui avocat pentru o singura arie de practica din fiecare comunitate juridica. „Avocatul Anului” a cumulat cel mai mare numar de voturi in domeniul de activitate respectiv, fiind totodata inclus pe lista expertilor recomandati de Best Lawyers. Este pentru prima data cand oferim aceste distinctii in Romania”, a precizat Kristen Greer, Research Manager al ghidului american.

Best Lawyers” 2014-2015 prezinta lista celor mai buni avocati din Romania, care activeaza in 20 domenii de practica, precum si starurile anului in aceste arii. Metodologia utilizata de editorii ”Best Lawyers” confera consistenta si transparenta procesului de evaluare, includerea in ghid facandu-se in functie de numarul de voturi din partea confratilor respondenti.

Comentarii

# TITULESCU date 25 June 2014 14:57 +9

MARE CASA DE AVOCATURA PREMIATA DE AMERICANI ESTI PENTRU CA AI CONTRACTE MULTE,MULTE CU STATUL SI AI LA CASA DE AVOCATURA SI MAI MULTE NEVESTE JUDECATOARE SAU PENTRU CA ARE CASA NISTE PLEDOARI DE LESINA COMPLETUL SI LE DE CATIG DE CAUZA ASA NUMAI CAND II AUDE CE FRUMOS VORBESC ?

# ion date 25 July 2014 14:11 0

comentariu de pigmeu impotent, titulescule .. frustrarea ti-e cat casa, cred si invers proportionala cu barbatia

# BI date 25 June 2014 14:59 -1

Felicitări, domnilor avocați. Mă întreb pe când o astfel de distincție se va acorda și dl.lui Bota Pompiliu de la barourile paralele?

# polo.nicu ala micu date 25 July 2014 15:20 0

:-) Sa-i dea lui Bota pt ce?

# DOREL date 25 June 2014 20:48 +1

DAAAA!!!! DISTINCTIA ,, PIPILICA ESCROCUL PUSCARIAS CARE A SACRIFICAT OAMENII UI PENTRU PARALE,, ASTA E DISTINCTIA CE O MERIA ACEST ORDINAR DE BOTA!!! A......DISTINCTIA E ACORDATA DE  ,, ASOCIATIA PENITENCIARELOR JILAVA &CO,, MAI MARE ESCROC CA BOTA NU AM VAZUT!!! :-x :-x :-x :-x  

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva