30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BICA SI UDREA SE CONTRAZIC – DIICOT: “Alina Bica intelege sa nu comenteze in spatiul public aspecte care tin de viata privata, desfasurate in cadrul efectuarii unui concediu de odihna”. Elena Udrea: “Bica mergea la o intalnire oficiala la Haga”. In loc sa explice cine a platit cazarea la hotelul de 5 stele si cine a suportat toate cheltuielile, sefa DIICOT se plange la CSM pentru apararea reputatiei profesionale

Scris de: L.J. | pdf | print

30 October 2014 19:06
Vizualizari: 11538

A aparut si prima reactie a sefei DIICOT Alina Bica (foto), dupa aparitia pozelor in care aceasta a fost surprinsa la shopping in Paris cu Elena Udrea, protejata lui Basescu, cea al carui nume a aparut in “Dosarul ALRO”, instrumentat chiar de catre DIICOT. Iar reactia Alinei Bica este de-a dreptul uluitoare.

Sefa DIICOT nu a oferit nicio explicatie despre cine a platit cazarea la hotelul de 5 stele, unde potrivit site-urilor de specialitate cea mai ieftina camera costa apropate o mie de euro pe noapte, si nici despre cine a suportat toate cheltuielile cu ocazia vizitei la Paris. Concret, Alina Bica nu a spus daca acestea au fost platite de ea sau nu, pentru a pune punct cat se poate speculatiilor. In schimb, sefa DIICOT cere CSM sa verifice prin Inspectia Judiciara pozele difuzate. Mai mult, Bica cere CSM sa faca verificari si pentru o posibila atingere adusa reputatiei profesionale.


Intr-un comunicat DIICOT, Alina Bica face totusi o referire la vizita de la Paris, sustinand ca se afla in concediu de odihna.

Iata comunicatul DIICOT:

Biroul de presa al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (D.I.I.C.O.T.) este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Procurorul sef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica, intelege sa nu comenteze in spatiul public aspecte care tin de viata privata, desfasurate in cadrul efectuarii unui concediu de odihna.

De altfel, procurorul sef al D.I.I.C.O.T. a solicitat astazi Consiliului Superior al Magistraturii sa declanseze, de indata, – prin Inspectia Judiciara a CSM - verificari privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune in data de 30.10.2014, precum si comentariile efectuate in spatiul public cu acest prilej, de natura a aduce atingere reputatiei profesionale”.

Elena Udrea despre Bica: Alina Bica este o femeie de varsta mea, procuror, pe care o cunosc de 5 ani, am fost colege in Guvernul Romaniei, avem o relatie de amicitie, o relatie buna

Asadar, Alina Bica sustine ca se afla in concediu de odihna. Altceva spune insa colega ei de shopping, protejata lui Basescu, Elena Udrea. Potrivit mai multor publicatii, aceasta a declarat intr-o conferinta de presa ca Alina Bica, cu care ar fi prietena de cinci ani si cu care ar merge la teatru sau la film, se ducea spre Haga, pentru o actiune oficiala, oprindu-se o zi la Paris:

Cealalta, doamna Alina Bica, este o femeie de varsta mea, procuror, pe care o cunosc de 5 ani, am fost colege in Guvernul Romaniei, avem o relatie de amicitie, o relatie buna. Prezenta impreuna era justificata de faptul ca doamna Bica mergea intr-o vizita oficiala la Haga si a si plecat in acel weekend cu trenul la Haga”.

Este evident ca declaratia Elenei Udrea contrazice pozitia Alinei Bica. Era in concediu Bica sau intr-o actiune oficiala? Sau poate ca sefa DIICOT se afla doar o zi in concediu, astfel ca atat ea, cat si Elena Udrea au dreptate.

Comentarii

# goagal date 30 October 2014 19:17 +16

Bica ramane pe pozitie. Ca ii zice lui Blejnar "puiut" si isi plaseaza protejatii, ca face shopping cu Udrea, ea tot sefa va fi. Ba chiar a fost si va fi promovata dupa fiecare isprava. Oare de ce? Ia sa vad daca inteligenta va ajuta.

# BERCEA MONDIAL ;; e manevra lu frații mei.............,, date 30 October 2014 19:50 +8

Procurorul sef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica ,,A FOST ATRASĂ LA COLABORARE ,,de componenți ai structurilor de crimă organizată care operează la nivelul cel mai înalt al statului, care prin acțiunile lor au prejudiciat bugetul de stat, au distrus banul public, au influențat actul de justiție prin șantajarea politicienilor. Șefa DIICOt este șantajabilă și trebuie de urgență pusă la dispoziția P/ICCJ, în momentul de față face obiectul unor activități informativ operative ale structurilor de informații .

# diicot date 30 October 2014 19:53 +7

Procurorul sef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica a fost numită în funcție de PIRATUL DE LA COTROCENI LA PROPUNEREA DOAMNEI ,,NUȚI SPAIMA ............,,. Atenție și la Muscalu de la CSM care a fost șeful Alinei Bică care la vremea respectivă bea cafeaua dimineața la DGCCO etj 3 str. Eforie

# dețin 8 dosare date 30 October 2014 19:58 +7

DEȚIN ÎN BIROUL DE LA ETJ 5 DIN P-ICCJ 8 DOSARE PRIVIND GRUPAREA : UDREA- BLEJNAR- COCOȘ-, DESPRE CARE AM PRIMIT ORDIN ÎN LUNA MARTIE 2014 SĂ LE MAI ,,ȚIN LA DOSPIT,,.

# securistul de serviciu date 30 October 2014 23:32 +6


Citeza pe dețin 8 dosare
DEȚIN ÎN BIROUL DE LA ETJ 5 DIN P-ICCJ 8 DOSARE PRIVIND GRUPAREA : UDREA- BLEJNAR- COCOȘ-, DESPRE CARE AM PRIMIT ORDIN ÎN LUNA MARTIE 2014 SĂ LE MAI ,,ȚIN LA DOSPIT,,.
Si ce va retine sa le puneti pe tapet????Ministrul Justitiei stie de aceste dosare??? In ce priveste retorica articolului: pe ai cui bani si-a petrecut Alina Bica week-end-ul la Paris????Raspunsul este unul singur: pe banii prostilor (adica pe banii nostri!!!!), indiferent de sursa din care au venit.De mentionat este faptul ca Alinuta sufera de nostalgiile unor vremuri trecute, ce-i cam lipsesc acum in pozitia sociala in care se afla.Poate in viitor o ajuta CSM-ul (cu "sprilinul" colegilor mei din serviciilor) sa-si regaseasca identitatea.!!!! 8) 8) 8) :roll: :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :P :P

# friicot date 30 October 2014 22:10 +9

O spala la reputatie taticul ei Muscalu... dupa care mai trage si niste probe din dosar. Stiti care nu? Dosarul cu prafuri pentru Tiriac. Astia conduc sistemul judiciar si CSM-ul?

# carbaxin date 30 October 2014 20:45 -7

UNULE ia-ti bah medicamentul

# ofiter de politie judiciara date 31 October 2014 07:14 +5

Ca ofiter de politie judiciară sunt revoltat pentru că eu derulez activități în dosarele privind gruparea infractională organizată din care face parte și ,,NUȚI,, iar procurorii sunt mână în mână cu aceștia , o fi bine ??, o fi legal, o fi moral ????????????

# unul din lumea cea mare date 30 October 2014 20:47 +5

2 infractoare care vor merge la pandaimos.multi nu au crezut cind V/AM SPUS CA SE ,,CLOCESTE CEVA,,!!! MULTI POATE VOR RECUNOASTE CA INFORMATIILE PE CARE LE/AM POSTAT PE AICI AU FOST DE PRIMA MINA.sa nu se uite ca am prezis pe la inceputul anului ca imperiul raului nu/si termina mandatul,ca o sa fie un sfirsit de domnie in care vor aparea ,, belele cit casa,,as cam mai face o predictie ......CA DANKH O SA FIE SCOASA DIN ,,PROCURARIE,, SI CA imperiul raului si udrea(pe linga altii o sa mearga la pandaimos stiu ca imperiul raului o sa citeasca - si ca o sa dea iar cu scrumiera de pamint cum de altfel a mai facut/o din cauza mea).unii vr zice ca de ce cred eu ca ma citeste imperiul raului.simplu luati postarea mea cu pozele facute de sus de la 1828 de la celalalt articol unde/i raspund lui gingis si ora 2020 din cuvintarea la b1 la ora 2020 a imperiului raului

# obiectiva date 30 October 2014 20:58 +4

daca vreti sa ii dati lovitura de gratie, MORTALA  lui baSSescu, ARESTATI-O PE UDREA.VA IESI PE CALE NATURALA DIN SISTEM, SI ASA SE VA IMPLINI PROFETIA MEA, NU ISI TERMINA MANDATUL ! :P nu va mai avea nevoie nici de vile, nici de SPP isti ! o faceti fericita si pe maria baSSescu, ca ramane cu averea familiei ! decat divortata, mai bien VADUVA ....parerea mea ! :D

# obiectiva date 30 October 2014 21:01 +2

@unule, eu am facut PRIMA profetia, in martie 2010 ! de acu` 4 ani !  :D

# carbaxin date 30 October 2014 21:07 -8

Obiectivule, Muy bien, muy, muy ca nu-i vorba de maiul cu care bateai cinepa la Racaciuni :lol: :lol: :lol:

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 30 October 2014 21:38 0

de ce it/istii credinciosi din D.N.A. sterg in draci comentariile???!!!!! de ce sint 18 si 22 anuntate?

# Cerinta de a duce o viata exemplara date 30 October 2014 22:21 +5

Principiile de la Bangalore - Judecătorul trebuie să ducă o viaţă exemplară şi în afara instanţei, cât şi în interiorul acesteia. Judecătorul trebuie să se poarte în public cu sensibilitatea şi autocontrolul cerute funcţiei judiciare, deoarece manifestarea unui temperament nechibzuit afectează negativ procedurile judiciare şi nu corespunde demnităţii funcţiei judiciare. 

# agentul mulder ....3.14 date 31 October 2014 09:43 +2

doua z.......ente......fac (sau fuck) si Parisul..... daca au mers in grup: un politician, un avocat si un persecutor (procuror) inseamna ca e grup organizat?! NOO! inseamna ca e sex in grup? NOO! inseamna ceva? DAAA! Trei prietene la shoping....ca doar terminasera de cumparta Romania (pardon, din Romania) :-x :-x :-x ....tara de cacat, oameni de cacat, conducatori....marfa!

# Geo date 30 October 2014 19:23 +6

Adica la cine cere ea apararea reputatiei ? La CSM , adica mascariciului sef Bordea !

# obiectiva date 30 October 2014 19:55 +5

adicalea gheneralul BORDEA e pe post de medic ginecolog ??? ii da certificat de virgo intacta ??? :lol: :lol: :lol:

# obiectiva date 30 October 2014 19:54 +4

pozele sunt facute de serviciile secrete FRANCEZE SI DATE LA SCHIMB.....  dat fiind faptul ca shooting ul a fost facut din mai multe locatii, din mai multe pozitii , este in cauza o echipa de vreo 10 FRANCEZI...... ASA CA, BICA, DA IN JUDECATA SERVICIILE SECRETE FRANCEZE...SI SPUNE-I CSM ului sa ii puna pe aia de la DNA sa ii aresteze ca ti-au patat onoarea ta nepretuita ! :D MAFIOTILOR...CRIMA ORGANIZATA  !

# credulu date 30 October 2014 20:04 +7

:D :D :D :D are dreptate doamna a fost intro eroare inpardonabila.. a confundato pe dna Elna Udrea cu Papa de la Roma... si pe buna dreptate doar PapaMobilul mai lipsea.. PROSTUL GUST PE CULMI MARETE.... TOAPA DE LA BUZAU DA LECTII DE " MODA" la Pari :D :lol: s.. 

# vasilache date 30 October 2014 20:23 +8

Este evident ca Udrea a mituit-o pe Alina Bica ca sa poata fura incontinuare de la romani fara nicio frica! Halal justitie independenta! JUSTITIA ESTE PENTRU ELENA MUMA SI PENTRU ALTII CIUMA! Sa traiti bine!

# Titi Berlogea date 30 October 2014 20:42 -11

Tovarasi, degeaba va agitati, Dan Voiculescu nu scapa de la puscarie nici daca Ponta vinde Arcul de Triumf. Esenta majoritatii mesajelor este ca Justitia controlata de politicieni l-a condamnat pe varan fara probe. Gresit tovarasi, cititi rechizitoriul cu voce tare. Notez de asemenea, cu imensa disatisfactie prezenta la mesaje a unor indivizi a caror singura legatura cu justitia este ca au avut nevoie de multe ori in viata de un aparator la tribunal.

# Traian Bășină, stăpânul slugilor securiste date 30 October 2014 22:03 +10

L-ai adus bine în discuție. Deja mafia securistă a lui Traian Băsescu prinde contur în poze. După ce Voiculescu va câștiga în instanță, judecătorii călăi, frecțiile mafiei securiste, se vor bucura din plin de faptele lor. :lol: Obișnuiește-te cu disatisfacțiile, băs e pa. :lol:

# marin date 30 October 2014 20:52 +7

Ce mizerie este în țara asta! Mi-e scârbă de toți politrucii. Este o mafie de nedescris, pedeapsa cu moartea pentru ei! Au tăiat salariile să aibă de unde fura, au nenorocit mii de antreprenori, au distrus familii, au nenorocit o natie. Asta nu a făcut Ceaușescu ci Băsescu în 10 ani. 

# Andrei date 30 October 2014 21:08 +5

Demisia.... Csm DNA si procurorul general sa nu doarma

# mihnea date 30 October 2014 21:11 +7

dispare încă un mit: elena udrea nu s-a păstrat pentru admiratorii ei, aşa cum presupuneau aceştia după declaratiile că ea cu cocoş n-aveau nimic în particular (decât împărţeala traficului de influienţă) elena udrea se dă în bărci pe Sena cu prietenele asta explica şi relaţia ciudata cu băsescu, un tip operat la centrul de greutate... dar vorba proverbului: cât ai degete şi limbă, legea-i lege nu se schimbă

# veta date 30 October 2014 22:03 +8

Afara din magistratura javra mordinara. diicot favorizeaza infractori.

# vikkktor date 30 October 2014 22:39 +7

Deci putem sa o vedem si cu Bercea Mondialul dandu-se cu barcuta pe Sena...Daca e femeia in concediu, ce aveti cu ea?...

# maria date 30 October 2014 22:41 +7

Bica demisia! Bica demisia!  Si ar fi bine sa iti cantaresti vorbele si sa fii politicoasa cu poporul  care te plateste!

# Buca Maria date 31 October 2014 11:01 -2

Premierul Ponta a propus pe d-na Bica Sefa la DIICOT. D-na Bica este la cumparaturi prietenesti si oficiale alaturi de Udrea, protejata presedintelui. Nu rezulta ca Premierul Ponta este basisit?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva