18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BINE ATI VENIT IN PUSCARIA MEDICALA ETERNA – Romanii vor putea fi internati cu forta chiar si pentru banala gripa sezoniera. Ministerul Sanatatii a lansat in dezbatere publica proiectul hotararii de Guvern ce stabileste lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, in spitale sau in lagare de carton. Printre ele se numara „gripa umana cauzata de un nou tip de virus gripal”. In fiecare an apar noi virusuri gripale (Documente)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

11 August 2020 12:58
Vizualizari: 24333

Daca va gandeati ca dupa ce va trece pandemia de coronavirus sau macar starea de alerta vom reveni la normal, va sugeram sa nu va grabiti cu bucuria. Ministerul Sanatatii – condus de Nelu Tataru (foto) – a publicat joi, 7 august 2020, proiectul hotararii de Guvern „privind aprobarea Listei bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliul acestora, la locatia declarata de acestea sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, precum si a Listei unitatilor sanitare de baza in care se trateaza persoanele bolnave”.Printre aceste boli pentru care romanii vor fi izolati cu forta la domiciliu sau chiar internati fortat in spitale sau in lagare de carton (asa-zisele „locatii alternative”) se numara si banala gripa sezoniera – trecuta pe lista sub denumirea de „gripa umana cauzata de un nou tip de virus gripal”. Or, avand in vedere ca in fiecare an apar noi virusuri gripale, va dati seama ce inseamna asta: zeci, daca nu chiar sute de mii de romani vor fi aruncati anual in spitale, pentru simplul motiv ca asa li s-a nazarit lui Nelu Tataru si sefului acestuia direct, Ludovic Orban (desigur: in cazul in care Executivul chiar va aproba proiectul de HG in forma actuala).

Incheiem, atragand atentia ca proiectul hotararii de Guvern este facut cu picioarele, Ministerul Sanatatii neobosindu-se sa indice impactul financiar al actului normativ nici macar pentru primul an de implementare (asa cum veti vedea in nota de fundamentare anexata la final).


Iata mai intai principalul pasaj din proiectul de HG:


Art. 1. Se aproba lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliul acestora, la locatia declarata de acestea sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, prevazuta in Anexa nr. 1 la prezenta hotarare.

Art.2. Se aproba lista unitatilor sanitare de baza in care se trateaza persoanele bolnave cu afectiunile prevazute in Lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliul acestora, la locatia declarata de acestea sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, prevazuta in Anexa nr. 2 la prezenta hotarare.

Art. 3. Anexele nr. 1 si 2 fac parte integranta din prezenta hotarare.

Lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliul acestora, la locatia declarata de acestea sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora.

1. Poliomielita

2. Difteria

3. Rujeola

4. Pertussis

5. Febra tifoida

6. Febra paratifoida

7. Boala meningococica (MCSE)

8. Tuberculoza pulmonara cu microscopie pozitiva

9. Antrax pulmonar

10. Rabia umana

11. Holera

12. Pesta

13. Variola / varioloidul

14. Gripa umana cauzata de un nou tip de virus gripal

15. Cazuri umane de gripa aviara inalt patogena

16. Febra hemoragica Lassa

17. Ebola

18. Febra hemoragica Marburg

19. Febra hemoragica Crimeea Congo

20. Febra galbena

21. Nipah

22. SARS

23. MersCov

24. SarsCov2

25. Boala cauzata de un agent patogen infectios necunoscut / emergent.


* Cititi aici intregul proiect de HG, inclusiv lista spitalelor unde vor fi inchisi suspectii

* Cititi aici nota de fundamentare

Comentarii

# xyz date 11 August 2020 13:22 0

Cum e cu Putin? https://www.msn.com/en-xl/europe/europe-top-stories/russia-registers-virus-vaccine-putins-daughter-given-it/ar-BB17PcJC?li=BBKxOg5

# Liţă date 11 August 2020 13:51 -50

“Mulţumiri” guwernului care a iniţiat, parlamentului care a aprobat, preşedintelui care a promulgat, avocatului poporului care nu a atacat legea la CCR înainte de intrarea în vigoare, mass mediei cumpărate pe bani publici şi lista poate continua.

# Monica Tania Pop date 11 August 2020 14:15 -51

Nu cred ca se poate aproba asa ceva De ce trebuie să inventăm roata când ani de zile au decurs lucrurile normal.Nimeni nu va aștepta daca are o stare de sanatate nu tocmai buna Si fara aceasta lege si aceasta lista medicii decidea internarea unde era cazul.Nu internarea cu forta este solutia caz in care pot aparea abuzuri.In toti anii când a fost gripa sezoniera ajungeau in spital cei cu o stare nu tocmai buna Se duceau de buna voie nu ii forta nimeni De ce sa forțăm acum când s-a demonstrat in decursul atâtor ani ca nu e nevoie sa se recurgă la măsuri de forta

# Neanae date 11 August 2020 14:17 -33

Hai bre nea Nelu, dapai ești chiar tătar. Ți se trage bre de când căzuși in cap de pe cal sub Gengis, văru lu Ohanis. Dă-o dracului. Acuși chiar ai înnebunit. Eu zic sa te vazectomizezi, de unul singur. Ca ești chirurg. Îți trebuie doar o oglinda buna ... cel puțin nu mai generezi alți tâmpiti. Când te-ai dres, bagă-ți la tăiere tot guvernul și cu ăla de-i da cu “guvernul meu”, fatalaul de la Treicoceni, și zac zac rezolva-i cu transmiterea caracterelor genetice. STOP LA PROCREARE! Apoi poate dai o roata și pe la toată familia matale, sa-ți trăiască pupați-aș !

# Neanae date 11 August 2020 14:24 -43

Dom-le e de coma Tătaru! Dacă e sa fie obligatorie internarea de tuse, strănut, gripa de sezon șamd, e de legat (de calu’de pe care cazură)! Iar dacă internarea e obligatorie in caz de toate bolile alea infecțioase enumerate îmi vine o întrebare spontana. Oare desteptul ăsta o STI ca America a fost descoperită? Adică pana acum bolnavii cu aceste boli stăteau pe drumuri, prin cârciumi și acas cu copchiii? CE VREȚI DOM-LE MINISTRU, SA DESCOPERIȚI D-VOASTRĂ ȘI AMERICILI, ȘI APA CALDA! La modul cel mai serios: SUNTEȚI RIDICOL, PENIBIL DE RIDICOL!

# Andrei Muresan date 11 August 2020 15:45 -39

Greu, pentru o tara, cu asemenea conducatori. De fapt, este greu si pentru planeta Pamant. Cum a ajuns omenirea sa fie condusa de aceste panarame, analfabete, urate, nebune de legat? Ce diferenta este intre presedintele Romaniei si presedintele SUA? Nicio diferenta. Unul spune numai prostii; altul indeamna americanii sa isi injecteze dezinfectant! Este timpul nebunilor de tot felul, intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna. (O lume nebuna, nebuna, nebuna- filmul). O palma rasunatoare pe fetele buhaite ale conducatorilor occidentali este descoperirea epocala a rusilor, vaccinul pentru corona virus. Au luat-o tolomacii lui Borat (filmul) de imi este mila de ei. La fel precum aselenizarea din Nevada, nu pe luna. Aidoma idiotului care a furat numele lui Tesla si declara ca piramidele au fost facute de extraterestrii. Sau alt idiot american, doctor de cap, care a spus ca piramidele au fost construite de Moise. Idiotii de la noi (de la voi) sunt "copii mici pe langa acesti nedefiniti.

# Andrei Muresan date 11 August 2020 16:23 -43

Ma adresez direct acestor guvernanti idioti, analfabeti, bolnavi cu capul, inclusiv presedintelui Romaniei: Loazelor, voi nu ati citit documentul OMS? Scrie negru pe alb, ca masca este o RECOMANDARE, repet RECOMANDARE. Cine sunteti voi sa obligati oamenii sa poarte masca!? Nu inteleg de ce doctorii nu iau atitudine. Tot in documentele OMS score: masca poate cauza disfunctionalitatea plamanilor si poate agrava orice boala, inclusiv covidul. Masca este anticamera bolilor; ideala pentru pastrarea si conservarea virusilor si bacteriilor. Guvernanti nespalati, murdari si analfabeti, cititi indicatiile OMS; ori poate voi sunteti mai destepti decat ei! Nu, sunteti niste panarame cu chip de om si suflet de diavol. Cand o vad si o aud pe ilegalista purtatoare de sex,pe numele ei, Turcanu, ajunsa mana dreapta a idiotului "Mandolina", ma cutremur. Cum dracu a ajuns aceasta "centurista politica" in asa functie!? Curvele sunt la putere. Asa este Stolojane?

# Nicu date 11 August 2020 17:12 -52

Astia din guwerner au evidente apucaturi cu iz nazist, numai aia si cu comunistii vedeau numai puscarii deghizate in tot felul de asa-zise protejari ale po******tiei cand ei nu au au fost si nici nu sunt in stare de nimic, oameni care au fost condamnati la moarte cu diferite afectiuni din cauza ca acesti imbecili su transformat spitalele in suport covid si care stateau goale asteptand covizii iar altii mureau acasa ca nu li permitea internarea in spital. La adapostul acestei pandemii se fac tot felul de abuzuri de catre niste personaje limitate care nu au fost in stare macar sa copie ce faceau altii, modelul suedez laudat acum in toata lumea nu le-a placut, trebuia clanurile mafiote cu epoleti sa isi umple buzunarele din jaful cu masti si alte dispozitive medicale care acum zac prin spitale sau aiurea.

# VIKY date 11 August 2020 17:59 -76

Aceste minti criminale ar trebui "izolate" dupa gratii pe restul vieti. Numai niste minti bolnave pot pune in aplicare acest plan diabolic. Se pare ca nu au reusit sa omoare "cantitatea" impusa de stapani, asa ca vor sa continue vanatoarea, pentru a mai scoate cateva mii cu picioarele in fata. Nu intamplator a dispus Orban transferul de date ale pacientilor de la MS la MAI. Politia va vana bolnavi de boli infectioase, si vor fi primii care vor iesi cu picioarele in fata. Sper ca macar acum cand se pecetluieste definitiv libertatea voastra sa va treziti, ca altfel va veti trezi cand nu veti mai avea bunici, parinti, si copii.

# xyz date 11 August 2020 19:31 -2

@Andrei Muresan - ai dreptate cu restul, dar piramidele chiar au fost facute de ET's. Mai informeaza-te, nenicule!

# Sugiuc Participativul date 11 August 2020 20:50 0

@xyz,nenicule,te suspectez de dezinformare daca nu pui pe tapet din ce clan ET au facut parte constructorii piramidelor egiptene,sper ca nu extraterestii evrei cei cu un neuron stinger in capatana.Ce ipocrizie sa nu recunosti dictatura medicala impusa.

# xyz date 11 August 2020 22:14 0

@Sugiuc fara creier si cuc, de unde ai tras tu minunata concluzie ca nu recunosc dictatura medicala impusa? N-am spus clar ca Andrei Muresan are dreptate exceptind faza cu ET's? Ai nevoie de un desen sa pricepi? Sau poate ar trebui sa-l citesti pe Toni-Victor Moldovan ca sa te faci la idee!

# Liţă date 12 August 2020 12:24 +2

Peste 1 milion de cetăteni germani au protestat la Berlin, om lângă om şi fără mască (simbol al sclaviei) pe data de 1 august 2020. Un aşa număr uriaş putea să declanşeze contaminarea întregii Germanii, ceea ce nu s-a confirmat până acum. Cinste acelor oameni hotărâţi şi curajoşi. Aştept 1 milion de minusuri de la contrapropaganda urmaşilor lui Joseph Goebbels.

# Luiza Bratu date 12 August 2020 16:17 +1

Am constatat ca toate aprecierile ca excelent adica pe verde ..apar cu minus rosu sau la ultimul pe gri neutre. Si voi de la "luju" cine v-a facut site-ul si administreaza .. aveti .."prieteni". Atentie la avertismentele reale scrise de VIKY. Magistrati daca nu opriti aceste aberatii ca cetateni romani si voi veti fi victime si membrii familiilor voastre , oriunde sunt ..in baza CNP-ului ..idiotilor, vedeti ce ati mai aprobat ilegalitati. . Nu conteaza pentru ce azi aveti si primiti bani in conturi sa acceptati aceste odioase masuri inumane de dictatura de lagar . Nu va mai fi cine sa va platesca salariile sau pensiile.. Sponsorii odata ce v-au folosit sa acceptati legalizarea acestor aberatii ..pentru romani - si voi romani - deveniti primii cobai executati ca asa e business-ul si procedura standard utilizata .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva