16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOBITA A INHALAT COMBINATIA CHIMICA NOCIVA – Delir in toata splendoarea. Camelia Bogdan acuza legatura dintre judecatorul Bogdan Mateescu si Luju: “Distinsul membru al CSM a primit servicii de PR/ceai si bere de la distinsii jurnalisti luju.ro... Nu este exclus ca distinsul membru CSM sa fi inhalat aceasta combinatie nociva organismului in scop de promovare in CSM... Combinatia chimica intre ceai si bere”. Cami, fii atenta: nu e ceai, e cafea. Berea si cafeaua inca nu s-au consumat (Mailul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 July 2020 11:28
Vizualizari: 5740

Pregatiti-va sa va faceti cruce! Cu doua maini! Judecatoarea Camelia Bogdan (foto stanga), suspendata din magistratura (dupa ce a fost data afara de doua ori), a produs un nou text de senzatie. Din categoria celor pe care le trimite saptamanal la CSM si catre Lumea Justitiei. De data aceasta, Camelia Bogdan sare pe judecatorul Bogdan Mateescu (foto dreapta) – la figurat fie spus. Daca va vine sa credeti, Cami il acuza pe Mateescu de legaturi cu Lumea Justitiei.


 

Reactia Cameliei Bogdan vine ca urmare a vorbelor de fumoar din 3 iulie 2020, in care dezvaluiam ca Bogdan Mateescu, zis "Bobita", a votat pentru “site-ul nefrecventabil” (asa cum ne denumeste cand se enerveaza pe noi), impotriva unei noi sesizari pe care Camelia Bogdan o formulase impotriva noastra (click aici pentru a citi). Ca Bogdan Mateescu ne-a luat apararea nu a fost greu de aflat, avand in vedere ca a fost luata cu unanimitate de voturi decizia prin care judecatorii din CSM au trimis-o iar la plimbare pe Camelia Bogdan. Ca sa nu mai spunem ca ne vine greu sa credem ca ar mai exista in aceasta tara vreun magistrat care sa o ia in serios pe Camelia Bogdan. In aceeasi vorba de fumoar, ii aminteam lui Bogdan Mateescu faptul ca inca ne mai este dator cu o bere si cu o cafea, restante de pe vremea in care ne intelegeam bine si aveam o buna colaborare.

Vorbele de fumoar au facut-o pe Camelia Bogdan sa viseze o stare de incompatibilitate a lui Bogdan Mateescu. Iar asta pe motiv ca acesta a votat in cazul care privea Lumea Justitiei dupa ce in trecut “a primit servicii de PR/ceai si bere” de la noi. Aceeasi Camelia Bogdan il acuza pe Bogdan Mateescu de faptul ca ar fi “inhalat o combinatie nociva in scop de promovare in functia de membru CSM”, o “combinatie chimica intre ceai si bere”. Cu alte cuvinte, Bogdan Mateescu ar fi acceptat de la noi bere si ceai ca sa ajunga in CSM.

Problema este ca judecatoarea suspendata Camelia Bogdan nu a fost in stare sa inteleaga nici macar o vorba de fumoar. Ceea ce ne face sa ne intrebam cum intelegea cazurile complexe pe care le-a judecat. Ce o fi citit Camelia Bogdan nu stim, insa cert este ca ceea ce a scris ea in mailul respectiv nu are nicio legatura cu realitatea. Ceaiul e de fapt cafea, iar Bogdan Mateescu nu a primit de la noi niciodata nici ceai, nici cafea, nici bere. Noi am spus cu totul si cu totul altceva. Mai repetam, ca poate a doua oara se prinde si Camelia Bogdan: judecatorul Bogdan Mateescu ne este noua dator cu o cafea (nu ceai) si cu o bere, nu noi lui.

Mailul Cameliei Bogdan este prea savuros pentru a nu fi impartasit cu dumneavoastra. Inainte sa cititi, va punem o intrebare: oare credeti ca judecatoarea Camelia Bogdan mai poate fi salvata? Desigur, ne referim la cariera ei, nu la altceva.

Inca ceva. Uitati cum se intituleaza mailul Cameliei Bogdan: “rugaminte amanare lucrare Onorat PLEN/garant independenta sistem judiciar acuzat de masochism/necitire lucrari/aspecte prealabile verificare independenta sistem judiciar primire foloase judecator Bogdan Mateescu CEAI SI BERE/PROMOVARE LUJU/NECESITATE VERIFICARI APARARE INDEPENDENTA SISTEM JUDICIAR PREALABIL SOLUTIONARE CERERE PLEN:https://www.luju.ro/vorbe-de-fumoar-3-07-2020-bobita-a-votat-pentru-site-ul-nefrecventabil :Cererea de aparare a independentei autoritatii judecatoresti formulata de doamna CAMELIA BOGDAN, judecator suspendat din functie (Raportul DIJ nr.20-1655/2020): IMPOSIBILITATE OBIECTIVA DE PREZENTARE/REVENIRE DREPT LA REPLICA/NELEGALITATE ORDIN 136/11.12.2018 SI ROI CSM PROCEDURA DE SOLUTIONARE REPUTATII-APRECIERE VIDEOCONFERINTA/AMANARE COROLAR IMPOSIBILITATE OBIECTIVA/ INTERVIU GEORGE WASHINGTON UNIVERSItY INTERVIU si atasare dosar 5406/2/2019 si 927/1/2018”.

 

Prezentam scrierea Cameliei Bogdan:


“Stimata Doamna Presedinte al Consiliului superior al Magistraturii,

Cu deosebit respect, va rog sa amanati discutarea raportului antereferit aflat pe ordinea Onoratului PLEN, avand in vedere imposibilitatea obiectiva de prezentare, in prezent Uniunea Europeana nedeschizand granitele aeriene zborurilor din SUA, unde imi desfasor activitatea, prezenta fiind necesara avand in vedere necesitatea evidentierii aspectelor de nelegalitate a modalitatii solutionarii cererilor de aparare a reputatiei/independentei sistemului judiciar corolar revirimentului CCR, sens in care prin prezenta invoc nelegalitatea Ordinului nr.136/2018 in baza caruia a fost solutionata respectuoasa mea solicitare de solutionare a reputatiei, urmand sa revin cu plangerea prealabila in vederea atacarii in contencios, conjunct cu o plangere prealabila impotriva solutiei ce o veti pronunta cu incalcarea dreptului meu de a participa la sedinta CsM prin videoconferinta.

Precizez ca la nivel planetar digitalizarea justitiei este o conditie sine qua non pentru respectarea dreptului la un proces echitabil.

Depun in acest sens exemple de bune practici pentru diseminarea problemelor necesar a fi preintampinate in vederea realizarii acestui deziderat, CsM fiind obligat sa fie exemplu in peisajul judiciar romanesc.

Nu in ultimul rand, am constat ca distinsii jurnalisti nu mi-au publicat dreptul la replica corolar publicarii art. FENOMENUL CAMELIA BOGDAN, sens in care revin cu respectuoasa rugaminte catre purtatorul de cuvant al CSM sa demareze procedura publicarii pe site-ului CsM a dreptului meu la replica.

Procedand altfel, apreciem ca mi se incalca dreptul la exprimare pe langa dreptul la viata privata si dreptul la un proces echitabil.

Cu deosebit respect, va rog sa permiteti atasarea prezentelor precizari si inscrisuri in sustinerea imposibilitatii de prezentare, cu rugamintea de a va apleca asupra necesitatii garantarii dreptului de a participa la sedinta prin videoconferinta, avand in vedere imperativul garantarii valentele imperativului RULE OF LAW de catre Onoratul Plen.

Cu deosebit respect, va rog sa cauza intrucat subsmemnata sunt in imposibilitate obiectiva si subiectiva de a ma prezenta in fata instantei, corolar: inchiderii spatiului aerian dinspre sUA spre Europa(https://www.nytimes.com/article/eu-travel-ban-explained-usa.html) dar si constrangerile de deplasare impuse de viza J1 subsemata fiind, asa cum am dezvoltat anterior, incepand cu 1 octombrie 2018, sub imperiul constrangerii de a nu parasi teritoriul SUA fara aprobarea state Department/conducerii institutiei in care imi desfasor activitatea, aprobare imposibil de obtinut cu incalcarea politicilor State Department, in prezent in SUA fiind interzise (sintagma SHOULD avand valentele sintagmei MUST) calatoriile internationale, fiind sub imperiul gradului 4 de alerta (https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/ea/travel-advisory-alert-global-level-4-health-advisory-issue.html)

Astfel, pentru solutionarea cererii de amanare, va rog sa aveti in vedere ca subsemnata fiind titulara a vizei J1 din statele Unite ale Americii (desfasurandu-mi activitatea la WOODROW WILSON INtERNATIONAL CENTER FOR SCHOLARS Ronald Reagan Building and International Trade Center One Woodrow Wilson Plaza 1300 Pennsylvania Ave. NW Washington, DC 20004-3027 si putand parasi teritoriul statelor Unite doar cu acordul institutiei, care imi este acordat doar daca nu se incalca politicile Departamentului de stat.

La amanarea cauzei, va rog sa aveti in vedere ca am solicitat si solicit prezenta prin videoconferinta, avand in vedere ca este de esenta functionarii sistemului judiciar si garantarea preeminentei RULE OF LAW ca garantul independentei justitiei sa nu fie perceput ca un 'masochist' care 'da cu flit la lucrari', dupa numele partilor.

Pentru citarea prin videoconferinta, va rog sa aveti in vedere exemplele de bune practici conturate in alte tari, discutate la webinarele CEELI, unde subsemnata am fost desemnata de catre Ambasada sUA sa reprezint Romania, incepand cu anul 2013.

Totodata, apreciem ca respectiva cauza este in stare de amanare, deoarece corolar dezbaterii in Onorata SECTIE a raportului antereferit, corolar formularii de reclamanta a unei cereri de aparare a reputatiei profesionale, in raport cu unele alegatii de pe site-ul luju.ro distinsii jurnalisti au publicat articolul: https://www.luju.ro/vorbe-de-fumoar-3-07-2020-bobita-a-votat-pentru-site-ul-nefrecventabil, de unde rezulta ca distinsul membru al Plenului CSM a primit servicii de PR/CEAI SI BERE de la distinsii jurnalisti luju.ro in raport cu ale caror incalcari este chemat sa solutioneze prezenta cauza. Desi combinatia chimica intre ceai si bere conduce la suspiciunea rezonabila ca distinsii jurnalisti au publicat un fake news -cu trimitere la publicatiile anterioare, nu este exlcus ca distinsul membru al Plenului CSM sa fi inhalat aceasta combinatie nociva organismului in scop de promovare in functia de membru CSM, sens in care apreciem ca prealabil dezlegarii prezentei cauze sa fie solutionata cererea de aparare a independentei sistemului judiciar pe care o formulez prin prezenta, in raport cu art: https://www.luju.ro/vorbe-de-fumoar-3-07-2020-bobita-a-votat-pentru-site-ul-nefrecventabil. La sesizarea Onoratei Inspectii Judiciare si admiterea cererii de aparare a independentei sistemului judiciar se va avea in vedere imposibilitatea obiectiva de indeplinire a atributiilor de garant al independentei justitiei de catre membrii CSM care pretind servicii de promovare in presa.

In masura in care veti opta pentru exercitarea dreptului legal de audiere prin videoconferinta, va rog sa aveti in vedere ca sunt in imposibilitate obiectiva de a participa la sedinta Onoratului Plen, deoarece nu am fost anuntata in prealabil de desfasurarea acesteia si mi-am programat interviul pentru analizarea fezabilitatii inscrierii in programul de master al Universitatii George Washington anterior publicarii ordinii de zi a Onoratului Plen: prin prezenta, solicit CSM/MJ/CAB/IJ sa imi concomunice, conform disp.art. Legii nr. 544/2001, raspunsul urmand a fi atasat si la dosarul nr.927/1/2018, avand in vedere incalcarile evidente ale dreptului la viata privata ale subsematei ocazionate de dezlegarile Onoratei Sectii:

-perioada din concediu de studiu alocat de catre PRESEDINtELE CAB illo tempore LIA SAVONEA pentru efectuarea stagiilor de cercetare la INStITUTE OF ADVANCED LEGAL STUDIES-LONDON SI SWISS INSTITUTIE OF COMPARATIVE LAW-LAUSANNE si restul ramas de efectuat: se va certifica ca desi Curtea de Apel Bucuresti mi-a oferit un concediu de studiu in vederea imbunatirii cunostintelor in materia recuperarii produsului infractiunii, in perioada 1 decembrie 2016-31 decembrie 2017, concediul de studiu a putut fi efectuat doar in perioada 1 decembrie 2016-20 martie 2017, ramand un rest de efectuat dupa reluarea activitatii judiciare/executarea integrala a restului de pedeapsa constand in deportarea ilegala a subsemnatei la Curtea de Apel Targu Mures, cf.deciziei 336/2017 a ICCJ.

-restul de zile de concediu de odihna neefectuate cu care figurez la Curtea de Apel Bucuresti in perioada 2015-2020, urmand sa solicit in fata ICCJ o adresa in raport cu dezlegarile CEDO in cauza Bogdan imp.Romaniei., a echivalentului in lei a sumelor de bani cuvenite actualizate cu indicele de inflatie/dobanda legala. se va detalia cf.disp.art.544/2001 modul de calcul al acestor sume in raport cu pragul de vechime in profesie.

-salariul cu care figurez la Curtea de Apel Bucuresti in data de 8.07.2020-urmand sa solicit in fata ICCJ o adresa in raport cu dezlegarile CEDO in cauza Bogdan imp.Romaniei., a echivalentului in lei a sumelor de bani cuvenite actualizate cu indicele de inflatie/dobanda legala. Se va detalia cf.disp.art.544/2001 modul de calcul al acestor sume, corolar conditiilor de vechime/titlului de doctor in drept. se va mentiona: salariul brut/salariul net/daca MJ/CAB imi achita contributiile la asigurari de sanatate pentru a beneficia de servicii medicale incepand cu 31.05 2018 pana in prezent, pentru a solicita ICCJ repunerea in situatia anterioara prin solicitarea veniturilor brute cuvenite, avand in vedere ca nu beneficiez, incepand cu 2018, de servicii medicale.

-disponibilitatea CAB/MJ de a-mi achita in LEI/cupoane a voucherelor de vacanta cuvenite efectuarii concediilor de odihna din perioada 2018-prezent, cu justificarea cf.dips.art..544/2001

-numarul de inregistrare al declaratiilor subsemnatei din anul 2020 depuse electronic la CSM din cauza pandemiei COVID si motivul pentru care CSM nu i-a comunicat subsmentatei numarul de inregistrare al acestora, cf.Legii nr.544/2001, pentru a se putea aprecia asupra necesitatii solicitarii sprijinului consular pentru inregistrarea acestora pe rolul ANI/CSM

-daca pe rolul IJ figureaza VREO SESIZARE DIN OFICIU/CERCETARE DISCIPLINARA/sesizare a Onoratei sectii pentru judecatori.

Va multumesc pentru atentia acordata cauzei mele.

Cu distinsa consideratie,

Camelia Bogdan”

Comentarii

# Retardanis date 12 July 2020 16:59 +8

"Ba, Bogdan, eu te stiu cine esti", dar in ultima vreme ai depasit asteparile si ai "spart" topurile prostiei. Stationezi de voie pe locul I.

# imun/teanu date 13 July 2020 09:27 +1

Huo! Si!, de ce - inca! - "judecatoarea"?!, cand de doua ori suspendata (te pomenesti ca si Zdreanta o mai fi procuror?). Dilema este "din ce o trai!" (ca pe picior mare invatata) /zice ca-si desfasoara "activitatea" in SUA! Huo!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva