19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOBITA, SEF DE TRIBUNAL – Desi nu a activat nici macar o zi la tribunal, simplul membru CSM Bogdan Mateescu ar putea ajunge presedinte de tribunal. Venit in CSM de la Judecatoria Ramnicu Valcea, Mateescu s-a inscris la concurs pentru functia de presedinte al Tribunalului Valcea. Concursul la care participa Bogdan Mateescu este organizat de CSM-ul din care face parte acelasi Bogdan Mateescu. A naibii potrivire: “Bobita” nu are contracandidat (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

6 October 2022 13:51
Vizualizari: 3234

Veste importanta pentru judecatorii de la Tribunalul Valcea. Incepand cu 2023 acestia ar putea avea un nou presedinte, in persoana actualului simplu membru CSM Bogdan Mateescu, zis “Bobita” (foto).


 

Judecatorul Mateescu s-a inscris la concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere la judecatorii, tribunale si curti de apel, care se desfasoara in perioada septembrie-decembrie 2022, candidand pentru functia de presedinte al Tribunalului Valcea. Un concurs organizat chiar de CSM-ul din care face parte Bogdan Mateescu.

“Bobita” a trecut de prima faza a concursului, constatandu-se ca indeplineste conditiile de participare la procedura. Foarte important, Bogdan Mateescu nu va avea contracandidat pentru sefia Tribunalului Valcea (vezi facsimil).

De toata frumusetea este ca Bogdan Mateescu va ajunge sef de tribunal, caci nu credem ca va fi respins la concurs avand in vedere vasta sa pregatire si experienta, desi nu a activat nici macar o zi la vreun tribunal. Asa cum se stie, Bogdan Mateescu – care detine grad profesional de tribunal – a venit in CSM de la Judecatoria Ramnicu Valcea, iar anterior fusese judecator stagiar la Judecatoria Sectorului 4.


Luju a anticipat mutarea


Trebuie amintit ca posibilitatea ca Bogdan Mateescu sa devina presedinte al Tribunalului Valcea a fost dezvaluita de Lumea Justitiei inca din luna iulie a acestui an. Totusi, la acea data, pe baza informatiilor primite din sistem, scriam la sectiunea “Vorbe de fumoar” ca Mateescu ar urma sa fie delegat pe aceasta functie, nu prin numire in urma unui concurs (click aici pentru a citi). Important este insa ca am avut dreptate, iar Bogdan Mateescu a confirmat prin inscrierea la concurs ceea ce Luju dezvaluia in vara, si anume ca vizeaza functia de presedinte al Tribunalui Valcea.

Pe de alta parte, amintim ca despre Bogdan Mateescu s-a vehiculat in ultima perioada ca ar putea fi uns director al INM, numit intr-o functie politica de la varful Ministerului Justitiei sau chiar ca ar putea fi procuror general al Romaniei, in cazul in care s-ar fi reusit modificarea legii astfel incat si un judecator sa poata deveni seful Ministerului Public. Inscrierea lui Mateescu in concursul pentru numirea in functia de presedinte al Tribunalului Valcea nu inseamna insa ca aceste variante au fost eronate.


Iata judecatorii inscrisi la concursul de numire in functii de conducere in instante (Mateescu figureaza la pozitia 31):

 

 


Comentarii

# santinela date 6 October 2022 13:59 +88

Asta DA mizerie,dar ce sa ne mai miram de ce se intimpla in acest CSM ? Acolo nu miroase ci "PUTE" a incompetenta (cu mici exceptii-la parchetari nici o exceptie),a slugarnicie iar pupatul de dosuri este sport de calificare la CSM ! Cat despre Bobita nu mai poti spune nimic,de greata nu de alta !

# dulapul pelticiunii, scutelnitei si pierzaniei nationale date 6 October 2022 16:46 +70

Securicii sunt ca fetii frumosi! SuSe desteapta intr-o zi cat altii intr-un an! Puteti sa va faceti ceva pe ea de justitie! Cand spui justitie spui secureala! RuSINE ! Si rusine si corpului de magistrati dintr-un tribunal care accepta sa-i conduca numai securici! In tot trenunalul ala chiar nu exista un om normal si cunoscotaor de carte! aista-i o opinie

# maxtor date 6 October 2022 16:52 +60

de la judecatoria Targu Carbunesti????e un mare pas in propasirea unui mic omuletz!

# Parerea mea date 6 October 2022 16:57 +109

Aceasta manarie, acest blat ar trebui sa fie scandalul anului! Cine a mai pomenit, cand tu conduci CSM-ul (sau l-ai condus pana acum cateva luni), sa iti organizezi singur concurs pentru "promovare"? Incredibil cat tupeu si lipsa de moralitate. E un conflict urias de interese.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva