24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BOLOGA CONTRA KOVESI – Seful DNA Crin Nicu Bologa denunta practicile parchetului din era Kovesi si anunta sfarsitul spectacolelor de catuse: “Au fost arestari, dar nu ati vazut pe unul in catuse. Cat sunt in custodia noastra, nu mai expunem pe nimeni”. Bologa acuza dezastrul lasat de mandatele lui Kovesi: “Achitari avem din spate, trimise de mult in judecata”. Umilinta pentru Luluta: “Este o atmosfera buna. Nu am mai avut atata spectacol. Procurorii au capatat liniste”

Scris de: G.T. | pdf | print

11 March 2021 11:59
Vizualizari: 7496

Seful DNA Crin Nicu Bologa se dezice de practicile nesanatoase si batjocoritoare la care apela parchetul anticoruptie in trecut, in special in anii in care a fost condus de Laura Kovesi (foto 1). Intr-un interviu acordat in urma cu cateva zile ziarului Evenimentul Zilei, Crin Nicu Bologa (foto 2) a denuntat spectacolul catuselor care era pus in scena de DNA, dand asigurari ca atat timp cat se va afla la conducerea parchetului anticoruptie inculpatii nu vor mai fi defilati in catuse.


 

In acest context, Bologa a explicat ca daca DNA nu a facut parada cu acuzati incatusati si plimbati prin fata presei, asta nu inseamna ca procurorii nu au lucrat. De asemenea, seful DNA a declarat ca au existat si arestari in 2020, chiar mai multe decat in anul precedent, insa acest lucru nu a fost mediatizat, intrucat s-a luat decizia ca nicio persoana aflata intr-o asemenea situatie sa nu mai fie expusa. Foarte corect, din punctul nostru de vedere.

In ceea ce priveste rata de achitari a DNA extrem de ridicata, Crin Nicu Bologa a lansat un nou atac voalat la adresa fostelor conduceri, in special la adresa mandatelor Laurei Kovesi, credem noi. Astfel, Bologa a mentionat ca cele mai multe din dosarele care au esuat in instanta vin din anii trecuti, fiind vorba despre cauze trimise in judecata cu multa vreme in urma.

Nu in ultimul rand, o alta afirmatie care o va enerva pe Laura Kovesi este in care Crin Nicu Bologa dezvaluie ca atmosfera s-a schimbat in bine la DNA, procurorii fiind mult mai linistiti odata cu disparitia spectacolului public la care erau nevoiti sa ia parte.


Iata cateva declaratii ale sefului DNA Crin Nicu Bologa facute in cadrul interviului acordat ziarului Evenimentul Zilei:


“Daca nu am facut un spectacol al catuselor, s-ar putea spune ca nu se vede activitatea noastra. Dar noi am lucrat. Doar la persoane arestate am trimis in judecata 25 de inculpati. De la un flagrant in 2019, am ajuns in 2020, la 12 prinderi in flagrant".


Este o atmosfera buna, de liniste. Nu am mai avut atata expunere in mass media, atata spectacol. Procurorii au capatat liniste si isi instrumenteaza cauzele in liniste. Lumea zice ca suntem in moarte clinica, ca nu avem arestari, dar de la zece avem 25 de arestari, si trimisi in judecata. Arestari avem mult mai multe. Au fost arestari la Suceava, la Brasov. Au fost publice cazurile, dar nu ati vazut pe unul in catuse. Cat sunt in custodia noastra, nu mai expunem pe nimeni. Ne-am adunat cu procurorii si am stabilit ca trebuie sa respectam regulile. Daca respectam regulile, vom fi si noi mai linistiti si ne vom putea face treba. Vom comunica dupa regulile pe care le avem”.


“Anul trecut cred ca am avut doua sau trei cazuri de procurori care erau culpabili de achitarile pronuntate. S-a sesizat si Inspectia Judiciara. Problema este ca procurorii care au avut achitari nu mai functioneaza in DNA. Aceste achitari nu sunt de anul trecut trimise in judecata, nu este bagajul meu. Achitari avem din spate, trimise de mult in judecata”.

Comentarii

# MN date 11 March 2021 13:16 -7

ce baiat destept si bun este Bologa asta, saracul de el are mult de munca 25 arestari la o tara intreaga cu o sumedenie d3e procurori in toata tara, va dati seama cat muncesc oameni astia vai capu lor.o arestare la 100 de procurori activitate nu gluma plus sutele de politisti, volumul de munca prea mare si ,,personal pitin" ma trebuiesc procurori.

# Carte de dojană cătră Magna Cloaca Aequitatis date 11 March 2021 13:38 +1

Moto: „Cel mai mare truc născocit de diavol a fost să convingă lumea că nu există.” :-? Epilog: „Cel mai mare truc născocit de magistratul român a fost să convingă lumea că este integru.” :o În imagini scanate. Link1: https://1.bp.blogspot.com/-6Z7cm_HfM7k/YEnL3KDZR8I/AAAAAAAAKEY/E-P-BfM8twsZI_o2kBxsYHNmEgRjGYmKwCLcBGAsYHQ/s2048/sesizare%2BCSM%2Bzagan_0001.jpg

# Carte de dojană cătră Magna Cloaca Aequitatis date 11 March 2021 13:39 0

Link2: https://1.bp.blogspot.com/-za4NmVQOn3I/YEnL3ekifQI/AAAAAAAAKEc/0MdKTCbshxc41JsGiK9HNeMS0q3-_lVXQCLcBGAsYHQ/s2048/sesizare%2BCSM%2Bzagan_0002.jpg

# Carte de dojană cătră Magna Cloaca Aequitatis date 11 March 2021 13:39 0

Link3: https://1.bp.blogspot.com/-7nN6nnPLtn4/YEnL3XiS0nI/AAAAAAAAKEg/KphAgP9lDfUAs_4eLOWe04zu_6--sI36gCLcBGAsYHQ/s2048/sesizare%2BCSM%2Bzagan_0003.jpg

# Carte de dojană cătră Magna Cloaca Aequitatis date 11 March 2021 13:40 +1

„Și te-ai dus, dulce minune…” (recipisă) :eek: : https://1.bp.blogspot.com/-R5Im6M6Sqs8/YEnz9ikPaPI/AAAAAAAAKEw/hWEIWr3gmhshKLguhr9LbmzeKv6d0uqGACLcBGAsYHQ/s722/recipisa.jpg

# faracatuse date 11 March 2021 15:07 +4

Nu stiu cati au accesat link urile puse de E (asa cred), dar ti se face sila de sistemul judiciar. Luju mai bine puneti cruce, nu are rost...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva