24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOSTINA SI ASOCIATII - Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” a inregistrat in primul semestru din 2013 incasari din activitati avocatiale in Romania de 9,8 milioane euro

Scris de: L.J. | pdf | print

1 July 2013 16:12
Vizualizari: 10296

Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” a reusit incasari din activitati avocatiale in Romania in valoare de 9,8 milioane euro, in primul semestru al anului 2013. Departamentele care au contribuit cel mai mult la aceasta crestere au fost “Litigii si executari silite” - 24%, „Bancar, Financiar, Piata de Capital” - 22%, „Privatizare, Concurenta si Ajutor de Stat” - 17,6%, „Infrastrucutura” – 6,8%, „Energie, Petrol si Gaze-Imobiliare” - 5,73%, „IT si Gambling” - 5,08%, „Tax” - 5,01%, „Autoritati Publice, Utilitati, Mediu” - 5%.


Avocatul coordonator Gheorghe Bostina (foto) a precizat ca, din punct de vedere calitativ, se observa o crestere a numarului ariilor de practica ce a contribuit la cifra de afaceri a casei de avocatura cu mai mult de 5%: “Rezultatele pentru S1 sunt multumitoare atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ. Din punct de vedere cantitativ, este semnificativ faptul ca am reusit sa incasam in doar o jumatate de an aproape echivalentul veniturilor realizate in 2012 numai de biroul din Bucuresti, in timp ce din punct de vedere calitativ se poate observa o crestere a numarului ariilor de practica ce contribuie la cifra de afaceri a casei de avocatura cu mai mult de 5%, semn al diversificarii si reducerii expunerii pe un numar mic de arii de practica”.

In termeni relativi, se observa o scadere de aproximativ 2 procente a contributiei ariei de practica “Litigii si executari silite”, care continua insa sa reprezinte principala sursa de incasari. Aria de practica “Bancar, Financiar, Piata de Capital” a performat similar ca si in anul trecut, semn ca nici in acest an economia romaneasca nu a depasit impasul in care se afla de la inceputul crizei. Imbucurator este faptul ca aria de practica „Infrastructura” a inregistrat o crestere relativa fata de anul trecut, in timp ce aria de practica „Privatizare, Concurenta si Ajutor de Stat” a inregistrat o crestere de 0,6%, cifrele ne lunand in considerare recent-incheiatul proces de privatizare a CFR Marfa, in care casa noastra de avocatura a asistat cumparatorul – Grupul Feroviar Roman.

In a doua jumatate a anului speram ca acest trend pozitiv sa continue si sa incheiem 2013 cu o cifra de afaceri considerabil mai mare decat cea de anul trecut, desigur functie si de evolutia generala a economiei romanesti”, a adugat avocatul coordonator Gheorghe Bostina.

Comentarii

# PE BANII STATULUI date 1 July 2013 16:29 +1

CONTRACTE CU STATUL.....ORICE AVOCAT/I AU DE MULS...NU DOAR CA ELE  BOSTINA EL A AVUT PILELE VACA DE MULS USL.PDL 

# Nae date 1 July 2013 17:33 +2

Fata baiatului chiar este de Gheorghe....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva