18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BOTNITA LA TOT POPORUL – Dileala maxima la Guvern: s-a elaborat hotararea prin care purtarea mastii devine obligatorie in aer liber. Firmele vor fi obligate sa-si restranga drastic activitatea cu publicul, inclusiv magazinele alimentare. Cuvantul de ordine este aruncarea vinei pe populatie pentru numarul dubios de mare de infectari. Dansul va fi limitat. Inchiderea marilor orase si posibil a judetelor va arunca in aer economia Romaniei (Hotararea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 July 2020 20:59
Vizualizari: 16192

Dileala maxima la Guvernul Romaniei: purtarea mastii devine obligatorie si in aer liber. Cu alte cuvinte, vom fi obligati sa mergem pe strada cu masca la gura.


 

Decizia a fost luata marti seara, 28 iulie 2020, prin Hotararea nr. 37 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban (foto). Aceeasi hotarare prevede intoarcerea in comunism, comercializarea si consumul de alimente si bauturi urmand sa fie interzis intre orele 23.00 si 06.00, iar operatorii de jocuri de noroc nu vor avea voie sa functioneze intre orele 23.00 – 06.00. De noaptea mintii, specialistii au limitat chiar si dansul.

Urmeaza in curand un nou pas: inchiderea marilor orase si a judetelor, ceea ce va arunca in aer economia Romaniei.

Desigur, guvernantii vor da vina pe romani pentru luarea acestor masuri aberante, pe motiv ca, vezi Doamne, acestia nu respecta regulile de distantare sociala, ceea ce a determinat numarul dubios de mare de infectari.

 

Iata ce contine Hotararea nr. 37 din 28.07.2020 privind stabilirea unor masuri de limitare a raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul spatiilor/activitatilor unde exista un risc crescut de infectare:

 

 

"Avand in vedere propunerile formulate prin Hotararea nr. 23 din 24.07.2020, a Grupului de suport tehnico - stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei,

tinand seama de analiza factorilor de risc privind managementul situatiei de urgenta generata de virusul SARS-CoV-2, pe teritoriul Romaniei la data de 28.07.2020, realizata la nivelul Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei,

luand in considerare cresterea exponentiala zilnica a numarului de persoane infectate, cu preponderenta in anumite zone sau localitati, care determina o presiune permanenta asupra capacitatii de gestionare a unitatilor administrativ – teritoriale si a sistemului sanitar,

in conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. c) si art. 81 din OUG. nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, cu modificarile si completarile ulterioare,

in temeiul prevederilor art. 5 alin. (2) lit. (d), alin. (3) lit. (f) si art. 71 din Legea nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ale art. 20 lit. l) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, aprobata cu modificari şi completari prin Legea nr. 15/2005, cu modificarile şi completarile ulterioare, şi ale art. 2 si art. 4 din Hotararea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, functionarea şi componenta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta,

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta adopta prezenta

HOTARARE:

Art. 1 (1) Se propune instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, in anumite intervale orare, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise stabilite prin hotarare a comitetului judetean/al Municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta, cu avizul directiei de sanatate publica.

(2) Spatiile si intervalele orare se stabilesc luand in considerare probabilitatea cresterii numarului persoanelor prezente concomitent in spatiile si in intervalele orare respective, ca efect al desfasurarii unor activitati individuale sau de grup.

(3) Se excepteaza de la masura prevazuta la alin. (1) urmatoarele categorii de persoane:

a) persoanele care desfasoara activitati fizice intense si/sau in conditii de munca solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescuta;

b) copiii cu varsta mai mica de 5 ani.

Art. 2 (1) Se propune interzicerea comercializarii si consumului produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice in spatiile special destinate, dispuse in exteriorul cladirilor unde se desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice şi nealcoolice, in intervalul orar 23.00 - 0600.

(2) In afara intervalului mentionat la alin. (1), operatorii economici care desfasoara aceste activitati, au obligatia sa ia masuri pentru limitarea numarului de clienti la numarul locurilor pe scaune, precum si a oricaror activitati care presupun interactiunea fizica intre clienti, inclusiv dansul.

Art. 3 Se propune interzicerea desfasurarii activitatii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, in intervalul orar 23.00 - 06.00.

Art. 4 Se propune modificarea exceptiei de la regulile distantare fizica existente la nivelul plajelor neamenajate si a celor amenajate, in sensul in care distanta mai mica de 2 metri intre persoane/sezlonguri este permisa numai pentru soti si copii insotiti de adulti (parinti, bunici).

Art.5 Prezenta hotarare se comunica tuturor componentelor Sistemului National de Management al Situatiilor de Urgenta, pentru punere in aplicare prin ordine si acte administrative ale conducatorilor acestora.

PRESEDINTELE COMITETULUI NATIONAL PENTRU SITUATII DE URGENTA

PRIM-MINISTRU

LUDOVIC ORBAN"

Comentarii

# DODI date 28 July 2020 21:16 -3

Vina nu este doar a lui ciolaniSS și a gunoaielor adunate în guWERNER ci a PSD care se screme de câteva luni cu o amărâtă de moțiune de cenzură pentru a demite pe acești incapabili și a-i trimite acolo unde se pricep cel mai bine: la desfundat closete și aruncat cu fecale în adversari. Este singura partitură cântată de cretinul de la Cotroceni și de adunătura de securiști acoperiți din PDL, vopsiți pentru derută ca fiind... liberali po******ri!

# VIKY date 28 July 2020 21:44 -34

Aruncați în aer,voi,milioanele ,acest guvern neo-naziști

# Horia date 28 July 2020 22:09 -30

Locul acestui guvern fanariot este la inchisoare grea cu executare.In fruntea celulei de ocnasi trebuie sa stea numitul Raed Arafat distrugatorul sistemului medical romanesc,vinovatul de zeci de mii de bolnavi morti fiindca totul e Covid si afaceri cu măști si aparate care de cele mai multe ori sunt neconforme.In Romania e introdusă teroarea si Tortura psihologica si fizica in numele luptei cu Covid 19.Asistăm la GENOCID ,la HOLOCAUSTUL POPORULUI ROMAN cu toți cetățenii săi români,maghiari,rusi,evrei,să-și,germani,romi,secui,lipoveni,turci,tatari

# Neanae date 28 July 2020 23:12 -39

Sa va ia mama dracului de guwerneranti încuiați dacă nu faceți public numărul de morți adevărat doborâti de Corona virus, fără cei care aveau săracii zilele numărate! Asta ca sa înțelegem câți din cei 33 care au murit intr-o zi, chipurile cu Corona, și-au pierdut viața DE Corona! Știți de ce tembelilor? Fiindcă din cauza măsurilor voastre de degenerați mor între 400-500 pe zi fiindcă nu au îngrijiri, ca mumele voastre au închis spitale parțial sau total. Mor deci 433-533 pe zi amărâții DE NEINGRIJIRE, grijania voastră! DE Corona virus mor poate 2 la 5 zile. Asta așa, ca sa fim pesimiști. SA VA FIE RUȘINE! Băgați oamenii in mormânt de frica de boala, nu de boala. Terminați-va cu datul numerelor, sa purtam masca da, e ca impotentul care pune prezervativ! Deschideți spitalele și numiți manageri ca lumea. Sa fie organizare nu debandada asta de neisprăviți monocefali. Și ca tot am draci pe voi, văz ca nu mai pomeniți de 80 de miliarde pentru care aproape și-a dat viața in lupte sasu’ ????

# vaduva date 28 July 2020 23:52 -38

O solutie de contra atac ar fi ca toate sindicatele din RO sa faca cerere de crestere a saariului pt asigurarea banilor de MASCA plus spor de grupa de munca atata timp cat se poarta masca..soferii de transport public persoane pot ucide toti calatorii din cauza hipoxiei..

# un mizantrop date 29 July 2020 02:04 -17

In tzara lui Scrashnila Voda trebuie oficializat delictul de bucurie...ati observat cat de preocupati sunt guwernantii sa nu cumva sa se bucure vreun roman, sa nu se joace vreun copil, sa nu fie niciun motiv de distractie?! Cel ma grav e raspunsul primit de la po******tie, asa cum, pe vremuri, erai denuntat daca se afla ca ai ceva provizii alimentare mai alese, asa se vor intrebuinta urmasii stalinistilor sa denunte bucuria vecinilor...in locul injuraturii in soapta, vom experimenta rasul in gand...noroc cu masca...asta ne ascunde trairile, uratenia, mirosul respiratiei...te gandesti ca numai unor sluti (extern si intern...) le-ar fi dat prin devla botnitzarea lumii...nu stiu cum vor justifica autoritatile occidentale, care au interzis burka pe motiv de imposibilitatea identificarii...

# ?????? date 29 July 2020 02:05 -20

@ Remarcați și faptul că guvernările anterioare nu au procedat la fel în spețele de epidemii cu diaree infecțioasă de prin anii 2012-2014, ? Considerați totuși guvernarea actuală "ceva mai specializată", "încercând să rezolve și probleme nerezolvate ale guvernărilor anterioare", ? Dacă opinați și că faptul că fotbaliștii nu respectă distanțarea socială și nu poartă măști influențează în mod negativ și calitate arbitrajelor care de regulă contribuie în mod vizibil la stabilirea rezultatelor meciurilor de fotbal, la stabilirea echipelor promovate, a celor retrogradate, a câștigătoarelor competițiilor, împreună și cu decidenții, instalați politic, de la conducerile federațiilor sportive, ?

# Gore date 29 July 2020 02:10 -21

:lol: :lol: Ce-i măi nemernicilor, nu v-au mers vânzările pe măsura așteptărilor și vă este frică, să nu rămâneți cu marfa nevândută? :-x :-x

# ?????? date 29 July 2020 02:18 -48

@ Opinați că ar putea fi și un conflict de natură constituțională între regulamentele și cutumele fotbalului care funcționează de ceva mai mult timp, care le solicită arbitrilor să se plaseze cât mai aproape de fazele de joc, fără a influența totuși desfășurarea corectă a jocului, și legea privind instituirea unor masuri in domeniul sănătății publice in situații de risc epidemiologic si biologic, ?

# gaga date 29 July 2020 07:11 -40

Mare pacat ca, in asemenea vremuri avem un guvern de HABARNISTI!

# Gheorghe date 29 July 2020 08:23 -8

Filmul de la conferinta medicilor unde se vorbeste despre experienta medicilor in privinta COVID: https://www.bitchute.com/video/PZLBQoi0vD9G/ Filmul a facut senzatie ieri, iar TWITTER, FACEBOOK, YOUTUBE l-au banat si mainstream media a facut totul sa-l discrediteze. Dr. Immanuel Stella a vorbit despre 3 medicamente ieftine cu care nu a pierdut niciun pacient bolnav de COVID. HCQ, zinc si azitromicina, medicamente de care medicii au tot vorbit inca din martie. Fiind atatia medici care au sustinut asta, filmul a fost iarasi banat. Aici e reactia medicilor dupa ce li se interzice dreptul de exprimare: https://www.bitchute.com/video/pwK1uoxaWWDk/

# ioanca date 29 July 2020 10:39 -19

Comitetul ăsta naţional nu are nici măcar un specialist în domeniul viruşilor, este ca şi cum ai pune un văcar pe camion şi să-i dai drumul în trafic, apoi te miri că sunt victime, nu ştiu cât e de legal, sau legal o fi că handicapaţii ăştia fac legile, dar omeneşte nu e sigur.

# Neanae date 29 July 2020 12:06 +5

Hahahaaaaa, au apărut MINUSARII MINORATI MENTAL! V-a mai spus tata sa stați mai răsfirați. Are dreptate Dana Budeanu când zice ca toate creierele întregii armate de dăștia ca voi, cu conducăreții voștri cu tot nu fac cât o circumvoluție de-a ei. Băăăi gigeilor băi, tăbărand așa îngrămădiți pe minusuri NE DAȚI DREPTATE! Dar n-ai ce face, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Iar canaliile alea fără minte care va dau ordinele pe unitate este evident ca au neuronii, max 2, in garsonierele din izmene. În capul vostru e doar curent de aer ????????????????

# Cristian Istrate date 29 July 2020 12:53 +7

:lol: :lol: Dilaila totala, tote japitele s-au pus in miscare sa dea dislike la comentarii, semn ca e suparare mare la securisti :lol:

# Nice date 29 July 2020 13:00 0

Să nu mergem la vot nici unul. Nici la locale, nici la alea de la Bucale.

# Marian75 date 29 July 2020 13:55 +2

Noi suntem proști că acceptăm niște analfabeti să ne calce în picioare,nu vedeți aproape toată media e obedientă,altceva nu mai știu covid de dimineață până seară,Ar trebui să ne revoltăm ,Dar cu cine !!!ne-au îndobitocit cu tv...mare parte...Ar trebui asa zis guvern judecați si împușcați..pt.ce-a fost împușcat și Ceaușescu Genocid si Subminarea Economiei naționale...auzi cică au 35%în sondaje???!!!Mani******rea continuă,Nici în parlament nu ar trebui să intre,vezi cazul Pntcd...

# marcus date 29 July 2020 14:25 +2

Dar de ce in Romania nu vorbeste nimeni de hidroxiclorochina? America, de exemplu, duduie acum pe subiectul asta. Cu permisiunea luju.ro. https://www.bitchute.com/video/c7rrMPoXqGvn/ https://youtu.be/SRIV5gRlm8M

# vaduva date 29 July 2020 15:47 +4

I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! I CAN `T BREATHE.....!!!! SIMT genunchiul guwernerului si a lui arafat, si a lui wuhannis direct pe grumazul meu....

# vaduva date 29 July 2020 15:53 +1

@marcus, toti agentii CIA au fost informati de catre agentie ca hidroxiclorochina este otrava curata... eu am descoperit tratamentul tinta pentru Covid-19 inca din 2 aprilie 2020....distruge instant si in vivo, si in vitro, coronavirusurile, si o alta sumedenie de virusuri, cu toate afixele...STUDII MEDICALE, deh....l-am dat numai iranienilor si chinezilor, dintre romani numai cei dragi mie il au...nici macar rubedeniilor mele nu l-am divulgat...cand romanii NU vor mai trada si nu vor mai fi oi si gaste proaste, cand se vor scula la lupta, atunci il voi divulga si pentru ei. in rest, recunosc ca l-am divulgat si lui Viorel Catarama :P deh...trebuia sa iasa negativ, ca a fost unul care s-a revoltat.nici nu mai importa pentru mine ca a fost securist..IMPORTANT este ceea ce face in situatii de criza un lider....

# sandu date 31 July 2020 19:19 +1

VIKY date 28 iulie 2020 21:44-35 Aruncați în aer,voi,milioanele ,acest guvern neo-naziști ================================================ GRESESTI. NAZISTII NU PUNEAU BOTNITA NEMTILOR, AVEAU GRIJA DE SEMENII LOR. ASTIA SUNT COMUNISTI SATANISTI, SLUGILE CELOR CE AU INVENTAT BOLSEVISMUL.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva