13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BRESA DE SIGURANTA NATIONALA – Coronavirusul a penetrat pana si Serviciul Roman de Informatii. Directorul SRI Eduard Hellvig a ordonat masuri de interceptare a coronavirusului dupa ce un ofiter a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Exista riscul ca si alti lucratori SRI sa fi fost infectati. Angajatul SRI confirmat cu virusul noii gripe ar fi fiul fostului ofiter MAI intors din Israel (Comunicatul)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

12 March 2020 13:01
Vizualizari: 5418

Nici chiar Serviciul Roman de Informatii nu a fost ocolit de coronavirus, oricat si-ar fi construit SRI o imagine de institutie atotputernica si impenetrabila. Miercuri, 11 martie 2020, Serviciul a anuntat ca un ofiter al sau a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19).Dincolo de gluma, problema risca sa devina una de siguranta nationala daca nu este gestionata cum trebuie – cu atat mai mult daca virusul noii gripe a ajuns inclusiv la ofiteri SRI responsabili cu supravegherea sistemului de sanatate publica.

Din fericire, la fel ca toate comunicatele SRI, si acesta are un happy end: Directia de Sanatate Publica (DSP) Bucuresti si Directia Medicala din SRI au inceput sa identifice si sa izoleze toate persoanele cu care ofiterul intrase in contact, in timp ce directorul SRI Eduard Hellvig (foto) a ordonat infiintarea unei comisii care sa monitorizeze permanent situatia. Totul pe un fond de comunicare continua intre SRI si institutiile abilitate sa gestioneze problema coronavirusului.

Inainte sa va prezentam comunicatul SRI, mentionam ca agentia de presa News.ro a scris ca angajatul SRI depistat cu coronavirus ar fi fiul fostului ofiter din Ministerul Afacerilor Interne (actualmente angajat al DSP Sector 4) care s-a intors zilele trecute din Israel si aparent si-a contaminat intreaga familie cu virusul noii gripe.


Iata comunicatul SRI:


In data de 10 martie 2020, un ofiter din cadrul Serviciului Roman de Informatii a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Directia de Sanatate Publica Bucuresti, impreuna cu Directia Medicala din SRI, au desfasurat o ancheta epidemiologica pentru identificarea si izolarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat in contact. In prezent, situatia este sub control si au fost luate deja toate masurile prevazute in astfel de cazuri.

Directorul SRI a dispus infiintarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor masurilor necesare pentru limitarea raspandirii noului virus de catre persoanele care au fost in contact cu pacientul confirmat cu coronavirus. SRI comunica permanent cu institutiile abilitate pentru gestionarea problematicii COVID-19 si respecta cu strictete hotararile acestora”.

Comentarii

# Cristake date 12 March 2020 14:35 +9

Adica se cerceteaza intre ei? Asta ar fi foarte amuzant, mai ales daca se si aresteaza pentru declaratii false prin aeroporturi. Asta era cu puscarie? Doamne ajuta!

# faracatuse date 12 March 2020 16:09 +8

In carantina, lua-v-ar dracu de jefuitori si asupritori. macar 14 zile sa ne lasati in plata Domnului. Tribunale inchise, catuse in cui. Si acum cu citzu pisicutzu care si-a retras mandatul, si Johanis suspendat. La naiba cu toti.

# Relaxati-va ! La curvasaraia din servicii ... date 12 March 2020 19:45 +6

veti fi toti infectati ! Va dorim "succesuri" . In sfarsit aveti o ocupatie ... ;-)

# SRI sa se ocupe de transportul celor infectati ! date 12 March 2020 19:48 +5

De ce dracu` ii platim astronomic ?! :eek:

# Edelweiss - Ivory Tower Sophist date 12 March 2020 20:58 +5

Daaaa, buey! La cât au îmblat lefegiii ăștia cu pulverizatorul de Covi prin Orient, prin Iran, prin Palestina sau draaqu-i mai știe pe unde, îndeplinind poruncile Fratelui mai Mare Likurici, chiar că sunt categoria profesională cu cel mai ridicat risc la infectare și care ar trebui carantinată cel puțin pentru vreo 40-50 de ani (asta așa la ”mit stock”, ca să ne lese draaqului în pace măcar vreo generație).

# Adendum: date 12 March 2020 21:02 +3

Hai că putem înțelege că vreo 45-47 de pruoși s-au infectat d ela vreun purtător în avion saumicrobuz, dar boshorigul ăla MI, mincinos vocațional ca toți milițienii din Kolonie, unde a îmblat prin Palestina, de nu s-a semnalat prin Izrail? A fost cumva la pulverizare prin Iran? Iar ăsta sereist, pe unde s-a travellit și el? A fost cu tac-su ca să-i umple vermorelul cu apă și virușei de post? (c-amu cică se dau numai viruși de post, ăia de frupt fiind rezervați doar după Înviere).

# Pintea date 12 March 2020 23:18 +1

Vedeti, daca nu mai este la conducere coldea%co ca sa dea mandate de interceptare pe siguranta nationala, ilegale, impotriva virusului? Miroseau ei ca virusul a fost imprastiat de los americanos si sa vezi atunci! Surprindeau virusul imediat si se intreceau institutiile lumii ca sa ii ia pe coldea, kovesi, stanciu sa le fie lideri!

# Pintea date 13 March 2020 09:03 +3

Bleguțul ăsta stă si se uită! Vedeti, daca nu mai este la conducere coldea&co ca sa dea mandate de interceptare pe siguranta nationala, ilegale, impotriva virusului? Miroseau ei ca virusul a fost imprastiat de los americanos si sa vezi atunci! Surprindeau virusul imediat si se intreceau institutiile lumii ca sa ii ia pe coldea, kovesi, stanciu sa le fie lideri!

# asta-i România date 13 March 2020 21:55 -1

SI-AU BAGAT ESCROCII COPIII PESTE TOT, ÎN SRI, SIE, ARMATA. NICI PE VREMEA LUI CEAUSESCU NU ERA ATÂTA CORUPTIE SI MASINATII, IAR DESPRE MAFIE CE SA MAI VORBIM? ASTA-I ROMÂNIA LUI #REZIST? PLECATI CÂT VEDETI CU OCHII SI CÂT ÎNCA MAI PUTETI!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva