23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BUDARANUL – Gabriela Baltag a avut mare dreptate: mai mult ca niciodata in CSM este nevoie de un cod de etica. Judecatorul Marian Buda le-a atacat in mod josnic pe judecatoarele Gabriela Baltag si Andrea Chis, care au cerut lamurirea situatiei candidaturii acestuia la sefia CSM. Cu trimitere evidenta la Luju, Buda e scos din sarite ca Gabriela Baltag are legaturi cu presa, desi fix aceleasi legaturi le au si alti membri CSM

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 February 2022 14:51
Vizualizari: 6377

Miracol in Consiliul Superior al Magistraturii. Judecatorul Marian Buda (foto) a grait. Debutul a fost totusi unul total nefericit, in opinia noastra.


 

Minunea s-a petrecut luni, 28 februarie 2022, in sedinta Plenului CSM, cand Buda a luat cuvantul, si nu o data, ci de doua ori. Cu aceasta ocazie, judecatorul Marian Buda a lansat un atac josnic din punctul nostru de vedere la adresa judecatoarelor Gabriela Baltag si Andrea Chis, care cerusera lamuriri in legatura cu intentia acestuia de a candida la sefia Consiliului, intentie care a disparut subit, dupa ce fusese in trecut pusa pe ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM.

De asemenea, in interventia sa, destul de poticnita, Marian Buda s-a aratat extrem de deranjat de faptul ca Gabriela Baltag are legaturi cu presa, cu trimitere evidenta la Luju, in conditiile in care publicatia noastra a sustinut-o in mod constant pe Gabriela Baltag si o va sustine si de acum inainte, apreciind ca activitatea acesteia in CSM este una sanatoasa si in folosul magistraturii. Asta desi mai toti membrii din CSM au legaturi cu presa, inclusiv cu Luju.

Altfel, iesirea lui Marian Buda dovedeste ca judecatoarea Gabriela Baltag a avut dreptate: mai mult ca niciodata in CSM este nevoie de un cod de etica.

Vom prezenta intr-un alt articol premiera din CSM, cu interventia judecatorului Marian Buda.

Comentarii

# maxtor date 28 February 2022 15:31 +112

cand tziganu a ajuns Imparat.......

# jos HAZNAUA !!! date 28 February 2022 15:31 +152

:P :lol: <img src=ops:' /> :-x :eek: De unde a aparut si CLOSETU' ASTA ??? PUTE URIT IN JURUL ACESTUI AUTOPROCLAMAT pretendent... :zzz

# DODI date 28 February 2022 17:28 +204

Nu se poate dezice pe ”nobilul” nume pe cale îl poartă și care îi reflectă, corect, adevăratul său caracter. Mai precis lipsa de caracter. Putem parafraza că ce-i căzut în BUDĂ degeaba aspiră la culmi prea înalte și plăcut mirositoare pentru că le duce în jos spre haznaua în care el se simte bine. În fapt ca și slugărete, au ajuns în CSM printr-o eroare a istoriei și ambii fac tot posibilul să transforme și să mențină denumirea actuală de COTEȚsm.

# bobi date 28 February 2022 19:30 +2

buda este sluga lui slugărete.

# santinela date 1 March 2022 07:20 +43

Cind ataci o judecatoare precum Baltag ori esti "nulitate"profesionala,ori te cheama cum te cheama ! Asta se pare ca le are pe amindoua.

# petre p. date 1 March 2022 08:43 +2

Doamne , exista trezire, Doamne !? Bogdaproste !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva