21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CABINET DE AVOCAT MANUELA GORNOVICEANU – Pasiunea pentru avocatura si abordarea interdisciplinara a cauzelor i-au determinat pe avocata Manuela Gornoviceanu din Baroul Dolj si pe partenerii acesteia sa se perfectioneze in dreptul comercial, dreptul fiscal, dreptul penal al afacerilor, achizitiile publice si consumatori. Manuela Gornoviceanu: “Suntem cu totii pasionati de avocatura si niciunul dintre noi nu a avut si nu doreste sa aiba o alta profesie”

Scris de: L.J. | pdf | print

30 April 2015 13:40
Vizualizari: 146992

Manuela Gornoviceanu este avocat din 1992 in Baroul Dolj. A profesat in toate ariile de practica in primii ani de activitate, reusind in consecinta o abordare interdisciplinara a cauzelor ce i-au fost incredintate de catre clienti.


In timp, a reusit sa perfectioneze pregatirea in domeniul dreptului comercial, dreptului fiscal, dreptului penal al afacerilor, achizitii publice si consumatori, acestea fiind domeniile in care Cabinetul de avocat “Manuela Gornoviceanu” este specializat in prezent.

In prezent, avocata Manuela Gornoviceanu lucreaza cu o echipa de colaboratori, incercand impreuna cu acestia o abordare a apararii prin prisma dreptului uniunii europene, acolo unde este aplicabil si avand in vedere ca domenii mai sus evidentiate presupun, de regula, o astfel de abordare.

Suntem cu totii pasionati de avocatura si niciunul dintre noi nu a avut si nu doreste sa aiba o alta profesie”, afirma Manuela Gornoviceanu.

Rezultatele obtinute de Cabinetul de avocat “Manuela Gornoviceanu” au fost proportionale cu efortul constant depus pentru atingerea obiectivelor, serviciile prestate fiind apreciate ca atare de catre clienti.

Ne propunem in continuare aducerea dreptului uniunii europene pe agenda zilnica a magistratilor in cauzele in care asiguram apararea clientilor nostri, convinsi fiind ca aceasta este una dintre solutiile necesare pentru a convinge”, conchide avocata Manuela Gornoviceanu din Baroul Dolj.

Contact Manuela Gornoviceanu – Cabinet de avocat

Adresa: Craiova, str. General Dragalina nr. 42, jud. Dolj

Tel/fax: 0251 – 413.057

website: www.eulawyers.ro

Av. Manuela Gornoviceanu - (+40)744823473

e-mail: mg@eulawyers.ro

Avocati parteneri:

Av. Daiana Militaru - (+40)723517847

e-mail: dm@eulawyers.ro

Av. Eugen Guran - (+40)722618110

e-mail: eg@eulawyers.ro

Av. Alina Dilgoci - (+40)786044119

e-mail: ad@eulawyers.ro

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva