24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CABINET DE AVOCAT “MIHAI DRAGAN” - Cu o experienta vasta in domeniul juridic, cu studiu continuu, dar si cu cele mai ingenioase solutii, avocatul Mihai Dragan a reunit intr-o echipa complexa mai multi avocati colaboratori specializati in diferite ramuri ale dreptului penal, civil, dar si comercial. Mihai Dragan: “Pe langa cunostintele temeinice pe care un avocat trebuie sa le aiba, pasiunea si perseverenta reprezinta temelia unei cariere de succes”

Scris de: L.J. | pdf | print

25 June 2020 11:35
Vizualizari: 106359

Cu o experienta vasta in domeniul juridic, ce are ca fundament un studiu continuu al legislatiei in vigoare, dar si descoperirea si aplicarea celor mai ingenioase solutii pentru cazurile clientilor sai, avocatul Mihai Dragan a reunit intr-o echipa complexa mai multi avocati colaboratori specializati in diferite ramuri ale dreptului penal, civil, dar si comercial.


 

Mihai Dragan (foto) este membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Baroului din Romania inca din anul 2001, reusind astfel sa dobandeasca o bogata experienta in domeniul juridic.


In prezent, Avocatul Mihai Dragan isi desfasoara activitatea impreuna cu colaboratorii sai pe care i-a instruit si ghidat in profesia de avocat cu cele mai alese tehnici si metode de aplicare a cunostintelor pe care acestia le-au dobandit in urma studiilor urmate la cele mai prestigioase facultati din Romania.


Calitatea serviciilor profesionale este asigurata pe de o parte de activitatile avocatilor colaboratori si pe de alta parte, de avizarea si indrumarea acestora de catre avocatul titular – Mihai Dragan.


Activitatea Cabinetului este caracterizata, indeosebi, de implicarea esentiala pe care fiecare avocat o acorda in raport cu dosarele pe care le are in administrare.


Avand in vedere dinamica rapida cu care lumea avocaturii se confrunta, pentru a mentine un avantaj competitiv, avocatii Cabinetului de Avocat “Mihai Dragan” reusesc sa faca fata provocarilor zilnice, actionand potrivit unor strategii inovative, de amploare care s-au dovedit a fi durabile.

Echipa este formata din avocati creativi, perseverenti si receptivi la toate problemele clientilor, reusind astfel sa se creeze o legatura stransa cu acestia, dar si sa li se ofere cele mai utile sfaturi juridice pentru problemele cu care se confrunta.


In relatia cu clientii lor, avocatii colaboratori ai Cabinetului de Avocat Dragan Mihai” prezinta o conduita profesionista si actioneaza potrivit principiilor bine definite pe care acestia le au: loialitate, corectitudine, profesionalism, calitate si responsabilitate.


In opinia Avocatului Mihai Dragan, pe langa cunostintele temeinice pe care un avocat trebuie sa le aiba, considera ca pasiunea si perseverenta reprezinta temelia unei cariere de succes.

De asemenea, acesta considera ca esenta profesiei de avocat include atat talentul pe care fiecare avocat il expune in munca pe care o presteaza zilnic, cat si seriozitatea, imaginatia, inovatia si devotamentul ce stau la baza tuturor activitatilor pe care le intreprinde in activitatea sa.


Fiind intr-o continua dezvoltare profesionala, perseverenta care ii caracterizeaza pe colaboratorii Cabinetului de Avocatura “Dragan Mihai, ii ajuta sa devina mai buni de la o zi la alta, astfel incat reusesc sa se documenteze in permanenta cu privire la toate modificarile legislative aduse normelor in vigoare.


Astfel, domeniile pe care acestia sunt specializati sunt diverse, precum:

  • drept penal (infractiuni economice, infractiuni de coruptie);

  • contencios administrativ (inclusiv litigii cu functionarii publici privind Legea nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice);

  • dreptul muncii;

  • dreptul contraventional;

  • malpraxis medical;

  • activitate de autorizare si redactare a contractelor specifice in materia constructiilor;

  • dreptul familiei;

  • drept comercial.


In materie penala, Cabinetul de Avocat “Mihai Dragan”, prin titularul si colaboratorii sai, asigura apararea in cadrul unor dosare de mare complexitate si dificultate, cu o insemnata expunere mediatica, de natura a spori dificultatea asigurarii unei aparari corespunzatoare, rezultatele fiind excelente.


In materie civila, Cabinetul de Avocat ”Mihai Dragan”, prin titularul si colaboratorii sai, asigura consultanta, asistenta si reprezentare de specialitate atat in cadrul procedurilor litigioase, cat si in cadrul celor nelitigioase, pentru institutii publice, private, societati comerciale cu capital romanesc sau strain, alte persoane juridice, dar si persoanelor fizice, in cei 16 ani de existenta rezultatele deosebite atragand dezvoltarea constanta a portofoliului de clienti.


Cabinetul de Avocat ”Mihai Dragan” poate fi contactat astfel:

Bucuresti, Sector 3, Bd. Unirii nr. 57, Bloc E4, Scara 1, Etaj 2, Ap. 7

Tel./Fax. 031/424.44.69

Email. avocat@mihaidragan.com 

Comentarii

# Maxim date 26 June 2020 00:00 +1

Calitate pe drq! avocatii stiu o singura sintagma: prezent si asistat- lasam la latitudinea domnului judecator-. Atat si nimic mai mult. Aceasta este tagma avocatilor.Asteptam ca nevinovatia sa iasa ca uleiul la suprafata....

# Horodinca Dorel date 11 October 2020 19:29 0

Sa informam ptr strangerea de semnaturi ptr referendumi ; in 4 puncte .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva