24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAMI, NANI-NANI – Episod de senzatie cu fosta judecatoare Camelia Bogdan, relatat de omul de afaceri Marian Iancu: “A adormit in timp ce dadeam declaratii, si nu mi s-a parut, pur si simplu a luat-o somnul. Si eu m-am oprit. Cred ca i-a facut colegul semn, si a tresarit... N-am injurat-o, mai mult decat atat, e putin spus injurat. I-am zis sa ia act ca dormea, si ca cine doarme la munca: ori cine a baut noaptea, ori...” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 April 2023 16:52
Vizualizari: 12395

Dezvaluiri de senzatie ale omului de afaceri Marian Iancu despre vestita fosta judecatoare Camelia Bogdan (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, exclusa definitiv din magistratura, cea care l-a condamnat in 2014 la 12 ani inchisoare in dosarul RAFO.


 

Invitat podcastul realizat de jurnalistul Viorel Grigoroiu, Marian Iancu a relatat ca a avut un conflict extrem de dur cu judecatoarea Bogdan, dupa ce aceasta ar fi adormit in timp ce el dadea declaratii. Potrivit omului de afaceri, Camelia Bogdan ar fi fost trezita de colegul sau de complet, judecatorul Marius Mihalcea.

Marian Iancu afirma ca dupa acest moment nu a injurat-o pe Camelia Bogdan, ci “mai mult decat atat, e putin spus injurat”. “I-am zis sa ia act ca dormea si ca cine doarme la munca: ori cine a baut noaptea, ori...”, a povestit Iancu.

De asemenea, Marian Iancu sustine ca a avertizat-o pe Camelia Bogdan ca daca va mai adormi vreodata va lua microfonul si i-l va da in cap, motiv pentru care un politist i-a tinut microfonul pe tot restul sedintei.


Iata dezvalauirile omului de afaceri Marian Iancu despre fosta judecatoare Camelia Bogdan:


Stiam ca nu mai am nicio sansa. Fusese condamnat Voiculescu (n.r. - Dan Voiculescu) cu un an inainte, de aceeasi judecatoare care ulterior a fost scoasa din magistratura – mi-a spus avocatul: 'nu avem nicio sansa' – de Camelia Bogdan e vorba, pe abuzurile pe care le-a facut, abuz identic pe care l-a facut si la mine in dosar. Am avut o atitudine dura, ca sa nu zic contondenta, directa in instanta. Aproximativ egal (n.r. - intrebat fiind daca a injurat-o). Mi s-a parut ca a adormit in timp ce eu dadeam declaratii, si nu mi s-a parut, pur si simplu a luat-o somnul. Si eu m-am oprit. Cred ca i-a facut colegul semn, si a tresarit: 'gata, ati terminat?' Va dati seama in momentul ala ce s-a intamplat. Mi-a zis din instanta, de atunci, i-a spus avocatului meu sa imi confirme ca tot ce spun se poate folosi impotriva mea, si ca asta va conta in final cand ea va delibera, si de la 10 ani m-a facut de 12. N-am injurat-o, mai mult decat atat, e putin spus injurat. I-am zis sa ia act ca dormea, si ca cine doarme la munca: ori cine a baut noaptea, ori...in fine, multe. Si i-am spus ca data viitoare daca o sa mai adoarma o sa iau microfonul si o sa i-l dau in cap, ca sa fac dovada ca nici macar nu se fereste, ca doarme. A venit poltistul, mi-a tinut microfonul, in fine...”.

 


Comentarii

# maxtor date 3 April 2023 23:35 0

Marian Iancu-tot "martor denuntzator",tot!(poate venea de la 1 priveghi).

# M date 4 April 2023 18:41 -10

La puscarie nu de duce ea?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva