17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAMI O DA IN PRIMIRE PE LULUTA – Fix in zilele in care Laura Kovesi nega categoric existenta unui dosar la DNA impotriva vreunui sef al Inspectiei Judiciare, procurorul Gheorghe Popovici ii dadea clasare lui Lucian Netejoru. Dezvaluirea a fost facuta de judecatoarea Camelia Bogdan, nemultumita ca Popovici a inchis dosarul lui Netejoru: „Incalca dezlegarile constitutionale obligatorii”. A mintit Kovesi cand a sustinut ca DNA nu ii ancheteaza pe sefii Inspectiei Judiciare?

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 August 2017 13:45
Vizualizari: 25775

Vestita judecatoare Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti (foto dreapta), data afara din magistratura dupa ce a luat 10.000 de lei de la un SRL, o ingroapa pe zeita anticoruptiei Laura Kovesi (foto stanga). Camelia Bogdan o demasca pe sefa DNA, care a sustinut ca niciun inspector de la Inspectia Judiciara si niciun sef al Inspectiei Judiciare nu sunt anchetati de parchetul anticoruptie. Problema este ca fix in zilele in care Laura Kovesi facea aceste declaratii, la DNA se afla in lucru un dosar care il privea pe seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru.

In urma publicarii de catre Lumeajustitiei.ro a sesizarii pe care Grupul de Investigatii Politice a facut-o catre CSM si Ministerul Justitiei, in care se acuza musamalizarea plangerii formulate impotriva Cameliei Bogdan, judecatoarea ne-a trimis un asa-zis drept la replica. In textul Cameliei Bogdan se regaseste o informatie foarte importanta. Si anume aceea ca DNA a inchis dosarul care il viza pe seful Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru. Un dosar care fusese deschis ca urmare a plangerii facute de Camelia Bogdan si care privea pretinsa apartententa a lui Netejoru la o loja masonica.


Astfel, Camelia Bogdan precizeaza ca parchetul anticoruptie i-a dat clasare lui Lucian Netejoru. Masura ar fi fost dispusa de seful Sectiei I DNA, procurorul Gheorghe Popovici, in 24 iulie 2017, procuror pe care Camelia Bogdan il acuza ca „incalca standardele doctrinare ce prevad conditiile de tipicitate a infractiunii de abuz in serviciu”. Problema este ordonanta de clasare a lui Popovici data in cazul lui Netejoru vine sa infirme anumite declaratii pe care Kovesi le-a facut cam in aceeasi perioada.

A mintit Luluta?

Mai exact, in 17 iulie 2017, intr-un interviu acordat unei publicatii de casa a DNA, ziare.com, Laura Kovesi era intrebata daca exista vreun inspector de la Inspectia Judiciara, inclusiv sef al Inspectiei Judiciare, care sa fie anchetat de DNA. Sefa DNA a negat categoric acest lucru.

Iata intrebarea pusa sefei DNA si raspunsul Laurei Kovesi (vezi facsimil):

Exista vreun inspector al Inspectiei Judiciare, inclusiv cei cu functii de conducere, care sa fie in acest moment anchetat de DNA?

Nu. Categoric, nu.

Iata insa ca fix in perioada in care Laura Kovesi nega existenta unui dosar impotriva vreunui sef al Inspectiei Judiciare, la DNA se afla in lucru cauza care il privea pe Lucian Netejoru, asa cum a dezvaluit Camelia Bogdan. O cauza ce avea sa fie inchisa cam la o saptamana dupa declaratiile lui Kovesi.

Mai mult, contactata de Lumeajustitiei.ro, Camelia Bogdan a confirmat inca o data faptul ca procurorul DNA Gheorghe Popovici a dat clasare in dosarul privindu-l pe Lucian Netejoru, precizand ca va face plangere impotriva acestei ordonante.

Asadar, ne intrebam, oare o fi mintit Laura Kovesi sau nu a stiut ca subalternul sau Gheorghe Popovici avea in lucru un dosar in care vizat era seful Inspectiei Judiciare?

Prezentam in continuare „dreptul la replica” pe care ni l-a trimis judecatoarea Camelia Bogdan:

Stimati domni jurnalisti,

Cu deosebit respect, va rog sa imi permiteti sa va multumesc pentru acordarea unor spatii semnificative in cadrul publicatiilor dumneavoastra proiectelor mele in materia eficientizarii produsului infractiunii.

Va rog sa nu uitati insa respectuosa rugaminte ce v-a fost adresata de catre doamna presedinte al CSM (garantul independentei justitiei) de a ma sprijini in vederea publicarii dreptului la replica in raport cu aparitia unor articole de catre publicatiile ale caror beneficiari reali sunteti ce evidentiaza initiativa Grupului de Investigatii Politice de a dresa o plangere penala deferita DNA Structura Centrala.

Pe langa inscrisurile atasate pana in prezent in vederea publicarii dreptului meu la replica, va rog sa aveti in vedere si inscrisul oficial emanand de la CSM (garantul independentei justitiei) de unde rezulta ca aceasta institutie nu are atributii in materia evaluarii conflictelor de interese/incompatibilitatilor si recunoaste competenta exclusiva a AGENTIEI NATIONALE DE INTEGRITATE.

Va rog sa imi permiteti sa va atasez inca o data raportul ANI de unde rezulta ca nu am fost niciodata in vreo stare de incompatibilitate/ conflict de interese, dar si rezolutia de respingere a sesizarii pronunate de IJ in data de 16 06 2016 de unde rezulta ca nu am fost niciodata in vreo stare de incompatibilitate/ conflict de interese si ca nu am absentat nejustificat de la serviciu.

Va multumesc respectuos,

Cu distinsa consideratie,

Camelia Bogdan

P.S. Cu distinsa consideratie, va adresez respectuoasa rugaminte de a permite atasarea prezentului inscris si plangerii mele intemeiate pe disp art 339-340 C pr pen adresate DNA-STRUCTURA CENTRALA si lucrarii avand ca obiect trecerea dosarului de up PRELUAT de DNA-STRUCTURA CENTRALA la o alta unitate de parchet, intemeiate pe disp art 326 C pr pen, dresate PICCJ, cu motivarea ca dnii REMUS BUDAI SI GHEORGHE POPOVICI incalca standardele doctrinare ce prevad conditiile de tipicitate a infractiunii de abuz in serviciu, ridicate la izvor de drept de catre Curtea Constitutinoala prin decizia CCR/29.07 2017 si totodata disimuleaza realitatea apartenetei la MLNR a domnului Inspector-sef Lucian NETEJORU prin administrarea singurelor probe relevante cpnform disp art 100 C pr pen coroborate cu art 8 alin 2 din Statutul MLNR.

Cu distinsa consideratie, adresez respectuoasa rugaminte structurilor de parchet mentionate anterior sa aiba in vedere la solutionarea cererii de abtinere a domnului procuror GHEORGHE POPOVICI si imprejurarea ca CSM a sesizat IJ in vederea tragerii la raspundere penala a domnului procuror mentionat mai sus in raport cu motivarea ordonantei de clasare dispuse fata de domnul inspector-sef al Inspectiei Judiciare din 24.07.2017.

In acest context, in temeiul disp Legii nr 544/2001, adresez respectuoasa rugaminte domnului inspector-sef al IJ sa precizeze daca exista vreo IMPREJURARE DE FAPT care sa JUSTIFICE inceperea cercetarii disciplinare fata de conducerea sectiei a II-A a DNA pentru ca incalca dezlegarile constitutionale obligatorii si ignorarea imprejurarii ca domnul procuror GHEORGHE POPOVICI, aflat la conducerea sectiei I DNA incalca dezlegarile constitutionale obligatorii.

Nu in ultimul rand, adresez respectuosa rugaminte, in temeiul disp Legii nr 544/2001:

-conducerii CSM: de a preciza daca pe rolul acestei institutii figureaza vreo actiune disciplinara introdusa de IJ fata de dna judecator GEORGIANA PULBERE

-conducerii IJ: de a preciza daca pe rolul acestei institutii figureaza vreo cercetare disciplinara initiata de IJ fata de dna judecator GEORGIANA PULBERE sau vreo solutie de clasare inregistrata fata de acuzatiile de incompatibiliate aduse doamnei JUDECATOR GEORGIANA PULBERE constand in activitati de derulare a unor seminare in cadrul unui SRL IN RAPORT CU CARE IJ s-a sesizat din oficiu.

Va multumesc inca o data cu deosebit respect si deosebita consideratie”.

*Cititi aici documentele trimise de judecatoarea Camelia Bogdan (I)

*Cititi aici documentele trimise de judecatoarea Camelia Bogdan (II)

*Cititi aici documentele trimise de judecatoarea Camelia Bogdan (III)

*Cititi aici documentele trimise de judecatoarea Camelia Bogdan (IV)

*Cititi aici documentele trimise de judecatoarea Camelia Bogdan (V)

Comentarii

# DODI date 7 August 2017 14:34 +9

Este foarte greu pentru noi, niște oameni normali și cu bun simț, să explicăm ieșirile isterico-patologice ale luluței. Săraca are nevoie urgentă de un tratament la Spitalul 9. Din păcate medicii de familie (ciolanis, dorel și zdreanță) fac mereu front comun fiind loviți de aceeași boală, dar în stadii diferite de evoluție și medicație. Într-o lume aparent normală, doar acești bolnavi cronici s-au găsit să ne conducă. Și este păcat pentru sănătatea nației.

# Marti date 7 August 2017 19:55 +1

Lasati uratele (balcze si lalai) sa vina la mine ...pare sa fi fost deviza la angajarea astora !

# freud date 8 August 2017 09:14 0

greu cu nebunia....face ravagii la caputu moale, lasat in arsita verii....lasa sa vada si dna cum sunt unii si ce le lipseste. :D :D

# Bla Bla date 11 August 2017 16:50 0

De ce atâta zarva cu Luluta? Uite numai cum arata, parca are 18 ani, o teen. Altcineva e în spate, altcineva hotărăște. Luluta ne-a luat doar doar fata.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva