29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CANTAREA LUI COLDEA PENTRU PREMIERUL TUDOSE – Iata ce laudatio i-a facut premierului Mihai Tudose, fostul sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea: „Lucrarea aduce o certa contributie... Poate reprezenta un reper... Sunt de apreciat eforturile pentru o documentare riguroasa... Originalitatea si noutatea abordarii”. Teza de doctorat a lui Tudose a fost garantata si de fostul director al SRI George Maior, care insa a fost ceva mai rezervat in laude (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 June 2017 18:42
Vizualizari: 6358

Premierul Mihai Tudose, propus de PSD-ALDE si desmenat de presedintele Klaus Iohannis, l-a dat pe spate cu teza sa de doctorat pe fostul sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea (foto stanga). Acesta a fost impresionat de teza de doctorat a lui Mihai Tudose intutulata “Infrastructura critica – model si strategie manageriala”, pe care a catalogat-o ca fiind un „reper” si un „document de referinta”.

Asa cum se stie deja, teza de doctorat a lui Mihai Tudose, sustinuta la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” din cadrul Serviciului Roman de Informatii, contine un laudatio din partea generalului Florian Coldea. Este vorba despre un “Cuvant-inainte” scris de Coldea, in care acesta isi exprima aprecierea fata de lucrarea lui Mihai Tudose.


De asemenea, aceeasi teza de doctorat a lui Tudose contine si o postfata semnata de fostul director al SRI George Maior (foto dreapta). Totusi, dupa cum se poate vedea in cele ce urmeaza, Maior a fost ceva mai rezervat in laude decat Florian Coldea.

Cuvantul inainte” a lui Florian Coldea si “Postfata” lui George Maior au fost publicate in de jurnalista Sorina Matei.

Iata “Cuvantul inainte” al generalului Florian Coldea:

Iata “Postfata” fostului director SRI George Maior:


Comentarii

# DODI date 27 June 2017 19:48 +3

Interesant cu a fost flancat (Hagi) Tudose de către SRI: repetentul coldea cu un laudativ ”cuvânt înainte”, iar căprarul Maior cu o prefață. Se vede că nu au fost pe aceeași linie: coldea ar fi trebuit să-și boteze scrierile (dacă le-a scris el) ”prefață” sau maiorul de la SRI cu un ”cuvânt înapoi”. Sau cei doi au vrut să ne arate că nu au vorbit aceeași limbă cu toate că le-a ieșit de fiecare dată aranjamentele comune cu alegerile (repetate) ale lui hăhăilă, EBA sau, inițial, Tokes și finis opera Ciolanis.

# ha,ha,ha date 28 June 2017 09:23 +3

Cu un laudatio de la Coldea e numai bun de prim ministru pentru gargaragiul de Dragnea si ipocritul din dealul Cotrocenului! Mai bine nici ca se poate, si la incheiere "slujim patria"! Fraierii aplauda!

# Tarzan date 28 June 2017 18:21 0

Am zis : 1.legea raspunderii magistratiilor , urgent ! 2.injumatatirea personalului SRI si apoi a bugetului pt. cei ramasi 3. abrogarea "big brother" 4.interzicerea taierii arborilor pe 100 ani

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva