23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CAPITALUL ROMANESC TREBUIE PROTEJAT – Se lanseaza Organizatia Oamenilor de Afaceri din Alianta pentru Unirea Romanilor. Forul va fi condus de antreprenorii Mohammad Murad, ca presedinte, si Vicentiu Mocanu, in calitate de vicepresedinte. Liderul AUR George Simion: „Evenimentul va fi structurat pe urmatoarele directii de lucru: Productie, Turism, Agricultura, Constructii, Servicii, IT... Organizatia va avea un rol activ in elaborarea de propuneri legislative care sa stimuleze mediul de afaceri”

Scris de: L.J. | pdf | print

5 December 2023 18:23
Vizualizari: 2010

Oamenii de afaceri romani trebuie sa constientizeze necesitatea protejarii capitalului autohton. De aceea, Alianta pentru Unirea Romanilor – condusa de George Simion (foto 1 dreapta) – lanseaza Organizatia Oamenilor de Afaceri din AUR.Forul il va avea ca presedinte pe antreprenorul Mohammad Murad, in timp ce omul de afaceri Vicentiu Mocanu (foto 1 stanga) va fi vicepresedinte. Mocanu – care va activa in calitate de coordonator regional pentru opt judete al Organizatiei Oamenilor de Afaceri – a fost desemnat oficial, la 30 noiembrie 2023, drept candidatul AUR pentru functia de primar in Ramnicu Valcea.

Evenimentul de lansare – destinat nu doar membrilor partidului, ci tuturor celor interesati, in special antreprenorilor romani – va avea loc in 15 decembrie 2023, incepand cu ora 11:00, la Sala Unirii din Parlamentul Romaniei.
Presedintele AUR George Simion a declarat (vezi facsimil):


Acest demers al AUR marcheaza un pas important in directia sustinerii dezvoltarii capitalului romanesc. AUR isi propune sa devina un aliat de nadejde pentru mediul de afaceri din Romania, oferind solutii concrete si eficiente pentru provocarile cu care se confrunta antreprenorii. Ne dorim sa participe la lucrarile conferintei si sa isi aduca aportul la declaratia finala care va fi lansata cu aceasta ocazie, nu doar membri AUR, ci si antreprenori care nu fac parte din formatiune. Evenimentul va fi structurat pe urmatoarele directii de lucru: Productie, Turism, Agricultura, Constructii, Servicii, IT si altele. Organizatia Oamenilor de Afaceri din AUR va functiona ca un catalizator pentru dezvoltarea economica a Romaniei, promovand politici care favorizeaza investitiile, inovatia si cresterea economica durabila. De asemenea, organizatia va avea un rol activ in elaborarea de propuneri legislative care sa stimuleze mediul de afaceri. AUR isi propune sa creeze un cadru favorabil pentru dezvoltarea afacerilor, sa stimuleze antreprenoriatul si sa protejeze interesele oamenilor de afaceri romani. Prin aceasta initiativa, partidul isi reafirma angajamentul de a contribui la dezvoltarea economica a Romaniei si de a sustine capitalul romanesc. Prin lansarea Organizatiei Oamenilor de Afaceri, AUR isi propune sa devina un partener de incredere pentru oamenii de afaceri din Romania. AUR invita toti antreprenorii sa se alature acestui demers si sa contribuie la construirea unui mediu de afaceri puternic si competitiv”.
Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva