4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAPTURAREA SRI – Mesajul colonelului Daniel Dragomir de ziua SRI: “Institutia nu este sub asalt ci o gasca de mafioti care a privatizat SRI in interes personal: Coldea, Dumbrava, Cozma, Anaconda si altii... Fiecare din cei ce au participat la abuzuri (procurori, politisti, ofiteri SRI) trebuie trasi la raspundere penala”. Dragomir prezinta noi probe despre modul de operare al “Binomului SRI-DNA” (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 March 2018 13:06
Vizualizari: 8067

Fix in ziua in care Serviciul Roman de Informatii implineste 28 de ani de activitate, colonelul (r) SRI Daniel Dragomir (foto), liderul platformei civice Romania 3.0, transmite un mesaj in care acuza ca institutia a fost “privatizata” de o “gasca de mafioti”, dar da asigurari ca fiecare ofiter de informatii va raspunde penal pentru actele ilegale si abuzurile pe care le-a comis impreuna cu procurori si politisti. Tot de ziua SRI, Daniel Dragomir face un “cadou” Serviciului publicand noi documente care dezvaluie modul de functionare al “Binomului SRI-DNA”.

In mesajul sau din 26 martie 2018, postat pe Facebook, Daniel Dragomir demonteaza acuzatiile propagandei cum ca SRI este supus unui asalt, precizand ca nu institutia este supusa acestui asalt, ci doar acei ofiteri care au folosit Serviciul in interes personal. Iar in acest sens, Daniel Dragomir ii mentioneaza pe generalul Florian Coldea, generalul Dumitru Dumbrava, generalul Sorin Cozma si generaleasa Elena Iftode, zisa “Anaconda”.


Iata mesajul lui Daniel Dragomir:

La 28 de ani de la infiintarea SRI urez institutiei un viitor democratic si care sa corespunda intereselor si protejarii romanilor.

Tot aud ca 'institutia este sub asalt'.

Fals, institutia nu este sub asalt ci o gasca de mafioti care a privatizat SRI in interes personal: Coldea, Dumbrava, Cozma, Anaconda si altii.

Aceasta gasca se afla sub asalt si ii asigur ca asaltul meu va continua. Pana vor primi ceea ce merita.

Celor ce au participat la acte ilegale, conform documentelor de mai jos, ii asigur ca vor raspunde penal pentru faptele lor, iar toti acesti 'colegi' de bine, inclusiv 'ecologistii' care nu isi amintesc ca au depus juramantul fata de tara si cred ca l-au depus fata de Coldea si de Kovesi vor merge la puscarie.

Echipele mixte, protocoalele, modul secret de a face dosarele si implicarea SRI in acte de cercetare penala corespund unei societati distopice in care “stim noi” cine este vinovat si cine nu.

Aceste incalcari ale legii si ale Constitutiei nu pot ramane nepedepsite. Fiecare din cei ce au participat la aceste abuzuri (procurori, politisti, ofiteri SRI) trebuie trasi la raspundere penala pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample.

Daca acest lucru nu se va intampla, nu mai avem democratie in Romania.

Dreptate pana la capat, pentru toti”.

Dragomir: “Vor urma si alte documente care vor arunca in aer abuzurile si incalcarile repetate ale Constitutiei”

Pe de alta parte, intr-o postare anterioara, din 25 martie 2018, Daniel Dragomir a publicat noi documente care probeaza modul de functionare a “Binomului SRI-DNA”. Este vorba despre adrese in care SRI era trecut drept beneficiar secundar al informatiilor obtinute de DNA in baza mandatelor de supraveghere si interceptare (vezi facsimil).

Iata dezvaluirea si documentele facute publice de colonelul Daniel Dragomir:

Echipele mixte si protocoalele

Va prezentam azi trei documente care arata modul de lucru intre DNA si SRI.

DNA obtine mandatul, il trimite spre punere in aplicare catre SRI si anunta ca exista o unitate militara (UM) din serviciu care este beneficiar secundar:

-Ce inseamna beneficiar secundar?

-Unde apare in vreun cod penal sau de procedura aceasta modalitate de a face urmarirea penala?

-De unde stia DNA cine este beneficiarul? Cu numar concret de unitate militara?

-SRI era doar un prestator de serviciii cand Kovesi ordona? Cum se stabileau prioritatile in interior serviciului? Nu il mai ascultam pe teroristul X ca avem treaba cu DNA?

Exact din aceste motive protocoalele trebuie desecretizate.

Vor urma si alte documente care vor arunca in aer abuzurile si incalcarile repetate ale Constitutiei.

Toti cei implicati trebuie sa raspunda penal.

Dreptate pana la capat, pentru toti”.


Comentarii

# unul din lumea cea mare date 26 March 2018 13:58 +8

asta/i rostul unui deceniu si jumatate pierdut !!!!!! in timpul asta s/a aflat la conducerea mermelicei un presedinte total corupt,un presedinte cu nationalitate germana,un prim min cu nationalitate evreiasca(mru- si sef sie)UN PRIM MINISTRU (ciolos) cu nationalitate franceza(recrutat si de dst/ul francez,)un procuror sef dna recrutat de mti/ul unguresc) un procuror general de nationalitate PROST(moima de loazar),un ministru de justitie total corupt (predoiu).asta/i rezultatul DIRECT AL ALEGERII ROMANILOR LA VOT,a 2 presedinti consecutivi PENALI,si rezultatul este mai mult decit evident,mermelica are locuitori mermelaci care se invirt debusolati ca MUSTELE FARA CAP CU POSTURI DE TELEVIZIUNE CONDUSE PE FILIERA TRANSILVANIA DE CATRE BUDAPESTA(in ciuda sloganului ,,sa nu uitam sa iubim mermelica,, a unuia casatorit cu o unguroaica si a unui pinochio(gusa care si/a primit de la moroiul blazonul nobiliar,chiar din miinile coruptului tradator (moroiu).mermelica a fost fezandata,URMIND SA FI

# DODI date 26 March 2018 14:14 +7

SRI a ajuns o caricatură a unui serviciu de informații. Știrile din presă sunt mai veridice decât alegațiile așa zișilor agenți. Ce pretenții poți avea de la un repetent gen coldea, de la un arogant și tupeist gen dumbravă sau de la un director hellvig care nu poate da dispoziții nici secretarei (având grad și înălțime mai mici decât ea!). Așa cum unii sunt la 28 de ani deja îmbătrâniți în rele înainte de vreme așa a ajuns și făcătura lui Asztalos-Măgureanu la vârsta pensionării. În acest serviciu lovit de leucemie trebuie urgent o transfuzie de sânge proaspăt și lichidate definitiv orice umbre răcoroase de tip dumbravă sau coldea. Chiar și jumătățile lor (v. coldea) trebuie extirpate. Au viciul în sânge și răul în oase.

# unul din lumea cea mare date 26 March 2018 14:21 +4

(continuare) MERMELICA A FOST FEZANDATA ,ACUSILEA POATE SA FIE USOR DEZMEMBRATA!!!!!!!!!!!(astept sa fiu contrazis, si nu uitati, laptaresele justitiei , mobilizati minjitii statului sa apese cu transpiratie pe rosu de pe toate calculatoarele din mj,piccj,dna,cesemea, CA ORICUM NICI MACAR ,,SUGACII,, CARE IAU TITA IN GURA NU MAI CRED IN STATUL SPOLIAT SI MERMELIT DE INJUSTIE .IMI ESTE SCIRBA SCIRBOASA SI GREATA GRETOASA CIND VAD CA NU/I ZI LASATA DE LA DZEU CA MINJITIISTATULUI SA NU COMITA CELE MAI ABJECTE NENOROCIRI DIN ,,CODURILE DE PROCEDURI PENALE,,......SI CULMEA NOI NE UITAM CA MERMELACII ASTPTIND SA IASA MINJITII STATULUI IN ROBE CU TOPOARE!!!!!!! ASTA/I MERMELICA ,TARA MUSTELOR FARA CAP!!!!!!

# numarator date 26 March 2018 14:28 +1

Din cele cateva sute sau mii de angajati cat are SRI-ul, aud zilnic doar de numele a 3-4 persoane. Asta nu prea seamana a asalt asupra SRI. Procentul este nesemnificativ ca sa fie asalt. Si apoi, fiecare padure cu uscaturile ei, nu? ;-)

# impartitor date 26 March 2018 16:49 0

Coldea, Dumbrava si gasca sustin ca sunt asaltati... 

# Edelweiss - Starship Trooper from Bukowina date 26 March 2018 18:23 +1

Mey, știi cum e cu ăștia, ASALTAȚII? Apăi explicația este simplă și ține numai de cantitatea și calitatea otrăvurilor, chimicalelor, (cristalelor, nootropicelor) și ciumpercilor halucinogene pe care le-au băgat în ei. Apăi, toată liota tremuricilor ăștia, care zvâcnesc, ticăie și au spasme de zici că au joc în culbutori, lagărele excentrice și rulmenții gripați, sunt PERMANENT ASALTAȚI de zămislirile minților lor de narcomani irecuperabili. Tot timpul ei se cred asaltați de Arahnidele scârboase din Infanteria Stelară, care vin peste ei valuri și voiesc să taie în clești și să le înțepe în țepușe citadelele lor neosecuristoide. Inga, aici imaginea „cumpliților atacatori” și un model de delir cauzat de sevrajul narcotic (schimbi trei litere și „mutatiis mutandis” ai un nou episod „Starship Troopers Insects attacking SRI”: https://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2018/02/starship-troopers-insects-from-elite-dna.html

# Fiona date 26 March 2018 14:42 +4

E f. Bine Dacă se face referendum pt modif. Constituției însă CUM RĂMÂNE cu resetarea statului mafiot? care a rupt ,distrus si dezbinat țara şi poporul la propriu timp de 28de ani pt. Desființarea tuturor structurilor de foŕță si restructurarea lor pe baze LEGALE :cry: . ... într-o țară total ANTICONSTITUȚIONALĂ vrei modificarea constituției dar fără să destructurezi mai întâi detoate statul mafiot??? Este ca şi cum pacientul are cancer şi e pe moarte dar in loc să-l operezi îi faci cadou un prezervativ :-x câtă lipsă de rațiune în prioritizarea acțiunilor a unui stat care nu există din punct de vedere al statului de drept şi nici al democrației

# Dorina date 26 March 2018 14:47 0

Sunt multi ani trecuti deja pentru Romania nedemocratica!

# Pintea date 26 March 2018 15:55 +1

28 ani in care SRI a actionat numai la comanda unor gasti care au facut de ras institutia, au creat un sisten odios de devalizare a tarii, au protejat mafioti (gen basescu, videanu, berceanu, blaga, boagiu, udrea, s.a., s.a), au subminat autoritatea unor institutii importante (Parlamentul), au protejat persoane care au defaimat tara (M.Macovei), manipuleaza, santajeaza, iar coalitia SRI-DNA, e ceva ca bomba atomica pentru tara asta! Asa ca nu stiu ce am putea dori acestei institutii antinationale ca de bine, nimic! Iar din partea d-nului Dragomir nu vad nici un asalt, sau oricum, nimic de natura a prevedea vreo victorie, in caz ca urmareste vreuna. Asaltul ar fi daca in fiecare zi ar dezvalui ceva, astfel incat sa nu ne dezmeticim dintr-o dezvaluire ca auzim o alta, iar SRI sa se cutremure din temelii! Impotriva SRI, in afara de Hellvig cel Moale, cine este competent sa ia vreo masura?

# laura lorent date 27 March 2018 13:07 0

asa ar trebui sa se numeasca noul partid "DREPTATE PINA LA CAPAT" cu oameni onesti inscrisi in partid ,cu profesionesti din toate domeniile bine pregatiti , nu hoti, lenesti ,curve {secretare},tara asta nu mai are principii, norme ii vine unuia ca vrea salar mare , mareste pt. toata liota lui ... unde nu vii tu , Tepes Doamne ca punind mina pe ei ......doamne ajuta v-a veni cit de curind si vremea asta .Vrem patrioti nu hoti , vrem economie nu bonomie ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva