13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAPUL LUI BERBECEANU VREM – Deputatul Nicolae Georgescu cere demisia comisarului Traian Berbeceanu, dupa ce acesta a instigat la violenta impotriva lui Mircea Badea: “Cu astfel de oameni, cu asemenea comportamente si cu un asa limbaj – nici nu vreau sa ma gandesc ce ne vor mai invata acesti oameni!”. Vela esti pe receptie?

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 June 2020 15:08
Vizualizari: 9131

Comisarul Traian Berbeceanu (foto) este somat sa isi dea demisia din functia de sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela. Deputatul PSD Nicolae Georgescu este cel care ii cere acest lucru.


 

Motivul pentru care Berbeceanu trebuie sa plece, arata deputatul Georgescu, priveste incitarile la violenta pe care le-a facut in trecut impotriva realizatorului TV Mircea Badea. Este vorba despre un comentariu de pe Facebook, de anul trecut, in care Traian Berbeceanu sustinea ca Badea trebuie batut zilnic: “Mitocanul ala de Badea trebuie batut zilnic, dar nu asa. Nu in ring unde ori lesina imediat, ori abandoneaza, este salvat de arbitru si aparat de protectii. In strada, pentru ca aia-i bataia care doare cu adevarat. Sa simta prostovanul cum trosneste o clavicula, cum bubuie pumnul in tampla, sa afle care-i gustul bordurii si mirosul asfaltului. Golaneste. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?” (vezi facsimil 1).

 

 

Iata postarea de pe Facebook, de vineri, 12 iunie 2020, a deputatului PSD Nicolae Georgescu (vezi facsimil 2):


“Pentru instigarea la violenta – cer urgent demisia sefului de cabinet de la MAI!

Misiunea de ordine si siguranta nationala de la Ministerul Afacerilor Interne s-a transformat prin venirea PNL-ului la guvernare in instigare la violenta!

O instigare publica si violenta! Nu are rost sa ne ascundem si sa trecem cu vederea acest lucru, mai ales ca mesajul a fost facut public chiar de seful de cabinet al Ministrului Afacerilor Interne.

Astfel de instigari nu isi au locul intr-o societate normala! Insa guvernantii au transformat totul in Romania (a)normala!

In calitatea de membru al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor, cer demisia de indata a sefului de cabinet de la MAI!

Cu astfel de oameni, cu asemenea comportamente si cu un asa limbaj – nici nu vreau sa ma gandesc ce ne vor mai invata acesti oameni!”

 


Altfel, amintim ca de curand au fost publicate dezvaluiri crunte despre comisarul Traian Berbeceanu, chiar de catre un fost coleg de-al acestuia. Le puteti citi aici.

Comentarii

# Cetateanul date 12 June 2020 15:21 +11

Ciuma galbenă urla dimpreună cu Lojci că ”fără penali în funcții publice”. Căcând elicopteristul a ajuns pe scaun gata...PeNaLii noștri e mai buni decât ai lor. Așa că ... mucles bă fraierilor ... PS Cum e băi PeNaLilor cu urlăciunea cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul, că urlați și de astea pe după garduri...acuș la nea Traian nu se mai vede?

# COCO date 12 June 2020 16:28 +2

Bravo Nicolae Georgescu !!!

# Carcotas date 12 June 2020 18:12 0

Ce jalnici! Lumea piere si vitejii se razboiesc in ziceri bataoiase pe facebuc. Faceti umbra degeaba

# DODI date 12 June 2020 18:44 +13

Asemenea interlop, ajuns sluga unei cârpe numite în limbaj pescăresc VELĂ, este bun doarpentru a șterge kurul lui ciolaniSS. Doar în România este posibil ca lupul (citește cioaniSS) să devină paznic la oi (citește poporul român) și să își promoveze lepădăturile (citește penele, coliva stanciu, slujirea, actualii șefi din procuratură și alte lepre preabine cunoscute de publicul larg) pentru a-i sluji interesele mârșave și a-i acoperi fărădelegile). Proverbul actual este: spune-mi pe cine promovezi ca să îți spun ce lepră ești!

# Doru date 12 June 2020 20:53 0

Bravo. Asa da luare de popzitie. ,,Reprezentantul statului'' a incitat la violenta anul trecut si acum, in plina ,,pandemie'' ca sa abata atentia de la aia economica fostul nostru dom' director pune si dansul un lemn pe foc.

# Slugile pnliste date 12 June 2020 21:36 +4

Pe cat faceti pariu ca acest berbeceanu nu pateste nimic. In Romania, tara idiotilor fascisti, mori cu dreptatea in mana.

# coco date 13 June 2020 02:13 +1

LUJU, ar fi interesant sa cereti un punct de vedere de la Vela..

# mitica date 13 June 2020 20:12 +1

Comisarul Traian Berbeceanu trebuia de mult sa infunde puscaria!

# Diana date 16 June 2020 02:25 +1

Interlopul berbeceanu sa fie dus direct la bulau ,ca acolo este locul lui.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva