22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Cetatenii statului paralel

Scris de: Madalina AFRASINIE, judecatoare TMB | pdf | print

21 February 2024 11:49
Vizualizari: 3340

Cand angajati ai unui serviciu de informatii “au instruit” judecatori si/sau procurori, iti dai seama ca distrugerea Puterii Judecatoresti a inceput de mult timp.


Cei care s-au perindat in diverse functii nu au facut altceva decat sa mai puna o lopata de pamant peste Puterea Judecatoreasca...

Ati mai auzit ceva de arhiva SIPA, de anexele clasificate ale unor rapoarte ale Inspectiei Judiciare, de semnatarii protocoalelor?

Ati mai auzit ceva despre legalizarea (cu ajutorul legiuitorului, normal) intruziunii serviciilor de informatii in viata noastra privata?

Si asta ma face sa ma intreb (retoric, evident): nu cumva noi toti am devenit cetatenii statului paralel?

Tacerea noastra incurajeaza tortionarii si nu da curaj noua, celor care chiar nu contam...

In loc de noapte buna.

Comentarii

# lege-faradelege date 21 February 2024 12:03 +3

Cred că doamna magistrat are dreptate, toți facem parte din STATUL PARALEL inclusiv domnia sa care a dat dreptate unui avocat care prin acte false și-a devalizat propriul client de câteva milioane de euro, fără să plătească un cent în schimb, avocat spălat și de DNA.

# E tu Brute... date 21 February 2024 13:00 +5

Stimata Doamna, schimbarea parului mult clamat este singura dovada certa a "statului de drept". Nu face nimic altceva cetateanului, in general, decat sa confirme sentimentul de "SIGURANTA" si "INCREDERE" in "tortionarii","cu fata umana" ai mult, mult cautatei noastre asa zise democratii in care "NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE". Cat despre "narav", Stimata Domna, puterea judecatoreasca se distruge singura fara nici un "ajutor". Parca e predestinata. Mentinerea "conceptiilor" si impunerea acestora prin orice mijloace , intangibilitatii si privilegiilor ai singurilor detinatori ai "adevarului" suprem, sunt "ciresa de pe tort". Asa ca, Stimata Doamna, nu ne ramane altceva de facut decat de a aplica stravechea invatatura romaneasca al batranului intrebat : Ce faci bade, sezi si cugeti? Cu raspunsul "pilda" pentru noi : "BA NUMA SED." - RESTUL VINE DE LA SINE, CONFORM "optimismului national"!

# Cârcotaș autentic date 21 February 2024 17:01 +24

Puterea Judecătorească este numai o denumire, indiferent ce document scris o cuprinde. Pentru prestigiu, forță, respect ea trebuie po******tă cu caractere tari, oameni drepți, foarte buni profesioniști, răbdători, politicoși și mai ales conștienți că rolul lor este sa servească oamenilor, nu Statului, nu instituțiilor, nu propriei lor preamăriri. Asa ceva nu prea există la noi, iar atâta cât există partea aceea este sufocata de carieristi, absolvenți la facultăți de parter de bloc, politisti isteți, avocati fara clientela, juristi de aprozar, asistente medicale si învățătoare, telefoniste, toti vocali, convinși fiecare individual ca axa lumii trece prin buricul propriu. Uitati-va numai cum ICCJ v-a tras preșul de sub picioare și si-a tăiat partea leului din buget. Nici voi intre voi nu va respectați, asa ca ce sa mai....

# maxtor date 23 February 2024 06:59 0

in mod tehnic "serviciile" raspund doar in fata legiuitorului, normal.

# lege-faradelege date 23 February 2024 12:10 +1

Romanul absolut MIHAI EMINESCU într-un singur vers a surprins putreziciunea sistemului statal, din care face parte desigur și JUSTIȚIA care de multe ori devine INJUSTIȚIE:''SPUNEȚI-MI CE-I DREPTATEA CEI TARI O ÎNGRADIRĂ CU AVEREA ȘI MĂRIREA ÎN CERCUL LOR DE LEGI '' Un alt mare gânditor KANT aprecia CONȘTIINȚA fiecărui individ ca fiind JUDECĂTORUL SUPREM,evident că ce relata EMINESCU se perpetuează și azi , iar ce spunea KANT a devenit o utopie inclusiv pentru dna. magistrat, care dacă ar apela la CONȘTIINȚĂ JUDECĂTORUL SĂU SUPREM ar putea realiza câte hotârâri strâmbe, nelegale le-a pronunțat apărând în acest fel suisținătorii STATULUI PARALEL.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva