3 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CHIS CONFIRMA CA BALTAG TREBUIE SA FIE SEFA CSM – Preocuparile judecatoarei Andrea Chis, contracandidata Gabrielei Baltag la presedintia CSM: “Am povestit despre felul in care imi folosesc vocea ca judecator pentru a castiga increderea celor cu care interactionez. Cat de mult conteaza tonul cand vrem sa ajungem la celalalt! Constientizari si sfaturi utile pentru juristi si nu numai”. In schimb, Baltag discuta despre implicarea SRI in Justitie, protocoale secrete si reformele cu adevarat necesare

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 December 2021 17:02
Vizualizari: 6974

Iata inca o dovada ca judecatoarea Gabriela Baltag trebuie sa conduca CSM si ca este singura ce poate salva aceasta instituitie, ajunsa la un nivel de degradare fara precedent, cel putin din punct de vedere al imaginii. Iar proba ca Baltag trebuie sa conduca CSM este oferita chiar de contracandidata acesteia, judecatoarea Andrea Chis (foto).


 

Astfel, de noaptea mintii, in timp ce magistratura este macinata de conflicte si o sumedenie de probleme, iar CSM la fel, Andrea Chis este preocupata de modul in care un judecator isi poate folosi vocea pentru a castiga increderea celor cu care interactioneaza. In acest sens, Andrea Chis a anuntat pe pagina sa de Facebook, sambata, 11 decembrie 2021, ca a participat la un podcast de dictie, vorbind despre cat de mult conteaza tonul atunci cand vrem sa ajungem la celalalt.

 

Iata postarea judecatoarei Andrea Chis:  

“Am povestit azi cu Andrei Tiganas despre felul in care imi folosesc vocea ca judecator pentru a castiga increderea celor cu care interactionez. Cat de mult conteaza tonul atunci cand vrem sa ajungem la celalalt! Constientizari si sfaturi utile pentru juristi si nu numai. Multumesc, Andrei, pentru intrebarile of the box, pentru oportunitatea de a ma cunoaste mai bine si de a transmite un pic din ceea ce stiu si altora! Sa fie cu folos!”.

 


 

Distanta ca de la cer la pamant intre Baltag si Chis

 

Pentru a putea face o comparatie intre cele doua candidate la sefia CSM si pentru a va da seama cine este mai potrivita pentru aceasta functie, trebuie spus ca in timp ce Andrea Chis are iesiri publice in care vorbeste despre dictie si cum isi foloseste vocea ca judecator, Gabriela Baltag abordeaza in aparitiile sale strict probleme care au legatura cu magistratura. Putem aminti, spre exemplu, cel mai recent interviu acordat de Baltag jurnalistei Sorina Matei de la Aleph News, in care aceasta a vorbit despre implicarea SRI in actul de justitie, protocoale secrete sau reforme cu adevarat necesare pentru sistem (click aici pentru a citi).

Or, fix aceste abrodari total diferite arata, in opinia noastra, ca intre Gabriela Baltag si Andrea Chis este o diferenta ca de la cer la pamant si ca, repetam, Gabriela Baltag este singura care va putea salva CSM-ul, distrus in ultimii doi ani, orice alta varianta nefiind de acceptat, credem noi. Iar prin preocuparile sale, Andrea Chis nu face altceva decat sa confirme ca Gabriela Baltag este cea care trebuie sa conduca CSM.

Comentarii

# barna dragos date 12 December 2021 17:15 +20

sa nu cumva sa apara surprize, vezi dl

# barna dragos date 12 December 2021 17:16 +38

sa nu apara surprize, vezi dl.solomon

# YanY date 12 December 2021 18:06 +7

Fie cabunul Dumnezeu să vă binecuvinteze toată familia și tot ce aveți pe acest pămînt,pe dumneavoastră,copii dumneavoastră,părinții mamă și tată dacă vă triesc,frații și surorile dumneavoastră fiecare după numele lui,țarina și animalele. Poporul are mare speranță și încredere în dumneavoastră! Mult succes doamnă judecător! Să nu dezamăgiți! Respect!

# MN date 12 December 2021 20:15 0

Doamne ajuta! In sfarsit un judecator care a recunoscut cinstea si valoarea judecatoarei Baltag. Daca domnu vrea sa castigati presedentia CSM luati o va rog langa dvs. Merita tot respectu

# DODI date 12 December 2021 22:41 +99

După un alogen tembel în fruntea țării ne mai mirăm că au luat-o razna și unii mai mici din C(oteț)SM? De fapt și numele de MIC (chiș - în ungurește) ne arată caracterul și nivelul performanței profesionale a pretendentei la cea mai mare funcție din justiția română!

# YanY date 13 December 2021 22:19 +1

YanY Comentariul din data de 12.12.2021 ora 18.06 este adresat doamnei judecător GABRIELA BALTAG.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva